ForsideNyheder og Info 2008/09Træner InfoDamesenior 2008/09U18-Piger 2008/09U15-Piger 2008/09U13-Piger 2008/09  U11 Piger 2008/09U9/U7 Piger 2008/09Links SBU TurneringAlbum 2007-08Udvalgte HoldSkolefodboldLinksGæstebogNyheder & Info 2006Nyheder & Info 2004ARKIV DJ-11 mandsARKIV DJ 7-mandsARKIV Piger 11-mandsMiniputpigerAlbume-mail me

06.06.2005
 

Referat af kampene ved Sommerland Sjælland Pige Cup

 

Første kamp spillede vi mod Rørvig. Vi kommer planmæssigt foran 1-0 ved Caroline, der får tilkæmpet sig mange chancer i deres straffesparksfelt. I 2. halvleg bringer Louise og på 2-0 og dermed er kampen i realiteten afgjort.

Inden vi drog af sted til Nykøbing Sjælland havde man lige kigget lidt på stillingerne i de puljer for de hold vi skulle møde. Udfra resultaterne i SBU-turneringen så det ud til at vi i vores anden kamp mod Søllerød/Vedbæk kunne se frem til en spændende kamp. Det er klart et af de bedste mandskaber vi har mødt i dette forår. Slutresultatet bliver 1-1.

Sidste kamp mod Tølløse blev aflyst, da Tølløse ikke var mødt op, og så var der afgang til Sommerland Sjælland. Vejret var ikke de bedste, men i vandland det skulle pigerne. Efter 20 min. fik de dog nok og måtte kapitulere overfor kulden. Derefter var der fri leg rundt om i parken. Tak for opbakningen til de forældre der bakkede op om denne tur for pigerne.

 

Dagens hold: Josephine O., Rikke, Simone, Klara, Josephine H., Louise, Caroline, Stine, Cecilie

Dagens målscore: 1. kamp. Caroline (1) og Louise (1)

                         2. kamp. Louise (1)

Dagens fighter: Ikke uddelt

Dagens bamse-vinder: Ikke uddelt09.06.2005
 

Referat af kampen mellem AIK – FK Sydsjælland den 9. juni

 

Sidste kamp i forårs sæsonen og inden kampen starter er vi sikre vindere af puljen.

Kampen starter planmæssigt med at vi bringer os foran med 1-0 i det 2. min. Efter 9. min får FK Sydsjælland udlignet til 1-1, men der bliver aldrig tvivl i hvilken retning sejren vil falde ud. Da vi går til pause står det 4-1 på lystavlen. 2. halvleg starter roligt, men det skal siges at mange af spillerne bliver sat på pladser hvor de ikke er vant til at spille. Slutresultatet er 5-1 til AIK.

 

Dagens hold: Stine, Line, Caroline, Cecilie, Josephine H, Rikke, Kirstine, Louise, Simone, Klara

Dagens målscore: Caroline (3), Josephine H (1), Simone (1)

Dagens fighter: Line

Dagens bamse-vinder: Kirstine07.06.2005
 

Referat af kampen mellem Store Heddinge – AIK den 7. juni

 

Endnu et lokalopgør mellem miniputpigerne fra SB og AIK. Kampen er meget lige, men det er dog SB der får først hul på målscoringen i det 10. min. I det 21. min lige inden pausen får Louise udlignet i målregnskabet. Efter lidt omrokeringer i opstillingen ser det ud til at vi får mere fat i kampen og det ene angreb efter det andet bølger frem mod SB’s mål. Midt i 2. halvleg scorer Louise til 1-2. Vi har mange flere chancer men får ikke omsat det til mål så kampen slutter 1-2.

 

Dagens hold: Cecilie, Klara,Louise, Josephine H, Simone,Kirstine, Caroline, Katrine, Josefine M.

Dagens målscore: Louise (2)

Dagens fighter: Josefine M.

Dagens bamse-vinder: Simone02.06.2005
 

Referat at kampen mellem Store Heddinge – AIK den 2. juni

 

Anden kamp på to dage og det så ud til at påvirke pigerne, der overhovedet ikke så klare ud da kampen blev fløjtet i gang. Det udnyttede Store Heddinge til at bringe sig foran med 2-0 efter 11 min. Vi får kæmpet os lidt op i slutningen af halvlegen og scoret til 2-1 ved Caroline, men det er Store Heddinge der har overtal i chancer. Efter en lille opsang i pausen er spillerne langt mere klar ved start og vi får scoret allerede efter 1 min. ved Caroline. Resten af halvlegen bliver et stort pres på Store Heddinges mål og vi scorer mål som perler på en snor. Dagens målscorere kan læses længere nede. Stor ros til holdet der beviste at det var en fejl at de ikke havde været klar fra første halvlegs start.

 

Dagens hold: Simone, Josephine O., Josephine H., Josefine M., Kirstine, Louise, Line, Caroline, Cecilie, Katrine

Dagens målscore: Josephine H. (1), Louise (4) og Caroline (4)

Dagens fighter: Caroline

Dagens bamse-vinder: Cecilie01.06.2005
 

Referat af kampen mellem AIK – Svend Gønge den 1. juni

 

Forårets 3. kamp i turneringen mod Svend Gønge. Som de to mest scorende hold (over 30 mål hver) i rækken burde der være lagt op til et målorgie, men det viste sig hurtigt begge forsvar også er stærkt spillende. Vi skal helt hen i det 20 min i første halvleg før Svend Gønge scorer til 0-1. Anden halvleg er også fattig på målchancer, men i de døende minutter af anden halvleg lykkes det Louise af få sparket bolden ind over stregen til resultatet 1-1. God fight af begge hold.

 

Dagens hold: Louise, Simone, Rikke, Klara, Kirstine, Josefine M., Caroline, Josephine O., Katrine, Line

Dagens målscore: Louise

Dagens fighter: Klara

Dagens Bamse-vinder: Josephine O


18.05.2005

Referat af kampen mellem FK Sydsjælland – AIK 65 Strøby den 18 maj

 

Det var med spænding at vi tog til Korskilde Hallen for at spille mod FK Sydsjælland. I den første kamp vi mødte dem vandt vi 11-0, men dertil skal siges at de aldrig havde spillet en rigtig fodboldkamp før. Inden kampen starter bliver vi enige om at vores ellers målivrige Louise ikke måtte skyde på mål, men skulle spille de andre til scoringschancer. Vi prøvede også at skifte ud i kæder, så spillerne kom til at spille både forsvar, midtbane og angreb i løbet af kampen. I det 7 og 13 min. gør Caroline det til 0-1 og 0-2. Herefter tillader hun sig at brænde et straffe (kom igen Caroline, selv Beckham brænder en gang imellem). Inden 1. halvleg slutter når Simone at score til 0-3. 2. halvleg er der ikke meget at sige til, vi skifter stadig meget ud og det går lidt ud over vores angrebsspil, men vi scorer alligevel 4 gange ved Josephine H. 2 mål og Louise 1 mål. Det sidste mål er der ikke noteret nogen målscore på J. Stor ros til alle spillerne som fik prøvet nogle grænser af på nogle uvante pladser. Også en stor ros til FK Sydsjælland, som vi virkeligt kunne se at det betaler sig at træne benhårdt, for det var tydeligt et bedre og mere fodboldminded hold vi mødte.

 

 

Dagens hold: Josefine M, Josephine H, Caroline, Simone, Line, Louise, Klara, Rikke, Stine

Dagens målscore: Caroline (2), Simone (1), Josephine H (2) og Louise (1)

Dagens fighter: Simone

Dagens bamse-vinder: Stine

 

På billedet ses 3 friske miniputpiger Simone, Louise og Josefine, som bare ikke er til at kyse og de udførte deres cheerleaderdans lørdag d. 21-5-2005 i pausen i Elite-Øst kampen mellem AIK 65 Strøby og Skovlunde. De dansede trods mangel på piger/dansere og mangel på CD musik. Flot klaret tøser.   08.05.2005
 

Referat af kampen mellem Svend Gønge – AIK 65 den 8. maj

 

Vores første kamp mod Svend Gønge var en utrolig hård kamp, så det var med en vis bekymring at vi skulle spille mod dem igen. Det starter godt fra vores side og da vi er 9 min. inde i 1. halvleg bringer Simone os foran med 0-1. Anden halvleg bliver en lang ørkenvandring, da de 7 spillere som er med begynder at blive trætte, så Svend Gønge udligner i det 8. min. Til sidst i 2. halvleg spiller vi taktisk og holder en spiller helt nede i deres målfelt, dette giver pote 2 gange, da Rikke scorer til 1-2 og Stine til sidst scorer til kampens slutresultat 1-3.

 

Dagens hold: Louise, Josephine O, Klara, Rikke, Simone, Stine, Josefine M.

Dagens målscore: Simone, Rikke og Stine 1 mål hver

Dagens fighter: Josefine M

Dagens bamse-vinder: Louise

 

 

 

 

 28.04.2005
 

Referat af kampen mellem AIK 65 – FK Sydsjælland den 28. april

 

De friske piger fra Strøby skulle se om de kunne følge den flotte første kamp op med endnu en sejr. Det viste sig hurtigt ikke at blive noget problem. Spillerne fra FK Sydsjælland er et helt nystartet hold og det var tydeligt at de var nye på en bane. Strøby scorer jævnt over hele kampen både i 1. og 2. halvleg. Kampen slutter 11-0 til Strøby.

 

Dagens hold: Simone, Rikke, Josefine M, Louise, Josephine H, Kirstine, Line, Klara, Cecilie, Stine

Dagens målscore: Louise (5), Kirstine (3) og Simone (3)

Dagens fighter: Kirstine

Dagens bamse-vinder: Bamsen er endnu ikke ankommet til Strøby, måske den ikke kan finde ud til os JSå blev det dagen, hvor den første kamp skulle spilles. Alle var spændte, og det skulle vise sig om vores kondition og målfarlighed kunne blive vores styrke, som det har været i de to foregående træningskampe.

Det er ikke den bedste optakt på kampen når modstanderne ikke er mødt op til omklædning 15 min før kampen skal fløjtes op (heldigvis dukker de op lidt forsinkede pga. vejarbejde i Herfølge). Da vi endeligt kommer igang med spillet viser det sig hurtigt, at vi kan lægge pres på deres forsvar og der går da heller ikke mere end 2 min før Louise har skudt den første bold i mål, til en fortjent føring. Som i alle andre kampe hvor man har godt styr på tingene i angrebet kommer der til at opstår tilfældige chancer i forsvaret og det skete også for os. Svend Gønge får et hjørnespark og uheldigt for os får vi ikke sparket bolden ud af farezonen og Svend Gønge scorer til 1-1. Herefter er der kun en vej for AIK og det er fremad og da pausefløjtet lyder står det 4-1 til AIK.

2. halvleg bliver vi enige om kun at holde 2 mand tilbage i forsvaret, så vi kan lægge mere pres på og det lykkes til yderligere 2 scoringer. Inden kampen slutter får Svend Gønge pyntet på resultatet, så slutresultatet bliver 6-2 i AIK's favør. Stor ros til hele holdet for den koncentrerede indsats gennem hele kampen.

Dagens hold: Louise, Simone, Line, Kirstine, Klara, Josefine M., Caroline, Cecilie, Josephine H.

Dagens målscore: Louise (5) og Caroline (1)

Dagens fighter: Klara


Miniputpigernes sidste indendørsstævne i denne sæson

 

Fredag den 4. marts 2005 kørte 10 piger og nogle forældre til Karise Cup 2005. Årets sidste stævne skabte en problemer, da holdet var meget plaget af afbud på grund af fødselsdag og sygdom m.v. Men med hjælp af en af pigerne med en spiller der ikke går til fodbold. Fandt vi endelig nok til at stille hold denne dag.

De frække fra AIK 65 bestod af Simone P., Klara, Cecilie, Simone Skar og Stina som spillede nogle rigtig gode kampe. første kamp mod De friske fra AIK vandt de 3-2, derefter en 0-0 kamp mod Endeslev. Den tredje kamp mod Frederiksberg tabte de 0-2 men kæmpede flot og alle var på mærkerne mod denne modstander. Sidste kamp mod Karise vandt de flot med 4-0 og endte dermed på en rigtig flot 3. plads. Alle fik et en meget flot medaljeplade med glas omkring.

 

De friske fra AIK 65 bestod af: Helena, Louise, Denise, Kirstine og Caroline som alle 5 også kæmpede meget flot og havde nogle rigtig gode kampe. Første kamp mod vores egne fra Strøby tabte de som nævnt 2-3, den næste kamp mod Frederiksberg fightede de rigtig godt men tabte alligevel 0-2. Derefter skulle de spille mod Karise hvor de vandt 5-1 og den sidste kamp mod Endeslev kunne blive meget vigtig også for det andet hold, men slutstillingen blev 0-2 til Endeslev. Flot kæmpet piger også dette hold fik hver en flot medaljeplade og endte på 4. pladsen.

 

Efter disse gode kampe gik alle ind i cafeteriet og hyggede med sodavand fra kaffekassen og hjemmebagte kager og lækre bolsjer. Derefter tog vi alle afsked med miniputpigernes søde og dejlige træner Mette Nielsen, som har været deres træner i året 2004 og indendørssæsonen med. Alle har været meget glade for Mette og derfor fik hun en rigtig flot gave med et sølvsmykke og ørestikker der passede dertil. Pigerne havde lavet kort dertil og en anden pige havde syet et rigtigt flot tusindben i AIK`s gule farve. Hun fik også en lille bog med foto og små minder fra året der gik, så kan hun sidde og længes og mindes alle de dejlige Strøby tøser.

 

Lykke og held ud på livets vej til Mette.

 


19.02.2005
 

Miniputpiger til stævne i Haslev den 19. februar 2005

 

Efter en del afbud fik vi stablet 2 jævnbyrdige hold på benene til stævnet i Haslev Hallen på Sofiendalsvej. Alle havde store forventninger til dagens fire kampe til hvert hold. Det var nogle gode hold der var med til dette stævne, så vores piger tabte en del, men havde alligevel nogle gode kampe. De friske piger fra AIK bestod af: Helena Petersen, Simone Pedersen, Cecilie Nielsen, Mia Kaalhøj og Mette Winberg men De frække piger fra AIK bestod af Josephine Olsen, Denise Nielsen, Louise Ringsing, Caroline Holm og Simone Klem. Alle pigerne og deres træner fik en flot medalje om halsen til at køre hjem på.B-stævne i Tåstrup B70 den 23. januar 2005

 

Pigerne blev samlet ved Strøby Hallen og kørte med nogle glade forældre til Tåstrup Idrætshaller som er et stort center med 3 store haller i. Det ene hold som hedder de friske fra AIK 65 nemlig Simone P, Mia, Josephine H, Simone K og Cecilie, skulle starte deres pulje i hal B og deres første kamp var mod Bella 2 som de tabte 0-1, den næste mod Vanløse tabte de desværre også med 1-2 og den sidste mod Endeslev-Vråby vandt de 3-1 så det var da positivt og lærerigt at prøve at vinde en kamp. Dette hold endte på en 4. plads og fik en flot medalje om halsen.

 

Det andet hold som bestod af Josephine O, Sofie, Mette W, Caroline, Cathrine og Stine hed de frække fra AIK 65 spillede deres kampe i hal A. Den første kamp mod Dragør vandt de flot 2-0, den næste mod Tåstrup B70 gik ikke så godt de tabte nemlig 0-5 og det samme blev slut stillingen for den sidste kamp mod Himmelev-Veddelev nemlig 0-5. Dette hold blev også nr. 4 i puljen så ingen af holdene gik videre mod finalen. Disse spillere fik også en flot medalje om halsen fra Tåstrup B70 og knokler bamsen fik da også en medalje.


Miniputpiger til stævner i Solrød og Nyråd i weekenden

 

Fredag den 14. januar 2005 kørte 2 hold miniputpiger fra Strøby Hallen til Solrød Idrætscenter til vinterens første stævne og mange piger havde store forventninger til denne aftens stævne. de friske fra AIK 65 startede med at spille 5 kampe og det var nogle dygtige hold de var op imod, så optimismen svandt noget ind hos Sofie, Kirstine, Klara, Simone K og Trine, men smilet kom alligevel frem da de fik overrakt dagens scoringspræmier så havde de da noget med hjem udover at de denne aften fik lært en masse om indendørsfodbold.

De frække fra AIK 65 som bestod af Louise, Line, Mette W, Josephine M og Ida Marie fik også hård modstand fra deres modstandere, men havde alligevel lært noget af at sidde og kigge på de andre hold, så skuffelsen var knapt så stor på dette hold. Der var til gengæld to skadede piger, den ene var Josephine M som faldt og slog hagen, læben og tænderne, men hun kom hurtigt på benene igen. Ida Marie som var målpige fik et hårdt spark på som tommelfinger og måtte køres til skadestuen for en fotografering. Heldigvis var den ikke brækket, men en forstuvning som blevet tapet sammen.

 

Lørdag den 14. januar 2005 kørte 2 hold miniputpiger mod Nyråd nær Vordingborg og alle var spændte på modstanderne denne dag. Det var mere jævnbyrdige hold der deltog på dette stævne så de frække fra AIK 65 som bestod af Simone P, Denise, Mia, Cathrine og Josephine H kom på en flot 4. plads og det andet hold som hed de friske fra AIK 65 bestod af Cecilie, Josephine O, Mette W, Klara og Louise kom på en flot 3. plads og denne dag fik de flotte scoringspræmier med hjem som bestod af blandet slik. Alle spillerne var enige om, at denne dag havde de haft mange positive oplevelser med kampene og de udviklede sig meget fra kamp nr. 1 til den sidste. Så alle spillere roses for deres flotte indsats.

03.10.2004

Miniputpiger tabte stort til topholdet Herlufholm

 

Søndag den 3. oktober 2004 skulle AIK 65 Strøby`s miniputpiger spille deres sidste kamp i efterårsturneringen mod topholdet Herlufholm. Vejret var rimeligt og alle spillerne var i godt humør og vi gik langs jernbanen ud til banen hvor vi skulle spille. Herlufholm fik hurtigt det første mål er derefter fulgte flere, men pigerne kæmpede og Cathrine Hammer fik da også scoret et rigtigt flot mål, det var dog ikke nok og i anden halvleg gik det helt galt i målet og for forsvaret, så Herlufholm fik scoret 14 mål ialt og blev fik en velfortjent 1. plads i efterårs turneringen 2004. Pigerne mistede ikke modet, de gik glade ud efter en ”tak for kampen” og fik dejlig kage, æbler og dejlig hygge. Holdet bestod af: Josephine Olsen, Julie Nielsen, Mia Kaalhøj, Simone Skar, Cathrine Hammer, Mette Winberg, Ida Marie Elgaard, Cecilie Nielsen, simone Klem og Klara Schumeier.

 

Dagens fighter blev Cecilie Nielsen og dagens og årets sidste knokler blev Simone Skar, som fik holdets bamse med hjem for at give den en sidste ting på før vintersæsonen. Denne bamse er blevet fotograferet og med i en konkurrence hos DBU.

 

Udendørstræningen slutter i uge 41 og efter ferien starter indendørstræningen fredage fra kl. 17.00 – 18.00.

 Tabte mod St.Heddinge på hjemmebane 28/9-2004

 

Miniputpigerne fra AIK 65 i Strøby spillede deres sidste kamp på hjemmebane i denne sæson, det var en kold aften men det var tørvejr. AIK pigerne kæmpede rigtig godt fra starten af kampen og fik holdt St.Heddinge spillerne på afstand fra vores mål, hvor Mia Kaalhøj stod og kæmpede, der gik kun en enkelt gang det smuttede og et mål gik ind, vi havde et rigtig godt forsøg hvor bolden kom trillende forbi Mette Hansen som desværre ikke fik ramt den rigtigt. Efter lidt snak i pausen gik pigerne friske i gang med 2. halveg som desværre blev lidt trist, da St.Heddingen kæmpede sig igennem vores forsvar og scorede 5 mål. Vi havde et par forsøg men uden held og St.Heddinge gik af med en velfortjent sejr på 6-0. De resterende piger kæmpede en fin kamp hvor vi i dagens anledning havde en sort dommer på. Dagens fighter blev Simone Skar som kæmpede over hele banen og dagens knokler gik fortjent til Trine Larsen de øvrige spillere var Josephine Hochaver, Simone Pedersen, Cathrine Hammer, Sofie Elowsson, Ida Marie Elgaard og Simone Klem.

21.09.2004
 

En kold tur til Vordingborg

 

Den 21. september 2004 kørte 10 friske spillere den lange tur til Vordingborg hvor vi blev vel modtaget med kaffe og andet. Spillerne drog ud i kulden og kæmpede en rigtig flot og jævnbyrdig 1. halvleg mod Vordingborg efter pausen gik det desværre galt og Vordingborg kom igennem vores forsvar og fik scoret 2 mål, pigerne kæmpede videre med desværre uden held til at score i den anden ende af banen. Det var nogle kolde piger der kom ud fra denne kamp og de fik noget varme the og kager og fik uddelt dagens fighter som gik til Klara Schumeier der spillede en god kamp både i og udenfor målet. Dagens knokler blev Mette Hansen som spillede en rigtig flot kamp.17.09.2004

Voldsomt nederlag på udebane mod Herfølge

 

Fredag den 17/9-2004 tog 10 piger med nogle forældre og træneren/holdleder til Herfølge for at spille turneringskamp, Herfølge lagde ud med at score 2 mål, men så fik AIK 65 Strøby fat i dem og Mette Winbjerg spiller Louise Ringsing fri som scorer til 2-1. Senere scorer Helena Pedersen et rigtigt flot langskudsmål fra midterlinien der triller ind i kassen og Louise endnu et flot mål, men desværre får forsvaret sluppet taget og Herfølge scorer 3 mål på stribe før pausen. En opsang i pausen hjælper ikke helt for Herfølge lægger ud med endnu et mål, hvorefter Louise Ringsing slipper igennem Herfølges forsvar og scorer et mål mere. Desværre får Herfølge scoret yderligere 3 mål så denne målrige kamp slutter med stillingen 9-4 til Herfølge. Dagens fighter var dem alle med Juli Frederiksen blev den som fik pokalen med hjem. Dagens knokler blev Josephine Hochaver bare knoklede det meste af kampen.


16.09.2004
 

Social hygge med overnatning i klublokalerne i AIK 65 Strøby

 

Fredag den 16/9-04 spillede vi kamp i Herfølge og derfra drog på til Strøby Hallen i vores klublokaler mod de fleste af de resterende piger mødte op til vore overnatning. Der er i miniputpigegruppen i øjeblikket 23 spillere og heraf var 19 med til dette arrangement. Der var 2 trænere/ledere og så de to søde hjælpetrænere som også var med til at hygge. Vi startede med at spise hjemmelavede burgere, hvor hver pige selv bestemte hvad hun ønskede i sin burger. Efter spisningen var der en konkurrence udsendelse med musik og andet på fjernsynet, denne skabte meget jubel imens pigerne sammen stemte på de bedste musikere. Vi gik ned i den store hal, hvor vi spillede fodboldkamp, alle sammen blev delt op i 2 hold, så der var også fuld gang i den dernede. De to hjælpetrænere havde arrangeret, at vi skulle mødes og ud for at ”lede efter en mand, som desværre var forsvundet”, vi fik et kort og alle pigerne gik med træneren Mette Nielsen ud i mørket for at lede. Det var nogle nervøse og måske lidt bange piger, men de drog derud. Der var fuld sang og latter og de vendte glade og veltilfredse tilbage til hallen. Der blev købt slik og så var der popcorn, kage og chips, så der blev rigtig hygget og spist. Der blev børstet tænder og hyggesnakket, selvfølgelig lidt pudekamp og andet og der var fuldstændig ro i lokalet kl. 0.30.

Kl.7.00 indkom den første SMS på en telefon og så vågnede de fleste af pigerne, men det var da også en fin nattesøvn. Herrefter lå alle lidt og snakkede og kl. 8.00 var de alle klar til at spise morgenmad og der var både mælkeprodukter og brød, så alle blev vist mætte. Efter lidt oprydning og alle fik tøj på gik vi en tur i den lille hal for at lære at spille balleball, det var smadder sjovt at spille det med dem, der var udskiftere så alle fik nået at spille inde på banen. Der var fodboldkamp og skud på mål, så var der andre der spillede Uno og Abespillet, så der blev knyttet nye venskaber og hygget i alle rum. Forældrene mødte op og hentede pigerne hjem kl. 11.00 – Tusinde tak for en dejlig weekend.


14.09.2004
 

Miniputpiger spiller hjemmekamp mod Herfølge

 

En solrig tirsdag den 14/9-2004 skulle 10 friske miniputpiger spille hjemmekamp mod Herfølge. Der var en del startbesvær med banerne, men derefter gik Strøbypigerne frisk i gang og de startede fint op med at score et dejligt mål mod Herfølge, det var Mette Winberg der lavede dette flotte mål. Der gik ikke så lang tid før samme Mette scorede til stillingen 2-0 og Strøby pigerne jublede, dejligt at prøve at føre efter flere nederlag i dette efterår. Men i pausen skiftede Herfølge målpigen ud og det skulle vise sig at være en rigtig beslutning set med deres øjne og modsat med vores. Kampen fik en katastrofal vending og Herfølge scorede i alt 8 mål i denne halvleg, vores piger kunne slet ikke få forsvarsspillet til at fungere og det udnyttede Herfølge fuldt ud i denne halvleg. Så kampen sluttede med resultatet 8-2 til Herfølge. Pigerne fik spist nogle kager og var glade og muntre trods nederlaget. Dagens fighter gik til en Helena Petersen der kæmpede igennem hele kampen. Dagens knokler gik til målpigen Mia Kaalhøj der kæmpede en brav kamp i målet.

De øvrige spillere som var: Josephine Hochaver, Mette Hansen, Simone Pedersen, Sofie Elowsson, Cecilie Nielsen, Trine Larsen og Caroline Holm kæmpede også en god kamp. Vi må se om de kan få revanche mod Herfølge på udebane på fredag.02.09.2004
 

Miniputpiger spiller hjemmekamp mod Herlufholm

 

Denne tirsdag den 2. september 2004 var vejret perfekt til en fodboldkamp mod topholdet Herlufholm, som også kom bedst fra start med at score 2 hurtige mål. De havde 2 hurtige piger i angrebet som var svære at få dækket op. Men det lykkedes alligevel AIK 65 Strøby på et hjørnespark af Louise Ringsing af få ramt en modspiller med et kanonskud til stillingen 2-1. Desværre fik Herlufhol yderligere et mål i denne halveg. I pausen fik træneren rost pigerne for deres virkelig flotte fight trods overmagten og fik drøftet forsvarsspil. Herlufholm fik endnu 2 flotte mål efter pausen og derefter tog Louise Ringsing endnu en lang tur og efter flot frispil et rigtigt flot mål til Strøby. Herlufholm fik endnu et par mål, men AIK 65Strøby gav ikke op og Sofie Elowsson lagde et langt skud frem på banen til Louise tog en friløber og endnu engang scorede et mål. Kampens slutresultat blev 8-3 til Herlufholm, men holdet skal roses for en rigtig flot kamp, hvor alle kæmpede det bedste de havde lært og ingen opgav på noget tidspunkt. Dagens knokler blev Simone Klem som på intet tidspunkt overgav sig, hun knoklede alt mens hun var inde mod de hurtige modspillere. Dagens fighter blev Julie Frederiksen som gav sig selv fuldt ud og fightede alt hvad hun kunne.


31.08.2004
 

Miniputpiger en våd kamp mod St.Heddinge

 

Den 31. august 2004 drog AIK 65 Strøby`s miniputpiger til turneringskamp i St.Heddinge. Holdet bestod af Helena Petersen, Mia Kaalhøj, Simone Petersen, Mette Winberg, Trine Larsen, Simone Klem, Caroline Holm, Klara Schumeier og Line Buchwald. Pigerne kæmpede fint mod St.Heddinge men alligevel lykkedes det St.Heddinge af få to mål scoret på målpigen Helena Petersen, det var forsvaret der svigtede og målet var fuldstændig åbent for modstanderne. Efter en opstramning af forsvaret i pausen og en ny frisk målpige, nemlig Klara Schameier på mål var pigerne klar til kamp i 2. halveg. I denne halveg begyndte den kolde regn at styrte ned og mange af pigerne blev meget kolde. De kæmpede alligevel og Mette Winberg fik i denne halveg scoret et flot mål. Forsvaret fungerede i denne halveg meget bedre og det kunne da også aflæses i slutstillingen som blev 2-1 til St.Heddinge.

Dagens knokler blev Mia Kaalhøj som knoklede i forsvaret og fik fint fat i modspillerne især i 2. halveg. Denne kolde aftens fighter blev ikke uventet Simone Petersen, hun fightede over hele banen. I forsvaret hvor hun redede holdet fra et mål mens målmanden var gået ud efter en bold. Hun forsøgte sig også som angriber så hele banen blev brugt.24.08.2004

Miniputpigerne tabte knebent 2-3 på hjemmebane mod Vordingborg.

Efter efterårets første sejr på 4-1 over Fakse Ladeplads, skulle der også gerne være en mulighed for at besejre VIF(Vordingborg) på hjemmebane. 

Men det var nu VIF der var mest opsatte i kampens start og allerede efter 5 min scorede VIF til 0-1. herefter havde AIK 65 flere gode forsøg, men score kunne de ikke og istedet blev det VIF der scorede til 0-2 10 min før halvleg. Det skal nævne sat AIK's målpige Helena Veng Petersen havde mange store redninger hele halvlegen.  

I pausen begyndte det at øsregne og hagle. Dette vejr kunne AIK 65 spillerene bedst håndtere og efter 2 min spil scorede Sofie Elowsson til 1-2. Og holdet fortsatte presset mod VIF's mål og efter 17 min blev det 2-2 ved Caroline Holm Jensen, som scorede sikkert fladt i målet på et godt oplæg fra Sofie. men så holdt regnen op og VIF fik nyt mod og blot 2 min før tid scorede VIF sejrsmålet til 2-3 til stor ærgelse for AIK's miniputpigespillere.

Dagens knokler blev tildelt Sofie Elowsson og dagens fighter gik til Caroline Holm Jensen.

På billedet ses de våde men trodsalt glade piger efter kampen.    10.08.2004
 

Miniputpigerne fik deres første sejr hjemme mod Fakse Ladeplads.

De friske miniputpiger fra AIK65 mødte oplagte op til efterårets første kamp

mod Fakse Ladeplads. Alle havde en god fornemmelse i maven, denne kamp

skulle vindes. Startfløjtet lød og pigerne drønede derudaf med fuld kraft.

Sammenspillet var godt, og opdækningen af modstanderne var helt i top. Det

gode spil førte hurtigt til kampens første mål, scoret af Strøbys Louise

Rinsing. Jubelen var stor, men endnu større da Louise igen smed bolden i

mål. 2-0 til AIK65, og så var det pause. Træner Mette roste pigerne meget,

men opmuntrede også pigerne til at fortsætte med at kæmpe. Og det var hvad

pigerne gjorde, men alligevel fik Fakse Ladeplads tilkæmpet sig et mål.

Derefter scorede Sofie Elowsen og Mette Winberg hver et meget flot mål, og

kampen kunne fløjtes af med stillingen 4-1 til AIK65. Pigerne, som var

Helena, Louise, Mia, Simone P, Cathrine, Sofie, Mette W, Cecilie, Trine og

Simone K jublede! Det var den helt rigtige start på efteråret.08.08.2004
 

Stævne i Endeslev Vråby den 8. august 2004

 

 

En dejlig sommerdag med højt solskin drog 20 glade AIK piger til stævne i Endeslev, de var opdelt i 2 nogenlunde jævnbyrdige hold, så alle fik mest muligt spilletid til dette stævne. Hold 1 bestod af Simone Pedersen, Mette Winberg, Sofie Elowsson, Mia Kaalhøj, Signe Jacobsen, Ida Marie Elgaard, Helena Petersen, Cathrine Hammer, Cecilie Nielsen og Mette Hansen. Den første kamp spillede de mod EVIF og den endte 0-0, det var helt fint med en lille pause i kampen, da vejret var meget varmt så pigerne behøvede væske. Den næste kamp var mod Freja Sydsjælland som endte uafgjort 1-1. Den sidste kamp mod Fakse Ladeplads vandt de og var glade videre i semifinalen, som de desværre tabte mod Herfølge.

Hold 2 bestod af: Simone Skar, Louise Ringsing, Denise Nielsen, Josephine Hochaver, Line Nielsen, Trine Larsen, Julie Nielsen, Julie Frederiksen, Caroline Holm og Josephine Olsen. Deres første kamp var mod St.Heddinge som de tabte 2-1 efter en fint spillet kamp. Den næste kamp var mod Herfølge som de tabte 4-1. Den sidste kamp de skulle spille var mod Korskilde og denne kamp vandt de. Men dette hold nåede desværre ikke videre, men alle pigerne fik is og en flot støvlepose fra Statoil.06.06.2004 06.06.2004

Miniputpigehold-2 ved Pige Cup 2004 i Sommerland Sjælland.

 Søndag d. 6-6-2004 blev en rigtig hyggedag med fodbold og leg i Sommerland Sjælland. Tidligt fra morgenstunden drog alle miniputpigerne med forældre til den årlige Pige Cup 2004 i Nykøbing Sjælland. Først skulle der spilles fodbold. Hvert hold skulle spille 3 kampe. Hold-2 spillede vandt første kamp med 1-0 og tabte 2. kamp 0-1 og vandt den sidste kamp med 3-0. Det var positivt at møde hold på ens eget niveau, så de store nederlag var der heldigvis ikke og der var endda 2 sejre.. Opvarmningen til flere af kampene blev foretaget af Eddie fra Malawi som fulgte pigerne hele dagen. I en af pauserne var der mulighed for at skyde straffespark på 2 U-17 landsholdsmålmænd. For denne chance modtog hvert hold en ny fodbold. Endvidere var der slik og sodavand til hvert hold.   

Efter kampene drog alle til Sommerland Sjælland hvor hver spiller/hold modtog en flot medalje, som tegn på deltagelse i årets stævne. Holdet blev samtidigt udpeget som FAIRPLAY hold i deres aldersniveau og modtag en gratisbillet til hele familien til et nyt besøg i Sommerland Sjælland. Herefter var der frit spil for forældre og børn for aktiviteter resten af søndagen. der blev afprøvet alt fra rutchebaner til hoppepuder m.v. En rigtig social hyggedag for trænere, ledere, spillere  og forældre. Tak til alle forældre for stor opbakning med medbragt kaffe og kage.

På billedet ses hold-1 efter modtagelsen af deres medalje. Holder bestod af  fra venstre, Signe, Denise, Louise, Sofie, Julie N, Josephine H, Helena og Julie F.     

06.06.2004 06.06.2004

Miniputpigehold-1 ved Pige Cup 2004 i Sommerland Sjælland.

 Søndag d. 6-6-2004 blev en rigtig hyggedag med fodbold og leg i Sommerland Sjælland. Tidligt fra morgenstunden drog alle miniputpigerne med forældre til den årlige Pige Cup 2004 i Nykøbing Sjælland. Først skulle der spilles fodbold. Hvert hold skulle spille 3 kampe. Hold-1 spillede de 2 første kampe uafgjort 0-0 og tabte den sidste knebent med 0-1. Det var positivt at møde hold på ens eget niveau, så de store nederlag var der heldigvis ikke. Opvarmningen til flere af kampene blev foretaget af Eddie fra Malawi som fulgte pigerne hele dagen. I en af pauserne var der mulighed for at skyde straffespark på 2 U-17 landsholdsmålmænd. For denne chance modtog hvert hold en ny fodbold. Endvidere var der slik og sodavand til hvert hold.   

Efter kampene drog alle til Sommerland Sjælland hvor hver spiller/hold modtog en flot medalje, som tegn på deltagelse i årets stævne. Herefter var der frit spil for forældre og børn for aktiviteter resten af søndagen. der blev afprøvet alt fra rutchebaner til hoppepuder m.v. En rigtig social hyggedag for trænere, ledere, spillere og forældre. Tak til alle forældre for stor opbakning med medbragt kaffe og kage.

På billedet ses hold-1 efter modtagelsen af deres medalje. Holder bestod af fra venstre bagest:Mette H. Josephine O, Cecilie, Cathrine, Mette W og træner Mette. Forrest fra venstre: Simone P, Simone Skar og Caroline.      

18.05.2004 18.05.2004

Miniputpigerne tabte ude med 2-5 til Haslev FC.

Miniputpigerne skulle denne aften spille mod Haslev FC på udebane, det blæste meget og var rimeligt koldt men humøret i top. Haslev kom fint fra start med et mål og derefter tog Mette Winbjerg en lang friløbstur mod målet og det lykkedes hende at score til stillingen 1-1, men desværre skulle Haslev have endnu 2 mål i denne halveg, selvom pigerne kæmpede godt og prøvede at spille hinanden på bedste vis. Det kned lidt for forsvaret at holde Haslev væk fra målet. Haslev lagde ud med endnu et mål i anden halveg som målpigen Josephine ikke kunne få fat på selvom hun kæmpede en rigtig god kamp mellem målstolperne. Simone P. som hele kampen knoklede fik nærmest "faldet" bolden ind i Haslev`s mål og derefter sluttede Haslev fint af med endnu et mål til slutstillingen 2-5. Alle miniputpigerne fra AIK 65 i Strøby kæmpede virkelig en god kamp denne aften og træneren Mette roste dem alle for en god fight. Dagens knokler blev Simone Skar som var bagerste "mand" det meste af kampen og dette klarede hun meget fint. Dagens fighter blev Mette Winbjerg som fightede det meste af kampen og prøvede flere gange på at gentage hendes målsucces.

Stævne Spar Cup 2004 i Nordstevns Stævne Spar Cup 2004 i Nordstevns

AIK`s miniputpiger til Spar Cup i Nordstevns

Søndag den 16. maj 2004 drog 16 glade miniputpiger til stævne i Nordstevns, solen skinnede og  der blev dannet en hyggelig lejr på sidelinien ved fodboldbanen med tæpper, kaffe, kage og masser af hygge og idyl. Miniputpigerne var delt op i 2 hold, da så mange så muligt skulle få spilletid ved dette stævne. Hvert hold skulle spille 3 kampe og derefter finde frem til stævnets 1. og 2. plads som begge skulle have medaljer. Miniputpige puljen bestod af 4 hold, udover de 2 vi havde i AIK 65 Strøby var St.Heddinge og EVIF fra Endeslev-Vråby, så det var meget lokale hold der var i denne alders gruppe. Det var AIK 65 1 der kom på en fornem 2. plads og dermed fik en fin sølvmedalje om halsen. Holdet bestod af: Helena, Simone P., Camilla M., Line N., Denise, Sofie og Sara som alle 8 ydede en rigtig flot indsats for at vinde sølv. Første kamp var mod AIK 65 2, hvor de vandt 1-0, den næste kamp var mod St.Heddinge og den tabte de 0-1 og sidste kamp mod EVIF vandt de med 1-0. Alle spillerne skal roses for en flot fight til dette velarrangerede stævne og dagens knokler blev Camilla M. som fik holdets fine fidusbamse med hjem, for at give den endnu en beklædningsgenstand på inden næste kamp.

Spar Cup 2004 Spar Cup 2004

AIK`s miniputpiger til Spar Cup i Nordstevns

Til dette stævne deltog der mange andre hold fra AIK 65 Strøby, så pigerne kunne mellem kampene kigge på drengene der også spillede fodbold. Stævne arrangørene gav æbler, slik, is og sodavand det vakte stor jubel blandt minipigerne. Det andet miniputpige hold nemlig AIK 65 2 bestod af: Josephine O., Louise, Simone Skar, Cecilie, Simone K., Cathrine, Camilla og Line. Dette hold kæmpede ogsa bravt for deres flotte 3. plads ved dette stævne. Første kamp var mod AIK 6501 som de desværre tabte 0-1, den næste kamp var mod EVIF hvor de virkelig fik fat om spillet og vandt en velfortjent 5-0 sejr. Den sidste kamp mod St.Heddinge endte med 3-0 til St.Heddinge som kom på en flot 1. plads og EVIF endte på en fin 4. plads. Alle pigerne havde en dejlig dag sammen og stemningen og kampråbene var helt i top. Dagens fighter på dette hold blev Josephine O., der var den heldige "vinder" af den slikfyldte pokal.

11.05.2004 11.05.2004

Stort nederlag mod Ringsted på hjemmebane.

Miniputpigerne fra AIK 65 Strøby skulle denne kolde aften ud i en svær kamp mod Ringsted. Pigerne blev reduceret med en Simone K. som tog et voldsomt styrt på vej til fodbold, men hun er ved godt mod. Alle pigerne varmede op og humøret fejlede igenting, kampen blev fløjtet igang og i starten tog vores udenmærkede målpige Helena mange skud fra Ringsted, men vores AIK piger havde umådeligt svært ved at få bolden ud over de stærke piger fra Ringsted. Så efter nogle gode redninger kom målscoren igang fra Ringsted og de fik 4 mål i første halveg, hvor intet ville lykkedes for AIK. Pigerne fik en god snak med træneren i pausen og gik friske igang med 2. halveg, men her gik det da helt galt og målene nærmest "regnede" ind over AIK 65 Strøby og pigerne kunne ikke få noget som helst til at lykkedes. Kampen endte med 12-0 til Ringsted. Vores piger tabte ikke humøret og er friske og klar til et Spar Cup stævne i Nordstevns i weekenden. Holdet bestod udover ovennævnte af: Louise, Mette H., Mia, Simone P., Simone Skar, Cathrine, Mette W. og Julie F. Dagens fighter og dagens knokler blev udnævnt af holdets træner til at være den evigt kæmpende Cathrine Hammer.  

03.05.2004 03.05.2004

Miniputpiger tabte i Solrød

Mandag den 3. maj 2004 tog 10 friske og glade piger afsted fra Strøby og kørte med forældre ind til Solrød. Der var gang i mange baner her inde i Solrød denne aften, men vi indtog straks en bane og tilhørende sidelinie med tæpper, kaffe, varm kakao og hjemmebagt kage, så kan man sige af "baglandet" er i orden. Pigerne glædede sig meget til denne kamp og deres modstandere Solrød lagde ud med at score 3 mål før vi rigtig kom igang. Men så tog spillet også noget bedre form og Mia Kaalhøj fik scoret et flot mål i Solrød`s mål. Kort efter scorede Louise men der var forinden fløjtet og der blev frispark og Louise Rinsing skød direkte ind i Solrød`s mål til stillingen 3-2 ved halveg. I starten af 2. halveg scorede Helena Petersen et flot og fortjent mål så kampen stod lige, men det var ikke nok for Solrød, så de scorede endnu 2 mål i AIK`s mål, hvor en ellers kæmpende Julie Nielsen prøvede at få fat i bolden. Efter et hjørnespark til Strøby fik en Solrød spiller taget med hænder inde i feltet, så AIK 65 Strøby fik tilkendt et straffespark. Træneren gav Louise Rinsing besked på, at skyde dette straffespark og hun lagde en kolblodig triller ind i venstre side af målet. Desværre skulle Solrød have endnu et mål før kampen blev fløjtet af, hvor slutresultatet på 6-4 til Solrød blev en realitet. Udover nævnte spillere var Josephine Olsen, Simone Skar, Katrine Hammer, Ida Marie Elgaard, Cecilie Nielsen og Julie Frederiksen. Dagens fighter gik fortjent til Simone Skar der masede alle steder på banen og som flere gange prøvede at spille sig selv eller andre fri foran målet. Dagens fighter indeholdt denne dag en lille overraskelse, den var nemlig blevet fyldt af sidste fighter med dejlige flødekarameller. Dagens knokler blev velfortjent uddelt til Louise Rinsing, der kampen igennem masede og regerede for at vinde. 

26.04.2004 26.04.2004

Minuputpigerne Tabte knebent 5-3 ude mod Herfølge.

10 friske AIK piger drog tirsdag den 26. april 2004 til Herfølge for at spille deres tredje turneringskamp. Herfølge lagde hårdt ud med at score 2 mål i AIK 65 Strøby`s mål, den ellers fightende målpige Helena Petersen havde igen chancer for at rede disse mål, da holdet ikke fik dækket ordentligt op i forsvaret. Efter 1.halveg prøvede træneren, at forklare miniputpigerne, at de er nødt til at dække bedre op og enkelte gange prøve med et par friløbere mod modstandernes mål. Kort ind i 2. halveg scorede Simone Klem sit første mål i kampen og det første mål i sin fodboldkarriere, der blev stor jubel blandt AIK pigerne og de fightede alt hvad de kunne. Men desværre ikke nok, da Herfølge yderlige scorede 2 mål til stillingen 4-1. Derefter tof Louise Rinsing affærre og scorede et rigtigt knokler mål mod Herfølge. Lidt efter scorede samme Louise en flot langskudsmål som havnede perfekt i Herfølges mål til stillingen 4-3, desværre nåede Herføge at få deres sidste mål til et velfortjent slutresultatet på 5-3. Samtlige spillere fra AIK 65 STrøby skal roses for deres fight og alle piger var meget tændte og ydede en stor indsats i kampen mod Herfølge. Udover de allerede nævnte piger spillede Josephine Hochaver, Josephine Olsen, Mia Kaalhøj, Simone Pedersen, Simone Skar, Sofie Elowsson og Mette Winbjerg. Dagens fighter blev velfortjent Louise Rinsing der udover at score 2 mål ydede en kæmpe fight mod Herfølge. Til kampen mod Herfølge havde holdet for første gange deres nye "knokler" bamse med, denne bamse skal uddeles hver gang til en rigtig knokler piger, der har ydet en stor indsats for holdet. Så skal hun derhjemme give denne bamse et eller andet på, enten et stykke tøj eller andre pyntegenstande. Til efteråret 2004 skal den så deltage i DBU`s konkurrence om "årets Fidusbamse".Dagens knokler blev Helena Petersen, der ydede en kæmpe indsat som målvogter og hun var ikke bange for skud fra modstanderen.

20.04.2004 20.04.2004

Miniputpigerne tabte med 9-4 til Haslev FC på hjemmebane

Tirsdag den 20. april 2004 spillede AIK 65 Strøbys miniputpiger turneringskamp mod Haslev FC, gæsterne kom hurtigt foran med 2 hurtige mål før de sort/gule tøser fik set sig om, men derefter prøvede de at kæmpe mod overmagten og efter et yderligere mål fik de kæmpet sig til et flot mål af Katrine Hammer til stillingen 3-1. Louise Rinsing fik også scoret et flot mål til og derefter fik de blå tøser fra Haslev yderligere 3 mål før halvegen. I halvegen fik AIK 65 Strøby drøftet lidt teknik, om hvordan de skulle prøve at dække noget bedre op i forsvaret. Dette lykkedes da også fint, da Haslev kun fik 3 mål i 2 halveg og hos AIK 65 fik Julie Frederiksen kæmpet sig til et godt mål og Louise Rinsing scorede sit andet mål i kampen, så slutresultatet blev fortjent 9-4 til Haslev FC. Men hele holdet skal roses for deres evindelige fight og dejlige lyst og iver til at spille fodbold. Denne aften var mange forældre mødt op på sidelinien for at se miniputpigerne spille kamp og til dejlig kaffe og kage. Denne aftens fighter blev den evigt smilende, snakkende og fightende pige nemlig Simone Pedersen.

17.04.2004 17.04.2004

Træningsstævne i Ringsted lørdag den 17. april 2004

AIK 65 Strøby var til dette træningstævne som Ringsted havde arrangeret sammen med Raklev for rimeligt nyopstartede hold. Det var et godt initiativ og mange piger fik en god og positiv oplevelse af fodboldspillet denne dejlige solskins dag. De 13 glade AIK piger klædte om til det gule og sorte spillertøj, og de var alle ivrige for at komme ind på banen for at prøve kræfter med de andre hold. Der var hold fra Raklev, Vordingborg, Ringsted, Trundholm og AIK 65 Strøby. Vi skulle spille 3 kampe og havde selv en forældre med som dommer. Vores 1. kamp var mod det noget stærkere hold fra Raklev, men pigerne kæmpede mod overmagten og alle fik god træning i denne kamp som sluttede med stillingen 0-4 til Raklev. Det skal nævnes, at Raklev udviste meget fin Fair Play mod vores hold. Der blev mellem kampene spist en del kiks og kage og alle hyggede sig meget. Den næste kamp var mod Trundholm, det var en utrolig jævnbyrdig kamp og disse to hold passede fint til hinanden. Så alle spillerne fik afprøvet en hel masse kampteknik og forskellige pladser blev afprøvet af de enkelte spillere og træneren. Denne kamp endte velfortjent med 0-0. Sidste kamp var mod Ringsted, som vi spillede turneringskamp imod forleden og tabte, så alle var nok lidt spændte på hvordan det skulle gå. Men idag var disse hold mere jævnbyrdige og alle de ivrige piger gik til den med krum hals og denne kamp endte også 0-0. Nogle glade og tilfredse piger gik i bad og derefter ud til dagens overraskelse nemlig nogle flotte medaljer fra SBU. Disse medaljer gjorde en masse piger stolte, det er altid rart at have noget med hjem at vise sine forældre fra en rigtig god dag. 

Dagens spiller/fighter blev Denise for solidt forsvarsspil i alle de kampe hun deltog i.

14.04.2004 14.04.2004

Nederlag på 1-6 til Ringsted i første kamp under SBU.

Den 14. april 2004 drog 10 friske AIK miniputpiger afsted mod Ringsted, solen skinnede og humøret var fint, idag skulle de spille deres første turneringskamp under SBU.Det viste sig hurtigt at vi var oppe mod et bedre hold, men Helena Petersen prøvede det bedste hun kunne i målet, men Ringsted fik alligevel rimeligt hurtigt 3 mål ind. De gule AIK piger kæmpede sig igennem og Simone Skar lagde en fin bold ind til Louise Rinsing, som fint fik lagt den ind i målet. Senere i 1. halveg fik Ringsted et mål mere til stillingen 1-4 og pigerne gik ud til et lille pust og en lille snak med træneren. Det viste sig at AIK 65 Strøby fik lidt mere styr på Ringsted i 2. halveg og de nåede velfortjent til slutresultatet 1-6. Alle spillerne kæmpede hele kampen igennem og dagens fighter blev velfortjent en rigtig lille fighter nemlig Sofie Elowsson. Holdet bestod derudover af Camilla Hansen, Josephine Olsen, Julie Nielsen, Mia Kaalhøj, Katrine Hammer og Sofie Klem. 

Træningskamp 03.04.2004 Træningskamp 03.04.2004

Sejr på 5-3 over AB70 i træningskamp i Fakse.

En kold lørdag morgen den 3. april 2004 drog 12 friske og forventningsfulde miniputpiger fra AIK 65 Strøby afsted mod Fakse, hvor de skulle spille deres første udendørs træningskamp mod AB70 som var på træningslejr i Fakse. Det var en minibane med små mål, men det var 7-mands fodbold, så pigerne fik prøvet at spille en "rigtig" kamp. Der blev varmet op og lagt taktik sammen med deres nye træner Mette Nielsen. Pigerne kiggede interesseret på tavlen over en fodboldbane og så hvorpå banen de skulle spille. Målpigen var klar i målet sammen med deres bamse maskot, kampen fløjtes igang og efter få minuter scorede Louise til 1-0, der var stor jubel blandt pigerne og kort tid efter scorede Louise igen til 2-0. Der var en del klumpspil, men alligevel prøvede pigerne at få spillet spredt lidt ud. Denise scorede til 3-0 og Louise lavede hattrick før halvegen til 4-0. I pausen fik pigerne nye desinger af Mette og selvfølgelig lidt kage til at styrke sig på. Friske gik de igang med 2. halveg, der var mange udskiftere med og nye skulle prøve kræfter, men forsvaret bristede lidt og AB70 fik scoret 3 mål i den første del af kampen. Der blev omrokeret lidt på banen og blandt udskifterne og forsvaret var igen på plads. I slutningen af kampen scorede Louise det sidste mål til slut stillingen 5-3. Det var en flok glade piger der takkede for kampen mod AB70 og deres første sejr var i hus. Der var god stemning blandt forældrene på sidelinien med kaffe og kage og også en stor hund var med som tilskuer. Dagens fighter blev Mia for et utroligt forsvarsspil og flot fighterevne.Holdet bestod derud over af: Signe J., Sofie, Denise, Cecilie, Mette, Katrine, Louise, Julie F., Helena, Mette N. og Simone P. 

Nu er miniputpige holdet fra AIK 65 Strøby klar til forårets turneringer, der er nu ca. 20 friske piger der spiller på holdet. Der er mange nye spillere og flere der har spillet indendørs i vinter.

Stævne i Karise 2004 Stævne i Karise 2004

Stævne i Karise IK 2004

Vores miniputpiger var til deres sidste indendørsstævne i Karise IK fredag d. 5-3-2004. AIK 65 deltog med 2 hold. Alle pigerne glædede sig meget til at spille dette stævne, da det er "hjemmebane" for en af vores piger nemlig Loiuse. Alle mødte friske op og blev iført de flotte gule/sorte spillerdragter og derefter blev de delt op i to hold. De frække fra AIK bestod af: Louise, Mia, Simone, Camilla, Signe R. og Mette. De skulle starte med, at spille mod det andet hold fra AIK som hed de friske fra AIK og her vandt de frække suverent kampen og gik stolte videre til de to næste kampe. De skulle først spille mod Solrød 1, hvor de tabte og derefter mod Solrød 2, som de desværre også tabte, men de kæmpede og fightede, så de fik dejlige røde kinder og sved på panden. De havde aldrig spillet bedre end denne dag, så det er en flot fremgang for holdet. Da de frække og de friske fra AIK blev henholdsvis nr. 3 og 4 skulle de spille en puljekamp mod hinanden til sidst, den tabte de frække desværre. De stillede fint op til præmieoverrækkelsen og der fik de en flot guldplade med en slags medalje på og KIK`s tryk på se de stolte piger på billedet.

Stævne Karise 2004 Stævne Karise 2004

Stævne i Karise IK 2004

Vores miniputpiger var til deres sidste indendørsstævne i Karise IK fredag d. 5-3-2004. AIK 65 deltog med 2 hold. Alle pigerne glædede sig meget til at spille dette stævne, da det er "hjemmebane" for en af vores piger nemlig Loiuse. Alle mødte friske op og blev iført de flotte gule/sorte spillerdragter og derefter blev de delt op i to hold. De friske fra AIK bestod af: Simone Skar, Josephine O., Helena, Signe J., Julie og Katrine. De skulle starte med, at spille mod det andet hold fra AIK som nævnt hed de frække fra AIK og her vandt de frække desværre kampen, men dette hold gik alligevel friske videre til den første kamp mod Solrød 2 som de tabte og senere skulle de spille mod Solrød 1 som også blev tabt, men de gav da Solrød noget modstand. Men også dette hold kæmpede og fightede, så de fik dejlige røde kinder og sved på panden. De havde aldrig spillet bedre end denne dag, så det er en flot fremgang for holdet. Da de frække og de friske fra AIK blev henholdsvis nr. 3 og 4 skulle de spille en puljekamp mod hinanden til sidst, denne kamp vandt de friske og så havde begge hold prøvet at vinde over hinanden, så det var en fin tilfredsstillelse for alle. De stillede fint op til præmieoverrækkelsen og der fik de en flot guldplade med en slags medalje på og KIK`s tryk på se de stolte piger på billedet.

25.05.2004
 

Stort nederlag på hjemmebane mod Herfølge.

Miniputpigerne skulle møde Herfølge på hjemmebane tirsdag den 25. maj 2004 i den anden sidste kamp i turneringen. Herfølge fik hurtigt overtaget i denne kamp og i første halveg blev det til 4 mål på vores ellers udenmærkede målpige Josephine Olsen, men der manglede en del i forsvarsspillet, for at kunne klare presset fra Herfølge. Det blev drøftet forsvarsspil og meget andet i pausen, men desværre hjalp det ikke, for Herfølge fik endnu 2 mål og derefter fik de et straffespark som de heldigvis brændte. Men målfesten var ikke slut endnu for Herfølge for ligemeget hvad pigerne fra AIK 65 prøvede denne aften, ville det ikke lykkes. Flere gange var der et par friløbere fra både Mette Winberg og Julie Frederiksen, som desværre endte med, at vi mistede bolden før målet i Herfølge. Men Julie Nielsen fik sat sit første mål ind i sæsonen, bolden gik rigtig flot ind i Herfølges mål, så kampen endte 9-1 til Herfølge. Udover ovennævnte spillere bestod holdet af: Camilla Hansen, Helena Petersen, Signe Jacobsen, Simone Pedersen, Simone Skar og Cathrine Hammer. Dagens knokler blev helt fortjent med det fine mål Julie Nielsen og dagens fighter den evigt kæmpende Simone Pedersen. 

|Forside| |Nyheder og Info 2008/09| |Træner Info| |Damesenior 2008/09| |U18-Piger 2008/09| |U15-Piger 2008/09| |U13-Piger 2008/09 | |U11 Piger 2008/09| |U9/U7 Piger 2008/09| |Links SBU Turnering| |Album 2007-08| |Udvalgte Hold| |Skolefodbold| |Links| |Gæstebog| |Nyheder & Info 2006| |Nyheder & Info 2004| |ARKIV DJ-11 mands| |ARKIV DJ 7-mands| |ARKIV Piger 11-mands| |Miniputpiger| |Album|