ForsideNyheder og Info 2008/09Træner InfoDamesenior 2008/09U18-Piger 2008/09U15-Piger 2008/09U13-Piger 2008/09 U11 Piger 2008/09U9/U7 Piger 2008/09Links SBU TurneringAlbum 2007-08Udvalgte HoldSkolefodboldLinksGæstebogNyheder & Info 2006Nyheder & Info 2004ARKIV DJ-11 mandsARKIV DJ 7-mandsARKIV Piger 11-mandsMiniputpigerAlbume-mail me

27.03.2009
 
 1. KS vandt lørdag ude med 2-0 over Tåstrup FC. Målene blev scoret af Helle og Nanna. Det skal bemærkes at der var ikke færre end 10 afbud til denne kamp. Det fik den betydning at Jose og Katrine O var med efter skader og de klarede det fint begge to.
 2. U18 vandt på udebane over Virum/Sogenfri med 3-0 i grusturneringen. Alle 3 mål blev scoret af Katrine Sparre, som i dagens anledning havde fået nye lysegrønne støvler. Alle skal roses for en bund solid indsats. Jose og Silja skal specielt roses for en flot indsats. Alle spillere var for en gangs skyld i stand til at deltage. Dog havde Sabrina fået fri.
 3. Alle burde nu være orienteret om forårets kampe under sbu. Hvis ikke kan kampe findes under LINKS > resultater og stillinger i AIK 65.
 4. AIK BLACKSHEEP kan nu også findes under LINKS. Kig engang på denne side. Flot arbejde Kasper.
 5. HUSK: Vi går over til sommertid i denne weekend. Specielt U18 spillerne skal huske at stille uret en time frem.  
 6. Velkommen til Mikkel Hansen som træner for U11 piger årgang 1999/2000.
 7. Husk at al træning mandage og onsdage fremover for KS og U18 er på græs på bane 2. U18 fra 17.00 til 18.30 og KS fra 18.30 til 20.00(20.30). 


Velkommen til OLDGIRLS i AIK 65 Strøby.

Projekt OLDGIRLS er nu startet op og spillerne mødtes for første gang til et stævne i Skovlunde. Under opvarmningen var der lidt navneleg således at damerne kunne lære hinanden bedre at kende. Heldigvis kunne vi i dagens anledning låne 2 spillere som Liselotte kendte.

Holdet spillede 4 kampe a 20 min varighed og med 10 min pause ind imellem. Holdet klarede det rigtig fint og tabte 2 kampe mod Skovlunde-1 og Solrød. Men det blev til sejre på 2-1 over Skovlunde-2 og 2-0 sejr over Herlev.

Fire kampe for fuld fart i TopDanmark Hallen på kunstgræs, hvor bolden triller hurtigt afsted, det er hårdt arbejde at starte op med, men "pigerne" klarede det perfekt til trods for lidt luftmangel af og til, men de kæmpede i alle kampe bravt for det fine resultat.

Efter kampen fik vi kaffe og the og hjemmebagt kage, det blev snakket igennem og alle smilte og hyggede sig meget i hinandens selskab, dejligt at opleve smil, latter og samhørighed fra første "samling" af, vi ser meget optimistisk på fremtiden for dette nyeoprettede hold. Tak til de to hjælpere der trådte til ved en skade og sygdom, men der er flere spillere til rådighed til udendørssæsonen i foråret.

Vi glæder os meget til det fremtige arbejde med disse damer. Holdet er tilmeldt kampe i DGI her i foråret 2009.

På billedet ses fra venstre: Mia, Tine, Kirsten(Lånespiller), Liselotte, Celina, Heidi(lånespiller), Marie, Sassa og Helle.  

 

 1. Kampreferater for U18 Piger i grusturnering 2009 er nu opdateret under U18-Piger.
 2. Kampreferat fra DS mod Frem BK i grusturneringen 2009 er nu opdateret under Kvindesenior.   

 


Førstehjælpskursus for trænere/ledere i AIK 65 Strøby den 25/2-09

Onsdag den 25. februar 2009 fra kl. 18-22.00 kaldte vi sammen til et førstehjælpskursus for trænere og ledere i AIK 65 Strøby, der var plads til 20 personer og vi var 18, da to ikke kom på dagen på grund af sygdom, så helt tilfredsstillende for alle. Det var underviser Ole Cosmus fra forsvaret der kom og gav os alle et rigtigt godt indblik i begrebet idrætsskader, som vi alle desværre hele tiden kommer ud for i vores daglige færden på og ved fodboldbanerne. Han gav os nogle tip til hvordan man afhjælper skader og standser eventuelle forblødninger m.v. så alle kursister burde være bedre rustede til at hjælpe unge som ældre spillere i fodboldlivet i AIK 65 Strøby. Så alle ved, at fremover skal alle lægetasker som første punkt indeholde elastikbind og isposer, som absolut er de vigtigste ting der skal bruges ved skader, men vi lærte også at det var rigtig godt også at medbringe et alutæppe, som kan bruges til kulde og varme. Ole gav fine eksempler på indbindinger af skader, hvor mange af os blev brugt som patienter. Det virkede godt og alle lærte en masse.

Efter idrætsskader blev vi undervist i genoplivning, som vi jo alle kan komme ud for, der blev uddelt dukker til os alle og så var det bare om at komme i gang med hjertemassage. Husk at tælle til 30 og så to pust og 30 igen, for at holde den rigtige rytme, gav Ole os musik til hjertemassagen nemlig Queens så alle kan nynne med indeni sig selv, så er rytmen i orden. Det kom lidt smil over alle da Ole tændte op for denne musik. Vi fik øvet os flere gange og burde nu være rustede til denne form for hjælp, HUSK det er altid bedre at forsøge end intet at gøre. I Strøby Hallen er vi i den heldige situation at have en hjertestarter, denne fik vi set hvor den sidder placeret, bag den første dør ind til hallen i gangen ved toilet. Vi blev undervist i at bruge den og det burde alle der har deres gang i hallen og ude på banerne, været blevet undervist i at bruge. Men nu burde alle os der deltog denne aften ihvertfald kunne hjælpe andre der kommer i nød.

Ole Cosmus har en hjemmeside hvorpå man kan læse en masse om førstehjælp, kurser og meget andet så prøv at kigge ind på denne side: www.1aid.dk - som er en on-line førstehjælpguide og klik på "guide".

Vi sluttede af med lidt hygge og gode sandwich, samt øl og vand fra Inge, alt i alt en rigtig god og udbytterig aften, hvor alle kursister gik derfra med et flot førstehjælpsbevis på at de er rede til at hjælpe andre. Tusinde Tak for god tilslutning denne aften.

 

 

 


Netværksdag for Pigetrænere i AIK 65 Strøby.

Lørdag den 21. februar 2009 var der netværksdag i Strøby Hallen kl. 9.30 til kl. 12.00, hvor Herfølge stod for en impulstrænings dag for pigetrænereog trænere fra alle netværksklubber var inviteret, der deltog ca. 24-30 personer fra forskellige klubber, og vores egen klub var pænt repræsenteret af nogle pigetrænere, som fik en fornuftig snak med forskellige trænere fra andre klubber i netværket. Det er altid interessant at høre hvordan tingene står til i andre klubber. Per Rud bød velkommen og imens kaffen blev drukket fik han fortalt lidt om netværket og pigetræning i almindelighed, han har jo selv trænet landsholdspiger, så han havde en vis erfaring med pigetræning. Alle gik ned i hallen og så på Per Ruds pigetræning af U11 pigerne, der var også et par mindre piger med og nogle drenge spillere fra klubben. Alle piger og drenge blev flittigt igangsat af Per og der var fuld aktivitet på hele tiden. Pigerne og drengene der var mødt op havde alletiders træningsdag, selvom der var tilskuere på så hyggede de sig allesammen og syntes at det var god træning.

Efter træningen fik de unge mennesker en tår at drikke som tak for hjælpen og hele trænergruppen gik op i klublokalet igen, hvor der var kaffe og brød, træningen blev drøftet og der kome forskellige imput fra de fremmødte trænere fra de forskellige klubber. AIK 65 Strøby`s formand Bjarne Munck takkede af og var godt tilfreds med netværksdagen og i det hele taget netværksklubbernes samarbejde, en stor tak til Herfølge for dette arrangement i AIK 65 Strøby.

 

 


 1. Ved Strøbt Cup 2009 blev det til en flot sølvmedalje til Kvindesenior hold-2 bestående af Helle, Therese, Denise, Fie, Lizette og Ella som ses på ovenstående billed. Med lidt held og dygtighed kunne holdet godt have vundet finalen. I 6 minutter var holdet i overtal, men formåde ikke at score. Bad Luck. Hold-1 bestående af Louise C, Jeanne, Lotte, Laura K, Cecilie og Louise W sluttede på en plads som nummer 4. OK indsats. 

 1. U18 Piger har været til indestævne i Hårlev den 16-1-2009 under EVIF med 2 hold. Begge hold klarede sig fornuftigt og Hold-1 med Camilla, Katrine S, Therese, Silja, Sarah og Nanna vandt stævnet og fik overrakt en stor flot guldmedalje. Hold-2 bestående af Perniile, Ella, Mai-Britt, Jose, Klara og Denise fik en flot 4-plads. 
 2. Damesenior har været til Stævne i Solrød med 2 hold. Begge hold sluttede på en 2'plads i deres pulje. Hvilket ikke rakte til finaleplads idet kun etterne gik direkte i finalen.
 3. U18 Piger har deltaget i vores eget stævne med 2 Hold. Begge hold spillede ok i de indledende kampe og Hold-2 gik i semifinalen, men tabte desværre og sluttede samlet på en 4'de plads. Holdet bestod af Pernille, Ella, Denise ,Klara og Simone.
 4. Kvindesenior har spillet deres første Grusbaneturneringskamp ude mod Ølstykke søndag den 1-2-2009. Godt nok tabte vi med 3-4, men vi fik en udmærket træningskamp med masser af godt spil specielt i første halvleg. Dagens målscorer var Katrine S med 2 mål og Anna Schwartz med 1 mål. 
 5. HUSK: Der ingen træning i uge 8 (Vinterferien). Efter vinterferien starter vi med at træne udendørs om mandagen som følger. U18 fra 17.00 til 18.30 og Kvindesenior fra 18.30 til 20.00. Om onsdagen trænes stadig på Multibanen fra 18.00 til 20.00. Både U18 og kvindesenior er meget velkommen til at træne begge timer. Kvindesenior skal spille Grusbaneturnering hjemme kl. 19.00 i uge 9.        

14.01.2009
 

Årets AIK'er blev udnævnt ved sidste års afslutningsfest i november 2008-Conni Olsgaard, som alle kender og som gennem mere end 16 år har været aktiv leder i fodboldklubben - har den 10. januar 2009 modtaget "Erik Asmunds rejselegat", som blev uddelt på SBU's delegeretmøde i Roskilde.

Bjarne Munck, formand for AIK 65 Strøby Fodbold er meget stolt på Conni's vegne og klubbens vegne; "Det er fantastisk at Conni modtager årets "Erik Asmunds rejselegat" og al den anerkendelse der følger med. Fodboldklubben er stolt over at 'en a' vore mest engagerede og flittige frivillige arbejdskræfter belønnes og anerkendes for en årelang indsats for klubben og vore mange spillere. Vi håber naturligvis, at en sådan påskønnelse motiverer alle vore øvrige ledere, da dette er et tydeligt bevis på at den frivillige indsat påskønnes"

Fundet under SBU:

Vindere af Erik Asmunds rejselegater Udskriv nyheden

Conni Olsgaard fra AIK 65 Strøby og Gunner Larsen fra Føllenslev-Særslev IF fik tildelt Erik Asmunds rejselegat på 10.000 kroner.

To meget aktive fodboldleder blev hædret med Erik Asmunds Rejselegat på 10.000 kroner på SBU's delgeretmøde 2009. Den tidligere mangeårige SBU-formand Erik Asmund overrakte selv priserne på unionens årsmøde i Roskilde Kongresecenter.

Conni Olsgaard har især fokus på pigefodbolden i AIK 65 Strøby, og hun har været medvirkende til, at klubben er repræsenteret med hold i alle pigeårgange i SBU's turneringer.

Gunner Larsen har gennem årene gjort et kæmpe arbejde for ungdomsarbejdet i klubben. Han har stædigt holdt fast i at få nok spillere til at fortsætte i klubben, så det ikke blev nødvendigt at lukke ungdomsafdelingen i klubben.

  1. Alle hjemmesidens læsere ønskes et herligt Nytår 2009 med håbet om en kanon forårssæson 2009 for alle pigehold i AIK 65 Strøby Fodbold.
 2. Der er en rettelse til Indestævne for Kvindesenior i Solrød. Dette afvikles først søndag den 25-1-2009. Det vil sige at Kvindesenior starter træning indendørs fredag den 16-1-2009 fra 20.00 til 21.00 i Strøby Hallen. 

 1. Redaktøren Lars og Sekretæren Conni ønsker alle hjemmesidens læsere en rigtig Glædelig Jul, samt et godt og Lykkebringende Nytår. Med TAK for mange sjove oplevelser i året som snart rinder på halv.
 2. Kvindesenior og U18-piger holder jo træningsfri indtil 16 Januar 2009, hvor Kvindesenior starter med indestævne i Solrød med 2 hold. U18-Piger skal også til indestævne i Hårlev med 2 hold. Udendørs opstart onsdag den 21-1-2009 på Multiarenaen. U18-Piger fra 18.00-19.00 og Kvindesenior 19.00-20.00.  

3. Grusbaneturnering 2009 for Kvindesenior er som følger:

Kvinde senior pulje 70
Puljen Kampe Stillingen Udskriv
 

 
Nr. Navn K V U T P Score
1 AIK 65 Strøby 0 0 0 0 0 0-0
2 Asnæs BK 0 0 0 0 0 0-0
3 Bagsværd BK 0 0 0 0 0 0-0
4 BK Frem 0 0 0 0 0 0-0
5 Farum BK 0 0 0 0 0 0-0
6 GVI/1 0 0 0 0 0 0-0
7 Herstedøster IC 0 0 0 0 0 0-0
8 HI-Hjorten 0 0 0 0 0 0-0
9 Ølstykke FC/1 0 0 0 0 0 0-0
 

Klik på et hold for at se dets kampe!
Er et hold markeret med rød, kan dette ikke, uanset slutplacering, vinde puljen pga. taberdømmelse.
 
Nr.: Dag: Dato: Tid: Kamp: Res.: Note:

 

4. Grusbaneturnering 2009 for U18-Piger er som følger: 

U-18 piger 91/92/93 pulje 74
Puljen Kampe Stillingen Udskriv
 
 
Nr. Navn K V U T P Score
1 AIK 65 Strøby 0 0 0 0 0 0-0
2 Espergærde IF 0 0 0 0 0 0-0
3 HG-LIF 0 0 0 0 0 0-0
4 Hvalsø IF 0 0 0 0 0 0-0
5 LSF Smørum 0 0 0 0 0 0-0
6 Skælskør B&I 0 0 0 0 0 0-0
7 Vipperød BK 0 0 0 0 0 0-0
8 Virum Sorgenfri BK 0 0 0 0 0 0-0
 
Klik på et hold for at se dets kampe!
Er et hold markeret med rød, kan dette ikke, uanset slutplacering, vinde puljen pga. taberdømmelse.
 
Nr.: Dag: Dato: Tid: Kamp: Res.: Note:
 
 

 1. U11-Piger har været til stævne i Vordingborg lørdag den 6-12-2008. Ovenstående billed er hold-1 fra dette stævne. Referat fra Jeanne er opdateret under fanen U11-Piger.
 2. U18-Piger har også været til stævne i Vordingborg søndag den 7-12-2008. Hold-1 klarede sig OK og Hold-2 blev nr. 2 i puljen, men tabte den efterfølgende semifinale. Referat følger senere. 

 1. U13-Pigerne har fået nye trøjer til træning med navn på sponseret at Liselotte. På billedet ses Liselotte sammen med en del af spillerne efter indendørstræningen 28-11-2008.
 2. Kvindesenior og U18-Piger skal huske at der er en fælles komsammen i Klublokalet efter træning på onsdag den 3-12-2008 kl. 20.00 til 20.30. 
 3. Billeder fra Skolestævnet 2008 findes nu under LINKS >> NYT FOTOALBUM 2009 

 1. Conni Olsgaard blev ved Afslutningsfesten 2008 for seniorer i Strøby Forsamlingshus udvænt til ÅRETS AIK'er 2008. Der skal lyde et stort tillyke fra alle på redaktionen. Det har du fuldt ud fortjent. På billedet ses Conni med både Pokal og blomster.
 2. Ved afslutningsfesten fik følgende Kvindesenior spillere overrakt flidspræmier + gavekort som følger: For 11-mands: Årets Fighter: Laura Krogh, Årets Spiller: Josephine Lunøe og Årets Træningsflid: Marie Berthelsen. For 7-mands: Årets Spiller: Tine Holm, Årets Fighter: Sara Stryger og Årets Træningsflid(gælder mest 11-mands): Louise Christensen. Tillykke til alle. Efterfølgende fil Conni og Lars overrakt et flot gavekort på en ny havebænk. Den glæder vi os at benytte i de stille stunder i haven. Tusinde Tak, det var da bare alt for meget. 
 3. U11-Pigerne har været til indestævne i Tåstrup. Referat er opdateret under U11-Piger. 

 1. Ved afslutningen for ungdom 2008 blev følgende spillere fra U18-Pigeholdet hædret: Årets Spiller blev Anne Fuglsang. Årets Fighter blev Denise Nielsen og Årets Træningsflid gik til Therese Stender. Samtidigt fik Træner og Holdleder overrækt en flot kurv fra U18 Spillerne. Tusinde Tak for det. Se billedet ovenfor.
 2. Billeder fra Limone Cup 2008 er nu opdateret under Album.

Hej alle

 

Hermed opfølgning på vores U18 piger som deltog i Limone Cup 2008 i Italien, håber der kan komme lidt i avisen fra Jer omkring denne tur.

 

Vi kørte i bus fra Strøby Hallen den 11. oktober 2008 kl. 11.00 og vi var i Italien ved Gardaland søndag morgen den 12. oktober kl. 7.00, hvor vi spiste vores medbragte morgenmad udenfor parkerings pladsen. Vi blev hurtigt rigtig gode venner med vores to chauffører Stig og Thomas, samt vores svenske medpassager fra Malmø i Sverige, de kom fra en fodboldklub der hed BK Flagg og deres drenge var årgang 1993. Det var meget hyggeligt og alle så godt brugte efter den lange køretur, men så alligevel frem til en dejlig solrig og varm dag i Gardaland. Der var mange mennesker i Gardaland så lange køer for at prøve noget, men pigerne havde god tålmodighed og ventede gerne for at få en tur i en slags rutche bane med bunden i vejret og fuld fart på. Der var et flot is show og alt var pyntet flot op og alt personale var klædt ud i anledning af Hallowen. Så alt i alt havde vi en rigtig dejlig dag og bussen hentede os igen kl. 16.30 og så kørte vi til byen Garda hvor vores dejlige hotel Suite lå kun 300 meter til byen og 400 meter til Gardasøen, så det var helt perfekt, så de unge piger selv kunne tage en gåtur til byen eller til søen hvor der alle steder var til at købe lækre italienske is.

Mandag skulle vi spille samme sted som BK Flagg på en kunststofbane i Rivoli så efter morgenmad blev vi hentet og tog op for at heppe på de svenske drenge, det blev de meget glade for og gjorde det samme for os da vi skulle spille den første kamp kl. 13.10 mod Lynge Broby hvor nogle spillere nær havde fået hedeslag, da det var mellem 24-26 graders varme og utroligt stillestående luft på banen. Vi havde en stor del af spillet og Katrine scorede et flot mål i første halvleg, senere i samme halvleg scorede Nanna et flot venstrebens skud lige i kassen. Samme Katrine lagde en god aflevering til Nanna som scorede igen til slutresultatet 3-0 til de gule fra AIK 65 Strøby. Mandag aften var vi så heldige at få en kamp mod et italiensk hold der hed Frutta Piu på et station i Garda hvor vi gik ned til i samlet flok. Der fik vi noget af en omgang klø, dette hold var voksne senior spillere som var meget dygtige, så vi var oppe mod overmagten, men vi fik ikke yderlige skadet nogen spillere og græd ikke, da det ikke er flovt at tabe til nogen som er bedre end os selv, og det må siges at vi havde svært ved at få et ”ben til jorden”, men alle syntes trods alt at det var en oplevelse at prøve at spille på italiensk.

Tirsdag var endnu en dejlig varm dag og så var det vores fridag og der tog alle bussen til Verona og vi fik set forretninger, bygninger, floden og torvedag m.v. i denne store dejlige by, hvor vores Elkjær i sin tid spillede fodbold. Aftenhygge på hotellet og nogle købte lækre is i byen.

Onsdag morgen tidligt op da første kamp allerede var kl. 9.00 og først skulle vi aflevere de svenske drenge, da vi denne dag skulle spille i Volargne på en græsbane mod Hvidebæk, det var en meget jævnbyrdig kamp men alligevel fik Katrine held til at score et super mål, så vi vandt kampen 1-0. Det var jo et fint resultat at gå videre med, den næste kamp skulle spilles mod Skibsby Højene kl. 11.15, så alle pigerne var spændte og varmen pinte dem, men vi gik i gang og alle kæmpede bravt. Der blev begået straffe mod Katrine og dette tog Ella sig af og satte bolden sikkert i målet. Så føltes sejren i hus og alle tænkte på den store pokal, som var i vente, anden halvleg gik i gang og alle fightede, men desværre kort før tid scorede Skibsby Højene et mål, men stadig var vi sikre på at vinde puljen. Men 30 sekunder før tid røg pokalen da de brød igennem vores forsvar og scorede til stillingen 1-2 og så var det slut og kampen blev fløjtet af. Så alle måtte gå fra banen 30 sek. fra pokalen, så det var nogle skuffede piger der satte sig til afkøling i skyggen. Men vi fik da en flot andenplads som vi kan være stolte af. Heldigvis kom humøret igen da vi kom hjem i poolen og andre i Gardasøen, deres dejlige smil, sang og latter kom heldigvis igen, det havde jo været kendetegnet for holdet på hele turen og fartsatte da også. Denne aften blev der uddelt årets Limone: kaffedame, fodtaper, topscorer, syngepige, bedste veninde og massagepige så der var gang i klapsalver og flotte ”ord”.

Torsdag pakkede vi sammen og forlod hotellet og alle gik turen til Bardolino hvor der var markedsdag hele vejen langs søen, så alle fik handlet ind til mor, far og søskende og vi sluttede af med at spise et dejligt måltid samlet i et pizzaria. Her vi fik vi en flot gave af alle spillere og forældre, det var bare så flot og rigtig sødt af alle at tænke på træner og holdleder som stod for turen. Vi tog af sted fra Bardolino kl. 15.00 og kørte mod Danmark i nord. På busturen hjem overrakte tre friske piger Camilla, Katrine og Ella træneren en flot lighter med tekst og holdlederen fik en nøglering også med tekst. Det var rigtigt sødt af alle tøserne og det var et rørt træner par der sad og modtog disse gaver. En STOR TAK til alle 30 deltagere på denne tur for den store opbakning til holdet, af holdet og med holdet af forældre og søskende, det har været en stor oplevelse for os alle at være en del at dette U18 pige hold fra AIK 65 i Strøby.


 1. Velkommen tilbage fra Efterårsferie. Og U18-Pigeholdet er tilbage efter en dejlig tur til Italien til Limone Cup 2008. På billedet ses de friske piger ved indgangen til Gardaland sammen med 2 mindre søskende. En herlig tur, hvor holdet var 30 sekunder fra at hjemtage Pokalen. Surt men sandt. Sådan kan fodbold også være. Ellers kanon tur med temperatur op til 26 graders varme. Referat fra turen følger hurtigst muligt.
 2. Husk: At vi træner normalt resten af denne måned.
 3. Husk: Tilmelding til afslutningsfest på lørdag for ungdom !!!! 

09.10.2008
 
 1. U18-Pigeholdet spillede deres sidste kamp hjemme mod Greve Strandby onsdag den 8-10-2008. Kampem endte 1-1 og dette betyder at holdet slutter på en 1.plads i efteråret og rykker dermed op i række-1 til foråret 2009. Tillykke piger for et flot efterår 2008. Tak for flot opbakning fra forældre, søskende og kærester på den halvkolde aften. 
 2. Kvindesenior 7-mands i Mesterrækken tabte hjemme med 1-2 til Femina i efterårets sidste kamp.
 3. Sjællandserieholdet tabte på udebane med 3-0 til topholdet M/V-05 Holbæk.
 4. U18-Pigeholdet vandt på udebane med 4-2 over Borup IF.
 5. U15-Pigeholdet tabte deres sidste kamp hjemme mod EVIF med 1-2 og slutter på en plads som nummer 5.
 6. U13-Pigeholdet vandt i dag ude med 11-4 over Ejby IF. Holdet slutter som en flot nummer 2 i Efteråret 2008.
 7. U11-Piger Række-2 sluttede efteråret af med at spille 3-3 hjemme mod Brøndby IF.  
 8. U11-Piger Række-3 sluttede af med en sejr på 5-1 over Fakse Ladeplads. Holdet slutter på en flot plads som nummer 4 eller 5 ud af 10 hold.
 9. Sjællandserieholdet spiller sidste kamp hjemme mod Hillrød lørdag den 11-10-2008 kl. 16.00. Uanset resultatet overlever holdet i Sjællandserien.
 10. Lørdag den 11-10-2008 kl. 11.00 tager vi til Limone Cup 2008 med spillere fra U18-Piger og forældre og søskende. Ialt 31 er med på denne tur. Det glæder vi os meget til.
 11. Alle ønskes en rigtig herlig Efterårsferie 2008.
 12. Husk nu at træningen fortsætter efter ferien !!!! 
 13. Træningstider er opdateret for indesæsonen 2008/2009 under Træner Info.   


29.09.2008
 
 1. Sjællandserieholdet vandt den 27-9-2008 hjemme med 4-2 over Farum BK.
 2. Kvindesenior 7-mands i Mesterrækken vandt hjemme den 24-9-2008 med 5-1 over AB.
 3. U18-Piger tabte den 28-9-2008 hjemme med 0-3 til DMI.
 4. U15-Piger tabte den 27-9-2008 ude med 0-4 til B1921.
 5. U13-Piger har nu vundet 5 sejre i træk. Flot gået Egon. Kampreferater er opdateret.
 6. U11-Piger i række 2 har fået deres sag for og det kniber lidt med sejre i denne sæson. Men bare klem på Lotte, så kommer der sejre igen.
 7. U11-Piger i række 3 har fået gejsten og vinder nu kampe. Flot gået Nicolai og Ulrik.
 8. U18-Pigerne skal til Limone Cup 2008 i Italien i uge 42. De sidste detaljer er ved at falde på plads. Der sendes skriv til de der skal med hurtigst muligt for endeligt afrejsetidspunkt. mv.    


Fornemt besøg af borgmester Poul Arne Nielsen og minister Lars Løkke Rasmussen den 8/9-08

 

Vi blev kontaktet af Mogens Haugaard fra Stevns Kommune om vi kunne hjælpe med lidt aktivitet på Multi Arenaen foran Strøby Hallen da borgmesteren og ministeren skulle komme på besøg, for at se den nye institution på Lendrumvej og samtidig ville de kigge forbi og se lidt af foreningslivet i området. Da træningen for alle pigehold først starter kl. 17.00 og de ville komme forbi kl. 16.15 lavede vil blot lidt ekstratræning for nogle friske piger og deres træner Lars, så Nanna, Caroline, Ella, Cecilie, Denise og Anne mødte friske op og trænede lidt hvorefter en måldame udefra blev hyret og de spillede lidt kamp i to hold. Tak for hjælpen fra os og som Tak fra kommunen fik de slush ice.

 

 1. Alle referater for Sjællandserieholdet og Damesenior 7-mands er nu opdateret for efteråret 2008 til dato.
 2. Alle referater for U18-Piger er nu opdateret for efteråret 2008 til dato.
 3. U18-Piger spiller i aften ude mod Frem Sakskøbing. 
 4. Vores nye træner Jan med sine dejlige små piger årgang 2000 og yngre til træning

   

  De små U7 og U9 piger er friske og glade og de træner hos Jan hver mandag og onsdag fra kl. 17.00 – 18.00 på banerne ved Strøby hallen, så alle nye er hjertelig velkomne til at kigge forbi.

  På billedet ses de glade piger efter træning. Lykke og held med efterårssæsonen til træner Jan og holdleder Hanne vi ønsker Jer en god sæson.


 1. Castus CUP 2008: Strøbys U11-piger deltog lørdag 6/9 i stævnet 'Castus Cup', på hjemmebane. Stævnet var arrangeret af Herfølge og var det første af sin slags i samarbejdet 'Netværket'. Her deltog pigehold fra Viby, Borup og Haslev. Formiddagen bød på meget flot fodbold, og mange flotte mål. For Strøbys vedkommende blev det til to uafgjorte, en sejr og et nederlag. Der var flotte medaljer, frugt, sandwich og frugtstænger til alle spillerne. Tak til de deltagende hold for et hyggeligt stævne, og til de 5 som hjalp med at dømme kampene.
 2. Sjællandserieholdet tabte ude med 2-3 til Brøndby IF. Desværre fik vi 3 spillere skadet i denne kamp. Katrine O fik læderet/sprængt ledbånd eller korsbånd i det samme ben som hun havde en operation tidligere med korsbånd. Så desværre er hun ude i meget lang tid. Kom igen Katrine. Du kan godt. Lotte fik en slem lyskenskade og Louise W har skade i lår/knæ. Referat er opdateret.
 3. U18 Piger vandt uden kamp over Greve Strandby, som ikke kunne stille hold. ØV.  
 4. U18 Piger spiller onsdag den 10-9-2008 ude mod Frem Sakskøbing.
 5. Damesenior 7-mands fik deres første sejr på 6-4 over Glostrup Perthenon 95. Helle Rasmussen scorede hattrick i denne kamp. Tine fik fighteren. Flot damer.  

05.09.2008
 
 1. Sjællandserieholdet har spillet 2 kampe siden sidst. Lørdag den 30-8 blev det til 1-1 hjemme mod Herlufsholm. Katrine O scorede og Jullie fik fighteren. Onsdag den 3-9-2008 blev det til efterårets første sejr på hjemmebane med 3-0 over Herstedøster. Laura K, Sisse og Jullie var de 3 målscorer. Dagens fighter blev Laura Krogh. Holdet spiller i morgen ude mod Brøndby IF.
 2. Kvindesenior  7-mands måtte desværre tabe til Avedøre uden kamp da vi ikke kunne stille hold. ØV. Holdet spiller i dag hjemme kl. 18.30 mod Parthenon Glostrup.
 3. U18 Pigerne spillede på udebane mod Tåstrup FC søndag den 31-8-2008. Kampen sluttede 1-1. Målscorer var Nanna Johansen. Fighteren gik til Caroline. Holdet spiller søndag hjemme mod Greve Strandby kl. 12.00.
 4. U13 Pigeren kører bare flot derudaf og har i ugen vundet 2 kampe. Se referater under fanen U13-Piger.
 5. U11 Piger Ældst tabte hjemme til Haslev FC. Referat er opdateret under U11-Piger.
 6. U11 Piger Yngst vandt deres første sejr i efteråret med 5-2 over Ørslev. Flot Piger. 


 1. Så lykkedes det for Nicolai og Ulrik, som er nye trænere for 1999 pigerne at komme i kamp. Holdet tabte godt nok deres første kamp med 1-4, men ifølge referatet, som kan ses under U11 pigerne, så lover det godt for fremtiden. Held og Lykke. På billedet er der samråd før kampen.
 2. Damesenior 7-mands tabte hjemme med 1-4 til Avedøre onsdag den 27-8-2008.
 3. Sjællandserieholdet spiller lørdag hjemme mod Herlufsholm GF kl. 14.00 den 30-8-2008. Kom endelig og støt holdet i den nye sæson.
 4. U18 Pigerne møder på udebane Tåstrup FC søndag kl. 12.30 den 31-8-2008. 

25.08.2008
 
 1. Kvindesenior 7-mands tabte tirsdag den 19-8 ude mod Skovlinde med 2-9.
 2. Sjællandserieholdet tabte ligeledes lørdag den 23-8 på udebane mod Slagelse BK med 2-3. Der var mere tale om en rugby kamp, idet dommeren tillod alt for hårdt spil. Dagens fighter gik til Kimie Bodin, som også scorede det første mål for AIK. Referat er på vej. 
 3. U18 Pigerne tabte hjemme søndag 24-8 med 2-3 til B.Frem fra Sakskøbing. En kamp som vi burde have vundet. Men skarpheden foran mål var direkte dårlig. Dagens fighter gik til Sabrina Råhauge. Katrine Sparre scorede begge AIK's mål. Referat er på vej.
 4. U15 Pigerne tabte hjemme med 4-2 onsdag den 20-8 til Herlufsholm.
 5. U13 Pigerne tabte hjemme med 4-1 onsdag den 20-8 til Vallensbæk IF.
 6. U11 Pigerne i række 2 har spillet 2 kampe og vundet 2-0 over Greve og tabt 3-7 på udebane til RB 1906. 


 1. Sommerferien 2008 er altså slut. Træningen startede i uge 31. Det må desværre konstateres at det ikke rigtigt er gået op for spillerne. Se nu at få lettet den bageste del og kom igang. Turneringen starter allerede i næste uge. Tirsdag den 19-8 skal Kvindesenior 7-mands til Skovlunde. Sjællandserieholdet skal til Slagelse lørdag den 23-8 og U18-Piger skal hjemme møde B.Frem søndag den 24-8.
 2. Kvindesenior skulle have været i træningslejr i Sydstevns 8-10 August, men desværre var tilslutningen altfor ringe. Der var tilmeldt 10 spillere hvoraf Jose som har brækket foden var inclusive. Der var arrangeret 2 træningskampe og rapelling søndag eftermiddag på Stevns Klint mv. Men træningslejren blev aflyst til stor skuffelse for de tilmeldte og især for Træner og Holdleder, som havde stået for arrangementet. En nødløsning blev arrangeret i forhold til de 2 træningskampe. Black Sheep (AIK's supportere) stillede op til kamp lørdag på hjemmebane i en 7-mands match med de tilmeldte spillere til træningslejre. Dette var en stor fornøjelse at se det store engagement som Black Sheep havde lagt i dette møde. På billedet ovenfor ses de glade Black Sheep spillere før kampen. Kampen blev vundet af Black Sheep med 5-4. Holdene har aftalt at mødes igen mindst en gang om året som fast tradition. Søndag den 10-8 mødte et reduceret Sjællandseriehold Solrød FC på hjemmebane. Solrød FC er nyoprykker til Serie 1. AIK fik hjælp fra 5 U18-piger og de gik fint i spænd med de andre piger og AIK vandt 4-0. Katrine Olsgaard scorede 3 gange og Katrine Sparre en enkelt gang.
 3. Sjællandserieholdet spiller lørdag træningskamp mod John Steimles drenge kl. 10.00. 
 4. HUSK at kontrollere jeres kampe unde Link SBU Turnering. Afbud skal afgives så hurtigt som muligt til Conni.       

 1. Turneringskampe for Efteråret 2008 er nu fastlagt og kampe puljer mv. kan ses på fanen Links SBU Turnering. Læg mærke til de nye årgange. U17 er blevet til U18, U14 er blevet til U15, U12 er blevet til U13, U10 er blevet til U11. Under U11 kan det tilføjes, at der er 2 puljer for efteråret 2008 nemlig række 2 og 3.
 2. Husk at træningen starter igen for Kvindesenior og U18-Piger i uge 31.
 3. Alle ønskes en rigtig fortrinlig sommerferie. Desværre brækkede Josephine Lunøe benet ved vores sommerafslutning. Så der venter hende mindst 6 uger i gips og genoptræning for hendes vedkommende. Surt men sandt. Vi glæder os til at se dig igen på fodboldbanen.         

 1. Sjællandserieholdet tabte lørdag den 15-6 ude med 0-1 til topholdet Brede. Flot kamp. Holdet slutter på en placering som nummer 6. Placeringerne som nummer 4,5 og 6 slutter alle med 11 point. Det er kun indbyrdes kampe mv. der afgør placeringen. Flot gået piger/damer.  
 2. Søndag d. 15/6-08 tog AIK's U10-piger afsted på deres årlige tur til Sommerland Sjælland Cup. I alt 4 Strøby hold var afsted, nemlig to x U10, 1xU8 og et U12-hold, så det var rigtig hyggeligt. Se ovenstående billed fra U10-Piger.
 3. U10-Piger spillede hjemme 2-2 mod Vindinge og blev en flot vinder af deres pulje. Tillykke.  Referat er opdateret.
 4. U12-Piger tabte hjemme 1-12 til Herfølge. Referat er opdateret.
 5. 7-mands Kvindesenior i Mesterrækken spillede ude 1-1 mod Ejby IF 1968 i sæsonens sidste kamp. Holdet slutter på en flot 3'de plads i puljen. Flot gået damer/piger. 

13.06.2008
 
 1. Kvindesenior i Sjællandserien vandt hjemme med 3-0 over Farum BK lørdag den 7-6-2008. Dermed er holdet sikret endnu en sæson i denne række. Flot piger/damer.
 2. U17-Piger tabte desvære ude med 3-0 til Tåstrup FC og mistede derved chancen for at vinde rækken. ØV. Holdet skulle spille sidste kamp hjemme mod B1901/Væggerløse fredag aften, men AIK 65 vinder med 3-0, da Væggerløse ikke kan stille hold.
 3. U10-Piger vandt topkampen mod Farum BK med 5-2 og vinder dermed deres række i foråret. Flot gået piger og trænere. Referat er opdateret under fanen U10-Piger.
 4. Kvindesenior 7-mands i Mesterrækken vandt hjemme med 4-2 over Ejby IF.
 5. Kampreferat for U12-Piger er opdateret til dato.  


 1. Kvinde Sjællandserieholdet lever stadig efter sejr på 3-2 over Vordingborg IF. AIK Blacksheep var også på tribunen med flag, som ses på ovenstående billed.. Tak for god opbakning. Referat er opdateret.
 2. U17 Piger vandt hjemme med 3-0 over Borup IF og er stadig med i opløbet om at vinde rækken. Referat er opdateret.
 3. Alle referater tilbage i tid er nu på plads.

26.05.2008
 
 1. Kvindesjællandserieholdet spillede søndag den 25-8 ude 1-1 mod Herlufsholm og lever stadig i håbet om at overleve i denne række.
 2. U17-Pigerne tabte på udebane med 3-4 til EVIF. Men holdet har stadig chancen for at vinde rækken. Det kræver nok sejre i de sidste 3 kampe.
 3. U14-Pigerne tabte på udebane med 1-2 også til EVIF.
 4. U10-Pigerene har i ugen vundet 5-2 over Herstedøster og er stadig ubesejret i deres række. Flot. Referat er opdateret.
 5. U10-pigerene har også været på en vellykket tur/stævne ved Scandlines Cup. Referat er opdateret. 


 1. Microfodboldskolen 2008 blev afviklet på Strøby banerne i weekenden den 16-5 til 18-5 med deltagelse af 19 drenge og piger i alderen 6 til 8 år. Forældre og pårørende til disse fodboldspillere deltog på lige fod og fik nogle herlige dage med godt vejr. Skoleleder Conni Olsgaard og hendes hjælpere Anna Schwartz, Katrine Olsgaard, Tue Emborg, Ella Schuhmeier og Mai-Britt Jørgensen fik stor ros for deres engagement over hele forløbet. Som en forældre senere skrev:
 2. Hej Conni & Co.

  Endnu engang tusind tak for nogle gode dage i min gamle klub.

  Jeg synes I alle var ”på” fra start til slut. Dine piger og Tue, ikke at forglemme, havde en super måde at gå til ungerne på. Det er langtfra alle der magter at få sådanne små størrelser til at føle sig trygge..

  Da jeg landede i Ejby igen var det med en meget glad og smule træt Miklas. Han gik baglæns i seng og spurgte hvornår der var fodboldskole igen J

  Mange hilsner

  Henrik Odér

  Træner årg. 01 – Ejby IF

 3. Sjællandserieholdet tabte lørdag hjemme med 6-1 til Brøndby's 3F Liga reserver.
 4. U17-Pigerne vandt en kæmpesejr på 7-1 ude over B1901/Væggerløse onsdag den 14-5-2008. Referat er opdateret.
 5. Billeder fra Microfodboldskolen 2008 er at finde under fanen Album 2007.

 1. Sjællandserieholdet vandt lørdag den 3-5-2008 ude med 2-1 over Sorø/Freja. Referat er opdateret.
 2. U17-Piger tabte søndag den 4-5-2008 hjemme med 3-0 til Tåstrup FC.
 3. Kvindesenior 7-mands i Mesterrækken vandt ude mandag den 5-5-2008 med 4-2 over Ejby IF. Referat er opdateret.
 4. Kvindesenior 7-mands i Mesterrækken vandt hjemme den 13-5-2008 med 3-0 over Ejby IF 1968.
 5. Pigeraketten blev igen i år en stor succes idet der mødte 55 friske piger frem denne fredag ved Strøby Hallen. Af de 55 piger var der 17 som aldrig har spillet fodbold før i en klub. Billeder vil blive opdateret på hjemmesiden hurtigst muligt af de enkelte grupper.

01.05.2008
 
 1. Kvindesenior tabte den 26-4-2008 hjemme med 0-1 til Herstedøster i Sjællandserien. Referat er opdateret.
 2. U17-Piger vandt den 26-4-2008 på udebane med 2-1 over Borup IF. Referat er opdateret.
 3. Kvindesenior 7-mands i Mesterrækken vandt den 29-4-2008 hjemme med 3-0 over Parthenon Glostrup 95. referat er opdateret.
 4. U12 Piger har spillet en træningskanp mod Haslev. Referat er opdateret under U12-Piger. 

Pigeraketten 2008 fra DBU besøger AIK 65 Strøby fredag den 2-5-2008 fra 15.00 til 18.00 ved Strøby Hallen.  22.04.2008
 
 1. Kvindesenior spillede lørdag den 19-4 ude 2-2 mod Ølstykke i Kvindesjællandserien. Referat er opdateret.
 2. U17-Piger spillede lørdag den 19-4 hjemme lokalopgør mod EVIF, som endte 3-3. Referat er på vej.
 3. U10-Piger vandt mandag den 21-4 hjemme med 4-0 over Solrød. Referat er opdateret.  


14.04.2008
 
 1. Kvindesenior tabte med 1-4 i åbningskampen i Sjællandserien mod Skovlunde IF. Se referat.
 2. U17-Piger vandt deres første kamp på udebane med 4-0 over Vallensbæk. Se referat.
 3. U10 piger har spillet 2 kampe. Se referat under fanen U10-Piger.
 4. Kvindesenior 7-mands i Mesterrækken spiller hjemme mod Rosenhøj tirsdag kl. 18.30. 


08.04.2008
 
 1. Kvindesenior tabte den sidste kamp i Grusbaneturnering hjemme med 3-4 til Damsø. Dermed glippede holdet 1'ste pladsen i denne pulje.
 2. U17-Piger tabte også deres sidste grusbanekamp på udebane med 0-4 til HG/LIF. Dermed mistede de også chancen for at slutte på 1'ste pladsen.
 3. U14-Piger vandt deres første turneringskamp i foråret under SBU med 1-0 hjemme over Vordingborg IF. Referat er opdateret under U14-Piger.
 4. Den kommende weekend bliver det så alvor for Kvindesenior i Sjællandserien som på hjemmebane skal møde Skovlunde IF kl. 13.00. Det bliver spændende at se, hvor vi står på nuværende tidspunkt træningsmæssigt. Skovlunde IF var tophold i denne række i efteråret, så der skal arbejdes hårdt for at opnå et fornuftigt resultat i denne premierekamp i Sjællandserien 2008.
 5. U17-Piger skal ligeledes i kamp ude mod Vallensbæk under SBU. Vores trup er ganske vist smal, men holdet har vist fine takter i Grusbaneturneringen så alt kan ske i denne pulje. 


 1. U17 Piger vandt hjemme den 16-3-2008 med 1-0 over Vipperød BK. Referat er opdateret.
 2. Kvindesenior vandt ligeleds hjemme med 3-1 over St. Heddinge den 16-3-2008. Referat er opdateret.
 3. Kvindesenior spiller hjemme lørdag den 22-3 mod et Svensk gæstehold kl. 15.00.
 4. Næste træningsdag er onsdag den 26-3-2008. 
 5. Alle spillere og deres familier ønskes en rigtig GOD PÅSKE.  

15.03.2008
 
 1. Kvindesenior vandt søndag den 9-3-2008 ude med 3-1 over Ølstykke i grusturneringen. Referat er opdateret.
 2. U17 piger vandt ligeledes ude med 5-0 over Hvalsø IF i grusturneringen. Referat er på vej.
 3. U17 piger spiller i morgen hjemme mod Vipperød BK kl 11.00
 4. Kvindesenior spiller ligeledes træningskamp hjemme mod St. Heddinge kl. 13.00 


02.03.2008
 1. Damesenior vandt deres første kamp i grusbaneturnering 2008 på hjemmebane med 4-3 over Herstedøster. Referat er opdateret.
 2. Piger U17 tabte hjemme med 1-2 mod Asnæs BK i grusbaneturneringen. Referat er opdateret.
 3. De friske U12 piger under ledelse af Jeanne og Lotte ses på billedet til højre og under fanen U12-piger 2008.
 4. U8 piger har været til stævne i Ørslev. Ser billed + referat under fanen Micropiger. 
 1. Vores piger/damer har deltaget i flere indendørsstævner i starten af 2008 og fået flotte resultater med hjem. Se nedenstående.
 2. Damesenior spillede med 2 hold i Solrød og holdet bestående af Katrine O, Marie, Mia, Jeanne, Laura J og Malene spillede sig frem til finalen og efter 2 tætte kampe endte holdet på 3'de pladsen og holdet modtog en gavecheck på 400 kr som går i klubkassen, en mulepose og en paraply. Tillykke.
 3. Pigejunior var til stævne i Hårlev hallen ved EVIF stævnet og holdet bestående af Laura Krogh, Mai-Britt, Pernille, Therese og Camilla spillede sig i finalerunden og vandt med 1-0 over EVIF i semifinalen. I finalen var holdet foran med 2-0, men tabte pusten og tabte med 2-3. Holdet fik en flot sølvmedalje fra Danske Bank og en fodbold. Tillykke.
 4. Pigejunior var også til vores eget stævne Strøby Cup 2008 og holdet bestående af Jullie, Stine O, Mai-Britt, Emilie R, Pernille og Katrine Sparre spillede sig også frem til finalerunden. I semifinalen vandt holdet over KIK med 3-1. Holdet tabte dog finalen med 1-4 til Ringsted. Holdet modtog en flot sølvmedalje og en del scoringspræmier for deres indsats. Tillykke.
 5. Pigeholdet nåede også frem til finalen ved Strøby Cup 2008, som de desværre tabte. Holdet bestod af Josefine, Silja, Anne og Nanna. Tillykke piger.
 6. Årets første grusbaneturnerings kamp blev spillet med det nye Pigejunior hold på udebane mod Viby IF. AIK 65 vandt med 6-3. Alle spillere skal roses for en flot holdindsats på alle pladser. Det lover godt for fremtiden. Referat følger hurtigst muligt.
 7. Et lille udråb til Damesenior. Se nu at komme igang både mandag i Herfølge og onsdag på græsset hjemme. I mandags den 4-2-2008 var der kun 11 spillere der var mødt op i Herfølge. Dette er bare ikke godt nok !!!!     

 1. Godt Nytaar til Jer alle

   

  Så er vi i gang igen og træningen starter op den 14/1-08, samt indendørs 11/1-08, vi har nogle stævner indendørs som vi håber I vil hjælpe os med at få deltaget i, så vi på bedste vis bliver klar til vinterturneringen udendørs. Denne turnering har stået på vores hjemmeside lige siden før jul, hvis I ønsker at se spilledatoer – www.piger-aik65.dk – info!!!

  Vi har fået mulighed for brug af fitness center i Herfølge, da de har været yderst flinke ved os, så beder vi Jer om at være MEGET FLINKE til at møde op, da vi ellers har et problem overfor Herfølge. Sidste fitness træning er 17/3-08. Der er IKKE mulighed for bad, da de er under ombygning.

  VIGTIGT mandag 14/1-08 kl. 19.00 – 20.30 HVOR DER ER INSTRUKTØR på, vi går udfra at alle selv kommer derover, har I problemer så ring!!! Vi mødes udenfor ved stien ca. 18.50. – vel mødt!

  Husk stævne hjemme 18/1-08 og 20/1-08 i Solrød så er der ikke flere indendørs stævner.

  Mange hilsner fra Lars og Conni

 2. Pigejunior starter også træning 14-1-2008 fra 17.00 - 18.30 både mandage og onsdage !!!!!


31.12.2007
 

Alle friske piger/damer og jeres familie ønskes et rigtig godt og lykkebringen Nytår.

Med TAK for al opbakning i året 2007, som nu rinder på halv.

Vi ses friske og med stor gåpåmod i 2008.

 Juleafslutning 2007.

Fredag den 21-12-2007 var der mødt 15 friske piger/damer op til åretes sidste træningsaften i Strøby-Hallen. Pigerne blev delt op i 4 hold og spillede en dobbeltturnering med mange gode kampe tilfølje. Efter kampene blev der trukket julegaver i den rækkefølge som holdene var placeret. Disee blev åbnet og der blev spist slik, chips, pebernødder mv. Alle ønskede hinanden en God Jul og et godt Nytår. Vi ses igen fredag den 11-1-2008 kl. 19.30.  


14.12.2007
 
 1. Årets Vinterturneringsprogram er nu på plads. Se nedenstående:
 2. U-17 piger 91/92/93 pulje 78
  Puljen Kampe Stillingen Udskriv
   
   
  Nr. Navn K V U T P Score
  1 AIK 65 Strøby 0 0 0 0 0 0-0
  2 Asnæs BK 0 0 0 0 0 0-0
  3 Friplads/78 0 0 0 0 0 0-0
  4 HG-LIF 0 0 0 0 0 0-0
  5 Hvalsø IF 0 0 0 0 0 0-0
  6 Solrød FC 0 0 0 0 0 0-0
  7 Viby IF 0 0 0 0 0 0-0
  8 Vipperød BK 0 0 0 0 0 0-0
   
  Klik på et hold for at se dets kampe!
  Er et hold markeret med rød, kan dette ikke, uanset slutplacering, vinde puljen pga. taberdømmelse.
   
  Nr.: Dag: Dato: Tid: Kamp: Res.: Note:

 

 1. Kvinde senior pulje 71
  Puljen Kampe Stillingen Udskriv
   
   
  Nr. Navn K V U T P Score
  1 AIK 65 Strøby 0 0 0 0 0 0-0
  2 Brønshøj BK 0 0 0 0 0 0-0
  3 Farum BK 0 0 0 0 0 0-0
  4 FC Damsø 0 0 0 0 0 0-0
  5 Friplads/66 0 0 0 0 0 0-0
  6 Herstedøster IC/1 0 0 0 0 0 0-0
  7 Ølstykke FC 0 0 0 0 0 0-0
   
  Klik på et hold for at se dets kampe!
  Er et hold markeret med rød, kan dette ikke, uanset slutplacering, vinde puljen pga. taberdømmelse.
   
  Nr.: Dag: Dato: Tid: Kamp: Res.: Note:
 


08.12.2007
 
 1. Bamse døbning for U8 og U6 piger er nu opdateret under Microput.
 2. Billeder 2007 er nu opdateret med billeder fra SM 2007 for både Damesenior og Pigejunior.


29.11.2007 29.11.2007

God Jul og Godt Nytaar til jer alle!

 

Så nærmer julen sig med raske skridt og det er VIGTIGT at huske sidste indendørs træning er den 21/12-07 og HUSK en lille pakke til ca. 25 kr. til fodbold pakkespil!

Første indendørs træning er den 11/1-08 ingen træning 4/1-08 og 1/2-08.

 

Sidste udendørstræning før jul er den 19/12-07 og vi starter igen den 14/1-08 så vi håber at se Jer møde talstærkt op både mandage og onsdage efter en dejlig juleferie med masser af god mad og hygge.

 

Vi måtte desværre aflyse fodbold golf, da alt for få tilmeldte sig, så vi må finde en anden lejlighed til at lave et socialt hyggearrangement sammen i det nye år.

 

Indendørsstævner er for Damesenior er som følger – så sæt kryds i kalenderen:

                

13/1-08 2 hold i Fladså Hallen

18/1-08 2 hold Eget stævne med St. Heddinge m.fl.

20/1-08 2 hold til Solrød Cup

01/2-08 Ingen indendørstræning grundet Strøby Cup

 

Vi håber at vi kan stille hold i til disse stævner, da vi skal bruge 12 piger/damer til hvert stævne, så vær søde at melde afbud hvis det er helt umuligt for Jer.

 

 

 

Mange julehilsner fra

 

Lars og Conni

25.11.2007 25.11.2007

God Jul og Godt Nytaar til jer alle!

 

Så nærmer julen sig med raske skridt og det er VIGTIGT at huske sidste indendørs træning er den 21/12-07 og HUSK en lille pakke til ca. 25 kr. til fodbold pakkespil!

Første indendørs træning er den 11/1-08 ingen træning 4/1-08.

 

Sidste udendørstræning før jul er den 19/12-07 og vi starter igen den 14/1-08 så vi håber at se Jer møde talstærkt op både mandage og onsdage efter en dejlig juleferie med masser af god mad og hygge.

N.B. nye træningstider for U17 piger d.v.s. årgang 1993/92/91 fra kl. 17.00 – 18.30 i år 2008.

Vi GLÆDER os meget til at se alle pigerne i årgang 1993 i år 2008.

 

Vi måtte desværre aflyse fodbold golf, da alt for få tilmeldte sig, så vi må finde en anden lejlighed til at lave et socialt hyggearrangement sammen i det nye år.

 

Indendørsstævner er for U17 piger årgang 1990/91/92 følgende – så sæt kryds i kalenderen:

                

16/12-07 2 hold i Bramsnæsvig Hallen

11/1-08 2 hold til Solrød Cup

18/1-08 2 hold EVIF i Hårlev

01/2-08 2 hold til Strøby Cup

 

Vi håber at vi kan stille hold i til disse stævner, da vi skal bruge 12 piger til hvert stævne, så vær søde at melde afbud hvis det er helt umuligt for Jer.

 

N.B. Afsæt den 18/12-07 kl. 16-18.00 og den 21/12-07 kl. 14-18.00 hvor vi SKAL sælge juletræer i Solgårds parken.

 

Mange julehilsner fra

 

Lars og Conni

 1. Pigejunior vandt SM finalen 2007 på udebane ved at besejre Ledøje-Smørum med 2-0. Tillykke Piger. 13 sejre i efteråret ud af 13 kampe. Bedre kan det ikke gøres. Tusinde tak til al forældre, søskende og kærester for den kæmpe opbakning på finaledagen. Det var stort. AIK's ungdomsformand Erik Hallgren var også tilstede. På billdet ses de nykårne Sjællandsmestre 2007. Bagest fra venstre træner Lars Nielsen, Christina Kasper, Camilla Ellinghart, Lizette Pedersen, Laura Krogh, Cecilie Hansen, Kimie Bodin med Pokalen, Louise Andersen, Pernille Jørgensen. Næste række fra venstre Sabrina Råhauge, Ella Schuhmeier, Mai-Britt Jørgensen, Katrine Sparre, Fie Rasmussen, Emilie Rasmussen og Kathrine Kristoffersen. Forrest Emilie Kleinert.
 2. Søndag eftermiddag præsenteres Herfølge aftalen med AIK 65 Strøby på Herfølge Stadion i Herfølges kamp mod Silkeborg. I halvlegen præsenteres vores nye Sjællandseriehold og de nykårme Pigejunior SM vinder 2007. Vi ses på Herfølge Stadion kl. 14.45.   

 1. Pigejunior vandt hjemme med 4-0 over Ølstykke i SM semifinalen 2007. Kanon flot kamp piger. Så venter vi spændt på om vi får hjemmebane mod Ledøje-Smørum i finalen. Referat er opdateret.
 2. Damesenior tabte knebent på ude SM 2007 mod Ølstykke. Flot allligevel piger. Næste gang slår vi dem. Vi drak champagne efter kampen, trodsalt er vi rykket op i Sjællandserien 2008. Bedre kan det ikke gøres !!!! Tak for den store opbakning fra forældre, søskende, mænd og kærester og fra Johnny Thorsen. Referat er nu opdateret.
 3. Tak for en rigtig hyggelig afslutningsfest i Strøby Forsamlingshus. Her blev der uddelt præmier til både 11-mands og 7-mands Damesenior. Hos 11-mands gik fighteren til Katrine Olsgaard Nielsen. Årets træningsflid til Marie Berthelsen og Årets spiller blev Jullie Huus. På 7 mands gik årets fighter til Malene Rugge. Årets trænigsflid gik til Ella Schuhmeier og Årets spiller blev Helle Rasmussen. Tillyke til alle spillere. Tak for den flotte gave fra alle Damesenior. Håber vi får tid til at nyde denne i fulde drag.
 4. Husk vi træner stadig mandag og onsdag ude og på fredag er den første træning indendørs fra 19.30 til 21.00. Det er kun damesenior denne aften da Pigejunior skal spille om SM i denne weekend.
 5. SM finalen for Pigejunior spilles desværre for os på udebane lørdag den 10-11-2007 kl. 13.00 mod Ledøje-Smørum.  

 1. Pigejunior vandt kvarfinale ved SM 2007 med 4-2 ude over B1938. Kampreferat er opdateret under pigejunior. Tillykke piger. Vi venter nu spændt på hvem der bliver vores modstander i næste runde 3-4/11-2007.
 2. Ved afslutningsfesten for ungdom lørdag den 27-11 blev der uddelt følgende præmier til pigejunior: Årets spiller blev Louise Andersen. Årets fighter blev Katrine Sparre og Årets træningsflid gik til Pernille Jørgensen. Tillykke piger.
 3. Semifinalen SM 2007 for Pigejunior bliver hjemme lørdag den 3-11-2007 kl. 13.00 mod Ølstykke FC. Husk der træning mandag og onsdag, som vi plejer.

 1. Nu er det ganske vist: Damesenior 11-mands rykker op i Sjællandserien i 2008. Sagen er undersøgt i SBU og AIK 65 Strøby rykker op i Sjællandserien i 2008. Et stort tillykke til alle spillere for deres forrygende efterår specielt på hjemmebane, hvor det blev til lutter sejre. Det var også vores mål. Hvis vi vandt disse hjemmekampe kunne alt ske. Og heldigvis for vores klub lykkedes det. Holdet spiller SM 2007 ude mod Ølstykke søndag den 4-11-2007 kl. 13.00. Så vi ser frem til en kanon afslutningsfest i Strøby Forsamlingshus fredag den 2-11-2007. Husk at tilmelde jer !!!
 2. Pigejunior 11-mands spiller deres første kamp om SM 2007 ude mod B1938 søndag den 28-10-2007 kl. 12.00. Vi krydser fingre for at vi kan gå videre til næste runde. Alt kan ske så længe bolden er rund. Held og lykke med kampen.
 3. Husk afslutningsfest for ungdom lørdag den 27-10-2007 fra 16.00 til 21.00. Vi ses. 

14.10.2007
 
 1. Solen skinnede over AIK 65 Strøby's dame/pigeafdeling i denne weekend. 2 hold er nu klar til SM 2007.
 2. Damesenior 11-mands vandt ude med 6-2 over Fredensborg og vinder dermed serie-1 idet RB06 og Vallensbæk spillede 1-1 i deres kamp. Holdet skal spille om SM 2007 ude mod Ølstykke på et endnu ukendt tidspunkt. Tillykke damer/piger. Referat er opdateret.
 3. Pigejunior 11-mands vandt ude med 6-1 over Vallensbæk og er ubesejret i efteråret 2007. Holdet skal spille første kamp om SM 2007 ude mod B1938 i weekenden 27/28-10 2007.  Referat er opdateret.
 4. Alle spillere og forældre ønskes en rigtig god og afslappende Efterårsferie.


09.10.2007
 
 1. Damesenior 11-mands vandt knebent hjemme med 3-2 over RB06. Holdet ligger nu på 3'de pladsen med samme point som RB06. Men RB06 har scoret flere udebanemål indbyrdes og ligger derfor som nr. 2. Hvis Vallensbæk og RB06 deler point i sidste spillerunde og vi vinder over Fredensborg, så er det os der løber med 1'ste pladsen. Vi får se. Alt kan ske. Referat følger.
 2. Pigejunior er klar til at spille om SM 2007 efter endnu en sejr på hjemmebane med 3-1 over Herstedøster. Et stort Tillykke piger. Referat følger. Holdet skal spille indledende runde om SM ude mod B1938 den 27-28/10 2007.
 3. Damesenior 7-mands vandt i dag med 5-1 ude mod Herlufsholm og holdet slutter dermed på en flot 2'den plads i puljen efter Skovlunde. Godt gået damer/piger.
 4. Pigejuniorholdet møder i morgen på hjemmebane Greve Strandby kl. 18.00.       


30.09.2007
 
 1. Dammesenior 7 mands vanndt i ugen 2-1 ude over Avedøre. kampreferat er opdateret.
 2. Pigejunor vandt de 2 lokalopgør mod Endeslev Vråby med 3-0 og 3-2. Referater er opdateret. Holdet er stadig ubesejret i efteråret. Flot stykke arbejde Piger.
 3. Damesenior 11-mands i Serie 1 vandt hjemme med 6-0 over Albertslund. Referat er opdateret. 
 4. Pigeholdet  11-mands tabte hjemme med 0-6 til Solrød IF.


 1. Så blev Liselotte gift med sin Claus. Tillykke med Brylluppet. Tak for et par gode timer sammen i kirken og ved den efterfølgende reception. Håber I havde en god fest og nat. På billedet ses Liselotte og Claus flankeret af de dejlige fodboldpiger fra Dameseniorholdet. Gaven fra os kan ses under fanen Damesenior.
 2. Pigejuniorholdet vandt uden kamp mod Solrød IF. Da vi mødte op i Solrød var der ingen modstander. Der var lagt besked på vores telefonsvarer, fortalte de i Solrød ? Når man melder afbud indenfor 24 timer før kampen skal man altså have kontakt !!!!! Istedet for fodboldkamp blev det til en tur på Mcdonald's i Køge for nogle af spillerne. Billedet derfra kan ses under Pigejunior.

 1. Hej Liselotte. På billedet ser du lidt betænkelig ud ved situationen. Men bare rolig i dag skal du giftes med Claus i Strøby Kirke. Vi glæder os til at deltage i kirken og ved den efterfølgende reception. I ønskes al mulig held og lykke videre på livets vej. 

 1. Damesenior 11-mands vant topkamp mod Vallensbæk hjemme med 2-0 søndag den 14-9. Referat er opdateret.
 2. Damesenior 7-mands har spillet 2 kampe. Refererater er fuldt opdateret d.d.
 3. Pigejunior fik endnu engang udsat kampen mod Greve Strandby. Kampen spilles nu 10-10-2007 kl. 18.00. Holdet spiller søndag ude mod Solrød IF.
 4. U8 og U10 træningskamp hjemme mod Nordstevns pigerne

   

  Lørdag den 15/9-07 havde vi besøg af en del pige fra Nordstevns som spillede mod vores U8 piger og der var også et hold som spillede mod vores U10 piger, de havde nogle gode og lærerige kampe og alle følte at det havde været en hyggelig formiddag på banerne ved Strøby Hallen.


 1. I den forløbne uge har pigejuniorholdet spillet 2 flotte kampe over vundet 5-0 over henholdsvis Herstedøster og Vallensbæk. Referat er opdateret for begge kampe. 
 2. Damesenior 11-mands vandt efterårets største sejr på hele 10-0 hjemme over Fredensborg. Referat er opdataeret.
 3. Pigeholdet fik efterårets første sejr på udebane med 3-2 over Lynge.Broby.
 4. Damesenior 7-mands spiller onsdag 12-9 hjemme mod Skovlunde IF.

05.09.2007
 
 1. DS 11-mands tabte knebent ude med 1-2 til RB06 2-9-2007. Referat følger.
 2. DS 7-mands vandt hjemme med 5-3 over Herlufsholm 5-9-2007. Referat følger
 3. Pigejunior spillede kanonkamp mod rækkens nummer 2 Herstedøster og vandt 5-0 på udebane 5-9-2007. Referat følger.


 1. På ovenstående billed ses de glade miniputpiger og micropiger på en ganske almindelig træningsaften.
 2. Billeder fra Invita Cup 2007 kan nu ses under Album 2007.
 3. DS 7-mands spillede tirsdag 28-8 hjemme 1-1 mod Advedøre. Referat er opdateret.
 4. DS 7-mands vandt torsdag 30-8 ude med 7-2 ober Albertslund. Referat er opdateret.
 5. Kampreferat fra EVIF sommerstævne 2007 er nu opdateret under Pigejunior.
 6. DS 11-mands spiller søndag 2-9 ude mod RB 06 kl. 13.00 

 1. Damesenior vandt efterårets første reelle sejr på udebane med 4-2 over Albertslund i Serie-1. Holdet har også vundet med 3-0 over Rønnede IF, idet Rønnede ikke kunne stille hold. Referat følger snarest.
 2. Pigejunior vandt i weekenden Sommerstævne 2007 i Endeslev Vråby for 11 mands med sejr på 3-0 over EVIF og spillede 2-2 mod Svend Gønge. På ovenstående billed ses de glade vindere efter præmieoverrækkelsen, hvor hver spiller fik en flot sportstaske fra OK Benzin og en guld medalje. Tillykke piger.
 3. Lilleputpigeholdet var også til stævne i Endeslev Vråby. Billede kan ses under Lilleputpiger. Resultatet kendes ikke pt.

 1. Alle kampreferater er nu opdateret for denne uge.
 2. Kampreferat fra U8 piger er nu opdateret under Micropiger.
 3. Pigejuniorholdet deltager i morgen søndag 26-8 i Statoil Cup 2007 i Endeslev Vråby istedet for Greve Strandby som ikke kunnne komme.
 4. DS 11 mands spiller i morgen søndag 26-8 ud mod Albertslund kl. 11.00.
 5. Nedstående er et fyldigt referat fra Invita Cup 2007:

  AIK 65 Strøby sendte et pigejunior- og et pigehold til Invita Cup 2007

   

  Fredag den 3/8-2007 kl. 10.00 mødtes vi alle på P-pladsen ved Strøby Hallen og vi kørte samlet mod Jylland. Vi slap vist alle igennem de mange Politi kontroller og gjorde holdt på rastepladsen på Fyn, hvor vi fik kaffe og kage og andre forfriskninger. Vi kørte videre mod Ikast hvor vi skulle indkvarteres på Østre Skole i to klasseværelser. Vi fik indkvarteret pigespillerne i et klasseværelse og pigejunior i et andet klasseværelse ved siden af. De tre mandlige trænere slog lejr udenfor disse klasseværelser. Pigejuniorspillerne dannede hurtigt en ”stjerne” med deres sovepladser så alle hoveder kunne støde sammen til fed hygge. Efter at alle var kommet på plads tog vi med bussen mod Bording, hvor vi skulle spille alle stævnets kampe. Pigeholdet skulle lægge ud med deres første 7-mands kamp på bane 3A, hvor de skulle spille mod Ribe BK 1 og denne kamp blev en svær opgave for holdet som ellers fightede det bedste de kunne, men kampen endte med 0-4 og pigerne gik noget trætte og meget varme fra banen. Pigejunior 7-mands holdet skulle spille deres første kamp på bane 7 kl. 17.30 og de skulle spille mod Kolind/Perstrup IF denne kamp så rimelig jævnbyrdig ud men Katrine S. fik en friløber og scorede et flot mål. Senere fik samme Katrine scoret endnu et mål til kampens slutresultat 2-0. Pernille i målet spillede en rigtig flot kamp og alle gav der yderste til en flot kamp. Vi gik alle over til hallen ved banerne hvor vi indtog et dejligt måltid mad med ris og kalkun og dejlig salat alle var meget sultne og fik indtaget sig en del mad, kun enkelte var ikke helt tilfreds med dette måltid. Vi tog alle af sted samlet med bussen til Ikast til vores dejlige skole. Spillerne tog et bad, vi fik kaffe og så kom vi i gang med aftenens hygge alle steder på skolen hvor nye venner skabtes med andre klubber. Trænere kiggede på og en leder fik udarbejdet lørdagens ”tætte” program med bus planen og kampe for begge hold med tilskuere fra det andet hold og så selvfølgelig spisning. Hold da op men det skal løkkes. Vi fik tegnet dagens sang og alle spillere og ledere samledes i pigernes klasse og vi fik delt op i to hold. De unge spillere sang så det var en fornøjelse alle de sange de kunne finde på tegningen og det var ikke så lidt, der gik stor sport i at få fundet frem til endnu en sang. Efter dette blev spillerne præsenteret for lørdagens program som startede med en vækker kl. 6.00 og morgenmad kl. 6.15, da bussen for pigejunior kørte allerede kl. 7.00. Så blev det sengetid og alle kom i ”posen” og snakken gik vist i begge klasseværelser til omkring kl. 24.00 – 00.30. Hyggen var i top i begge lokaler.

   

  Vi fik indtaget et dejligt morgenmåltid på skolen og af sted med bussen til Bording, hvor pigejuniorholdet skulle spille førstekamp kl. 8.00 – ret tidligt – men vi var klar til at spille mod Tjørring IF og i denne kamp var vi godt tændte efter opvarmning og morgen gymnastik. Det startede med at Louise fik bolden direkte fra hjørne og scorede et flot mål, Katrine fulgte efter med to flotte mål og Silja fik da også scoret et fint mål. Efter pausen Lagde Louise en flot bold ind til Ella der scorede og derefter havde Ella et forsøg på mål, men uden held som Katrine fulgte op til en scoring. Kampen blev vundet med 6-0. Det var det skønneste solskinsvej og forfærdeligt varmt, men det var en glad gruppe pigejunior der nød samværet. Pigerne var gode tilskuere og nød også hinandens samvær. Næste kamp var også pigejunior holdet der skulle spille kl. 11.00 mod Bording IF. Kampen blev fløjtet i gang og alle Strøby pigerne var tændte og Louise fik i løbet af første halvleg scoret to flotte mål, efter pausen blev den ivrige Louise ved og scorede endnu et fint mål, de lokale ville da også score og fik et fint mål i vores ende. Ella ville også på måltavlen og scorede et flot mål til kampens slutresultat 4-1. Så var det pigernes tur til at spille kamp kl. 12.30 mod Gråsten det skulle vise sig at blive en gyser hvor et par piger fik nogle knubs og alle pigerne mistede modet lidt, men kæmpede og tabte desværre kampen 0-5. Vi fik en dejlig frokost i hallen ved siden af og nogle forældre mødte op som tilskuere til kampen med pigejuniorholdet kl. 14.00 mod Harboøre/Thyborøn som viste sig at blive en rigtig svær kamp. Modstanderen lagde ud med at score 2 mål i første halvleg og efter en pause en opsang og lidt væske gik de gule på banen igen. Vi fik tilkendt et straffe som Ella tog sig kærligt af og scorede, samme Ella forsøgte senere med et skud på mål, dette skud ramte en modspiller som lavede selvmål til kampens slutresultat 2-2. Dette resultat bragte holdet på en andenplads i puljen og gik dermed videre til slutspillet i A-rækken mod den anden puljes nr. 1.

  Alle spillerne havde fået tilbud om at komme op i det udendørs svømmebassin i Bording, men det var kun en enkelt spiller fra pigeholdet og hele pigejuniorholdet der gik det lille stykke vej derop. Det var bare dejligt for dem med en dukkert, lidt frugt og lidt hygge. Vi gik alle tilbage for kunne der nå at se pigeholdet spille dagens sidste kamp kl. 17.00 mod Søllested, denne kamp var mere jævnbyrdig og de ellers varme og trætte piger fik da kæmpet sig til deres første med yderst flokke mål, så de vandt kampen 1-0 og det var nogle meget glade piger fra Strøby. I denne kamp kom Therese til at vrikke om på benet og hun kom på skadestuen hvor de sad det meste af aftenen, da de første var tilbage på Østre skole kl. 22.00. Denne placering fik pigeholdet i B-rækken , hvor de søndag skulle spille deres semifinalekampe. Vi tog alle bussen hjem for at spise på skolen et lækkert måltid med pasta og kødsouse og salat så næsten alle blev vist mætte inden de skulle i bad og smukseres til aftenes Diskotek i Bording Hallen. Nogle festede til slut hvor sidste bus kørte kl. 24.00 hvor Palle og Conni tog med og andre tog hjem med Lars kl. 22.00 hvor de hyggede på skolen.

   

  Søndag morgen sov vi længe lige til kl. 7.00 op og morgenmad og klasseværelserne skulle ryddes helt op inden vi tog af sted til de første kampe kl. 9.30 med pigejuniorholdet, vi var spændte på denne kamp mod Birkelse. Vi varmede igen op med morgengymnastik og de frygtelig ømme ben og kroppe med arbejdet igennem, vi sluttede opvarmningen af med en gang buggi vuggi, til stor hygge for os alle. Det blev en rimelig jævnbyrdig kamp og modstanderen hjalp os med et selvmål så vi vandt kampen 1-0 og var dermed i A finalen, vi kunne allerede ”lugte” de flotte nye træningsdragter.

  Pigerne skulle spille deres semifinale kamp mod Ribe 2 og det blev en svær kamp, som de tabte med 0-3, nogle opgivende og trætte piger med en skadet spiller og en i udlån gjorde det meget svært for holdet og de var nu ude af turneringen, men havde da trods alt en flot T-shirt og nogle gode minder herom alligevel. Pigejuniorholdet skulle spille finalen og var godt trætte og ømme og kun en udskifter, så det var svære ods vi var oppe imod da vi skulle møde gårdsdagens modstander Harboøre/Thyborøn men de gik friske i gang med kampen og  de gav da også en rigtig god modstand og kampen viste sig at blive rimelig jævnbyrdig med en første halvleg 0-0 og så fik modstanderen scoret til 0-1og derfra kneb det lidt, da vi havde ”udsolgt” af ekstra energier, kampen blev da også tabt med 0-1. Alle spillerne skal have en stor ros for det yderst flotte resultat og en flot sølvmedalje om halsen og en flot rød Hummel fodbold med hjem det er super flot gået tøser!

   

  Pigeholdet bestod af: Anne, Silja, Caroline, Trine, Nanna, Therese, Josefine, Helena, Julie og Signe

   

  Pigejuniorholdet bestod af: Louise, Katrine S., Camilla, Emilie, Ella, Mai-Britt og Pernille og et afbud i sidste øjeblik.

   

  Vi vil takke alle forældre for hjemmebag, frugt og kørsel til og fra Invita Cup, det var også dejligt når nogen ”kom forbi” og kiggede på som ivrig AIK tilskuer. Tak for det.

   

21.08.2007
 
 1. Så er efterårsturneringen i fuld gang.
 2. DS  11-mands spillede træningskamp ude mod Vordingborg og tabte 7-4 i en ret underholdende kamp.
 3. Efter oprykning til serie-1 mødte DS 11 mands på udebane Vallensbæk søndag den 19-8 og tabte desværre med 1-3.
 4. Pigejunior spillede samme dag bare i Greve Strandby 03 og holdet kom flot fra start og vandt med hele 6-0.
 5. DS 7-mands vandt hjemme mandag den 20-8 med hele 10-2 over Greve Strandby 03.
 6. Referater fra ovenstående følger hurtigst muligt.
 7. På søndag den 26-8 deltager pigejunior i Statoil CUP 2007 i Endeslev efter aftale med Greve Strandby, som ikke kunne stille hold til stævnet.
 8. På onsdag den 22-8 er der igen dobbeltprogram på hjemmebane. Pigejunior møder Solrød IF kl. 18.30 og DS 11-mands møder Rønnede IF kl. 18.45.
 9. PS. jeg har lidt problemer med at få billeder på hjemmesiden, men jeg håber det snart lykkes igen.
 10. Kampen for DS 11-mands er desværre aflyst. Vi vinder over Rønnede IF med 3-0. ØV. Der er træning for DS istedet på onsdag. 


 
 1. Velkommen tilbage fra sommerferie. jeg håber I alle har haft tid til at slappe af og er friske til at komme igang med træning til efterårssæsonen, som jo allerede er i fuld gang.
 2. Pigeholdet og Pigejunior har været til Invita Cup 2007 i weekenden den 3-5 august. Vi havde en dejlig weekend med en masse gode kampe mod primært jyske hold. Pigeholdet fik en enkelt sejr med hjem. Pigejunior var til gengæld mere koncentreret og i godt spillehumør og holdet nåede helt frem til A-finalen men tabte dog denne med 0-1. Holdet fik flotte søvmedaljer og en flot Rød Hummel bold med hjem i præmie. Tillykke piger. Holdet bestod af: Pernille, Emilie R, Ella, Mai-Britt, Camilla, Katrine, Louise og Nanna. Tak til de forældre som støttede holdene ved at være behjælpelig med kørsel både frem og tilbage fra stævnet !!!!!!
 3. Damesenior 7-mands startede efterårsturneringen tirsdag den 14-8 i Skovlunde og fik sig en rigtig fodboldlektion i 7-mands fodbold. Holdet tabte med 1-10. Referat følger snarest.
 4. På torsdag den 16-8-2007 skal Damesenior til Vordingborg og spille træningskamp. Vordingborg har jo revanche tilgode fra sidste træningskami i vinter, hvor vi vandt 5-2.
 5. Weekendens kampe er som følger: Pigejunior spiller ude søndag mod Greve Strandby og Damesenior spiller ude mod Vallensbæk også på søndag.
 6. Og til dem der ikke er vågnet op efter sommerferien. Se nu at komme igang med træningen !!!!!!!!!      

04.07.2007
 
 1. Puljeindelingen for efteråret 2007 er nu på plads, se nedenstående:
 2.  Stillingen
  Kvindeserie 1 (Pulje 2)

  Klub K V U T Score P
  1. Albertslund BS 72 0 0 0 0 0 - 0 0
  2. Hillerød GI Damer (2) 0 0 0 0 0 - 0 0
  3. RB 1906 0 0 0 0 0 - 0 0
  4. Rønnede IF 0 0 0 0 0 - 0 0
  5. Strøby AIK 65 0 0 0 0 0 - 0 0
  6. Vallensbæk IF 0 0 0 0 0 - 0 0
 3.  Stillingen
  7-Kvindesenior Mester (Pulje 3)

  Klub K V U T Score P
  1. Albertslund BS 72 0 0 0 0 0 - 0 0
  2. Avedøre IF 0 0 0 0 0 - 0 0
  3. Greve Strandby GS-03 0 0 0 0 0 - 0 0
  4. Herlufsholm GF 0 0 0 0 0 - 0 0
  5. Skovlunde IF (2) 0 0 0 0 0 - 0 0
  6. Strøby AIK 65 0 0 0 0 0 - 0 0
 4. Stillingen
  U-17 piger (90-91-92) 2 (Pulje 3)

  Klub K V U T Score P
  1. Endeslev-Vråby IF 0 0 0 0 0 - 0 0 1)
  2. Greve Strandby GS-03 0 0 0 0 0 - 0 0
  3. Herstedøster IC 0 0 0 0 0 - 0 0
  4. Solrød FC 0 0 0 0 0 - 0 0
  5. Strøby AIK 65 0 0 0 0 0 - 0 0
  6. Vallensbæk IF 0 0 0 0 0 - 0 0

  1) Endeslev-Vråby IF har turneringsforbehold (Frasagt oprykning).
 5. Stillingen
  U-14 piger (93-94) 1 (Pulje 4)

  Klub K V U T Score P
  1. B. 73, Slagelse 0 0 0 0 0 - 0 0
  2. Borup IF 0 0 0 0 0 - 0 0
  3. Greve Fodbold 0 0 0 0 0 - 0 0
  4. Herlufsholm GF 0 0 0 0 0 - 0 0
  5. Lynge-Broby IF 0 0 0 0 0 - 0 0
  6. Skælskør BI 0 0 0 0 0 - 0 0
  7. Solrød FC 0 0 0 0 0 - 0 0
  8. Strøby AIK 65 0 0 0 0 0 - 0 0
  9. Viby IF 0 0 0 0 0 - 0 0
  10. Væggerløse 0 0 0 0 0 - 0 0
 6. Stillingen
  U 12 piger 7-mands ( 95-96) 2 (Pulje 7)

  Klub K V U T Score P
  1. Benløse IF 0 0 0 0 0 - 0 0
  2. Herfølge BK 0 0 0 0 0 - 0 0
  3. IF Svend Gønge 0 0 0 0 0 - 0 0
  4. Præstø IF 0 0 0 0 0 - 0 0
  5. Strøby AIK 65 0 0 0 0 0 - 0 0
  6. Vordingborg IF 0 0 0 0 0 - 0 0
 7.  Stillingen
  U 10 piger 7-mands ( 97-98) 3 (Pulje 4)

  Klub K V U T Score P
  1. Albertslund BS 72 (1) 0 0 0 0 0 - 0 0
  2. Greve Fodbold 0 0 0 0 0 - 0 0
  3. Ringsted Dame FK 0 0 0 0 0 - 0 0
  4. Rønnede IF 0 0 0 0 0 - 0 0
  5. Strøby AIK 65 0 0 0 0 0 - 0 0
  6. Vallensbæk IF 0 0 0 0 0 - 0 0
 8. Kampprogram for Invita CUP 2007 kan ses nedenfor:
 9. Vælg række i menuen til højre.
  Vælg hold i menuen til højre.
  Række : U14 Piger 7 A/B - Pujle : 2
  Holdnavn Spillet Vundet Uafgjort Tabt Målscore Målforskel Point Placering

  Gråsten B 1

  0

  0

  0

  0

  0 - 0

  0

  0

  1

  Søllested IF

  0

  0

  0

  0

  0 - 0

  0

  0

  2

  Ribe BK 1

  0

  0

  0

  0

  0 - 0

  0

  0

  3

  AIK 65 Strøby

  0

  0

  0

  0

  0 - 0

  0

  0

  4

  Kampnr. Dato Kl. Række Pulje Bane Hold Resultat Hold
  228 3/8 16:45 U14 Piger 7 A/B 2 3A

  AIK 65 Strøby

  -

  Ribe BK 1

  230 4/8 12:30 U14 Piger 7 A/B 2 3A

  Gråsten B 1

  -

  AIK 65 Strøby

  233 4/8 16:15 U14 Piger 7 A/B 2 3A

  AIK 65 Strøby

  -

  Søllested IF

  Evt. Slutspil
  Kampnr. Dato Kl. Række Pulje Bane Hold Resultat Hold
  240 5/8 08:00 U14 Piger 7 A/B Kvart A 1 3A Nr. 1 pulje 3 - Nr. 2 pulje 1
  241 5/8 08:45 U14 Piger 7 A/B Kvart A 2 3A Nr. 2 pulje 2 - Nr. 2 pulje 3
  242 5/8 11:00 U14 Piger 7 A/B Semi A 1 3A Nr. 1 pulje 1 - Vinder kvart 2
  243 5/8 11:45 U14 Piger 7 A/B Semi A 2 3A Nr. 1 pulje 2 - Vinder kvart 1
  244 5/8 13:15 U14 Piger 7 A/B Finale A 3A Vinder Semi A 1 - Vinder Semi A 2
  245 5/8 08:00 U14 Piger 7 A/B Kvart B 1 3B Nr. 3 pulje 3 - Nr. 4 pulje 1
  246 5/8 08:45 U14 Piger 7 A/B Kvart B 2 3B Nr. 4 pulje 2 - Nr. 4 pulje 3
  247 5/8 11:00 U14 Piger 7 A/B Semi B 1 3B Nr. 3 pulje 1 - Vinder kvart 2
  248 5/8 11:45 U14 Piger 7 A/B Semi B 2 3B Nr. 3 pulje 2 - Vinder kvart 1
  249 5/8 13:15 U14 Piger 7 A/B Finale B 3B Vinder Semi B 1 - Vinder Semi B 2
   
  Vælg række i menuen til højre.
  Vælg hold i menuen til højre.
  Række : U16 Piger 7 A/B/C - Pujle : 1
  Holdnavn Spillet Vundet Uafgjort Tabt Målscore Målforskel Point Placering

  Bording IF 1

  0

  0

  0

  0

  0 - 0

  0

  0

  1

  Tjørring IF

  0

  0

  0

  0

  0 - 0

  0

  0

  2

  Harboøre/Thyborøn IF

  0

  0

  0

  0

  0 - 0

  0

  0

  3

  Aik 65 Strøby

  0

  0

  0

  0

  0 - 0

  0

  0

  4

  Kolind/Perstrup IF

  0

  0

  0

  0

  0 - 0

  0

  0

  5

  Kampnr. Dato Kl. Række Pulje Bane Hold Resultat Hold
  269 3/8 17:30 U16 Piger 7 A/B/C 1 7

  Aik 65 Strøby

  -

  Kolind/Perstrup IF

  271 4/8 08:00 U16 Piger 7 A/B/C 1 7

  Tjørring IF

  -

  Aik 65 Strøby

  273 4/8 11:00 U16 Piger 7 A/B/C 1 7

  Aik 65 Strøby

  -

  Bording IF 1

  275 4/8 14:00 U16 Piger 7 A/B/C 1 7

  Harboøre/Thyborøn IF

  -

  Aik 65 Strøby

  Evt. Slutspil
  Kampnr. Dato Kl. Række Pulje Bane Hold Resultat Hold
  288 5/8 09:30 U16 Piger 7 A/B/C Semi A 1 7 Nr. 1 pulje 1 - Nr. 2 pulje 2
  289 5/8 10:15 U16 Piger 7 A/B/C Semi A 2 7 Nr. 2 pulje 1 - Nr. 1 pulje 2
  290 5/8 12:30 U16 Piger 7 A/B/C Finale A 7 Vinder Semi A 1 - Vinder Semi A 2
  291 5/8 08:00 U16 Piger 7 A/B/C Kvart B 1 7 Nr. 4 pulje 1 - Nr. 5 pulje 2
  292 5/8 08:45 U16 Piger 7 A/B/C Kvart B 2 7 Nr. 5 pulje 1 - Nr. 4 pulje 2
  293 5/8 11:00 U16 Piger 7 A/B/C Semi B 1 7 Nr. 3 pulje 1 - Vinder kvart 2
  294 5/8 11:45 U16 Piger 7 A/B/C Semi B 2 7 Nr. 3 pulje 2 - Vinder kvart 1
  295 5/8 13:15 U16 Piger 7 A/B/C Finale B 7 Vinder Semi B 1 - Vinder Semi B 2
   

  1. Med billedet af disse glade Podepiger ønskes I alle en rigtig god sommerferie.
 2. Forårets afslutning onsdag den 27-6 blev desværre lidt af en fuser i det våde og stormfulde vejr. Vi havde håbet på 150 deltagere, men desværre var der kun 60 der mødte frem. Vi flyttede indendørs og afviklede vores op og nedryknings spil i begge haller. Bagefter var der hygge og spisning i Klublokalet.
 3. Træningsstart for Piger, Pigejunior og Damesenior er mandag den 6-8-2007 efter vores tur til Invita Cup 2007 i Jylland i dagene 3-5 august.   

 1. Tillyke til pigeholdet som lørdag formiddag på hjemmebane mod topholdet Væggerløse klarede 0-0 hvilket var nok til at holdet rykker op i pige-1 rækken til efteråret 2007. Det var en meget lige kamp hvor der blev fightet hårdt fra begge sider for at vinde. men heldigvis for AIK's piger holdt holdet stand og det ene point var nok til oprykningen. Dagens fighter gik til Helena i målet og dagens knokler blev forsvarets nye krumtap Silja. På billedet ses de glade vindere efter kampen.
 2. Damesenior 11 mands vandt lokalopgøret mod St. heddinge på hjemmebane med 3-1. Holdet er ubesejret i foråret med en målscore på hele 56-3. Flot klaret piger/damer. Efter kampen var der snitter og saftevand i klublokalet. Referat er opdateret.  
 3. På forsiden ses de fiske damer/piger efter kampen mod St. Heddinge.
 4. Mia's lilleputpiger har også haft en flot forårssæson og slutter på en 1'ste plads et point foran Herfølge. Tillykke til jer.
 5. Jeanne og Lottes miniputpiger sluttede på en flot 4'de plads i foråret.
 6. Husk afslutningen på onsdag den 27-6-2007. Hvor der spilles oprykning/nedrykning på 2 11 mands baner med både forældre, søskende og spilere.
 7. Alle ønskes en rigtig god og fornøjelig sommerferie.

18.06.2007
 
 1. Tillykke med oprykningen til SERIE 1 i efteråret 2007 til Damesenior 11 mands, som  søndag hjemme vandt med 2-0 over Haslev FC. Dermed har den sidste kamp hjemme på søndag kl. 10.00 mod ST. Heddinge ingen betydning for oprykningen. Men mød op alligevel og støt disse friske piger/damer i topopgøret mod ST. Heddinge. Der er altid fuld fart på i disse lokalopgør.
 2. Pigeholdet 11 mands vandt også i denne weekend med hele 8-3 over Vordingborg på udebane. Holdet ligger nu på en oprykningsplads inden weekendens sidste kamp. Det bliver lidt af en gyser. AIK skal møde topholdet og Haslev skal møde bundholdet og i tilfælde af pointlighed er deres indbyrdes forhold helt lige og så er det pludselig andre faktorer der spiller såsom målscorer mv. Vi krydser fingre for at det lykkes for disse friske piger og deres træner Klaus at løse opgaven på hjemmebane kl. 10.00 på lørdag ved Strøby Hallen. Mød op og støt alt det i kan !!!!!!!
 3. Damesenior 7-mands tabte topkampen til Herlufsholm på hjemmebane med 5-6. Holdet slutter på en flot 2 plads. Måske det rækker til en oprykning alligevel. Vi får se.
 4. Pigejunior holdet tabte ude knebent med 0-1 til Tåstrup FC. En rigtig god kamp for os, som nok burde have endt uafgjort. men ind ville bolden altså ikke. Holdet slutter på en sidste plads og rykker ned og så håber vi på bedre kampe i efteråret 2007 i Pigejunior 2.


 1. Damesenior 11 mands er stadig ubesejret efter sejre på 4-0 over henholdsvis Vordingborg og Haslev. Se kampreferater.
 2. Damesenior 7 mands har vundet 2 kampe over MØN BK uden at spille, da Møn ikke kunne stille hold. Holdet skal torsdag spille topgør mod Herlufsholm på hjemmebane kl. 18.30 om den endelige puljesejr.
 3. Damejunior tabte uden kamp mod B1901/Tingstede idet vi ikke kunne stille spillere nok og der var heller ingen forældre til at køre. Surt men sandt. Holdet spiller hjemme i aften mod Ringsted kl. 19.00. Holdet er desværre rykket ned, men måske det kan løsne lidt op for spillet på holdet.
 4. Pigeholdet vandt hjemme med 3-1 over Præstø IF og ligger stadig på en flot adenplads.
 5. På billedet ses demonstration af vores nye træningsredskab Global Goal, som vi glæder os meget til at bruge i fremtiden.

 


03.06.2007
 
 1. Pigejuniorholdet var tæt på sejr mod Herlev BK, men måtte nøjes med uafgjort 4-4. Det var holdets første point i foråret.
 2. Damesseniorholdet 11 mands vandt hjemme med 15-0 over FK Sydsjælland.
 3. Billeder fra Pigeraketten 2007 kan ses under fanen Album 2007. 


 1. Pigeraketten 2007 blev igen i år en succes med 69 friske piger og heraf gik de 25 ikke til fodbold. Referat og billeder følger hurtigst muligt.
 2. Pigejunior holdet tabte onsdag hjemme bundgyseren med 1-2 til Tåstrup FC. Nu bliver det mere end svært at undgå nedrykning. Referat følger snarest.
 3. Damesenior 11 mands vandt 2. Pinsedag topopgøret mod ST. Heddinge med 3-2. Referat følger hurtigst muligt.
 4. Damesenior 7-mands tabte hjemme med 0-3 til Holmegaard. Det var holdets første nederlag i foråret. Referat er på vej.
 5. Pigejunior holdet spiller lørdag hjemme mod Herlev BK kl. 12.00.
 6. Damesenior 11 mands spiller ligeledes hjemme lørdag kl. 14.00 mod FK Syssjælland. 

 


25.05.2007
  

20.05.2007
 
 1. Kampreferater for Damesenior er nu opdateret.
 2. kampreferater for Pigejunior er også opdateret.
 3. Kampreferat for Micro/Pode piger opdateret. 


15.05.2007
 
 1. Pigeholdet vandt Guld ved Spar Cup i Nordstevns 2007. Tillykke
 2. Pigejuniorholdet tabte på udebane med hele 6-0 til Ringsted IF. Se referat.
 3. Pigeholdet tabte ude med 4-1 til topholdet Væggerløse.
 4. Se kampreferater fra Miniputpiger, som nu er opdateret. Tak Jeanne.
 5. Damesenior 7-mands vandt ude med 4-0 over Herlufsholm.


 1. På billedet ses de friske podepiger fra kampen i Ringsted 21-4-2007.

29.04.2007
 
 1. Kvindesenior 7-mands vandt ude med 6-1 over Holmegård. Se referat.
 2. Pigejunior tabte igen med 0-4 til B1901/Tingsted på hjemmebane. Se referat.
 3. Pigeholdet vandt onsdag hjemme med 2-1 over Haslev FC. Nanna og Denise scorede og Silja fik fortjent fighteren.
 4. Husk det er sidste tilmeldingsfrist, hvis du vil med til Invita Cup 2007 i morgen mandag den 30.4.
 5. Lilleputpigerne tabte hjemme med 2-8 til Herfølge BK.
 6. Miniputpigerne spillede uafgjort 4-4 ude mod Ringsted. Referat følger håber vi på Jeanne.


 1. Hunde klipning til kamp

   

  Der kan under kampe ydes en ekstra service med hjælp til hundeklipning, det blev sidst set i Lov under kvinde senior kampen mod FK Sydsjælland. Resultatet blev en glad, nyklippet og hoppende hund.

 2. Damesenior 7-mands vandt i ugens løb 13-2 hjemme over Ørslev. Se referat under Damsenior.

 3. Pigejunior tabte ude med 0-4 til Herlev IF. Se referat under Pigejunior.

 4. Damesenior 11-mands vandt ude med 9-0 over FK sydsjælland. Se referat under Damesenior. 

 5. Pigeholdet vandt deres første kamp med 2-1 ude over Præstø IF.

 6. Lilliputpigeholdet vandt ude med 7-1 over Rødvig.

 7. Til orientering for Kurt Nielsen så er alle kampreferater nu opdateret. 


 1. Så blev det endelig tid for den rigtige turnmeringsstart 2007. I weekenden blev der spillet 2 kampe begge på hjemmebane. Lørdag eftermiddag mødte pigejunior hjemme Vordingborg IF og holdet tabte godt nok 1-3, men leverede en rigtig god indsats mod vel nok rækkens stærkeste hold. Referat er nu opdateret.
 2. Damesenior startede også på hjemmebane lørdag og vandt klart med 6-0 over Holme-Olstrup. Kampreferat er nu opdateret.
 3. Husk der er Forældre/Spiller møde i dag efter træningen. Piger 93-94 kl. 18.30 og pigejunior kl. 20.00. Håber vi ses. 
 4. Links til SBU turnering for Microput piger og Pode piger er nu tilrettet.
 5. Træningsbilleder fra 11-4 for poder/micro , miniput, piger og damesenior/pigejunior kan ses under de enkelte hold.
 6. På billedet ovenfor ses de glade pode/micropiger ved træningsstart under ledelse af Jose og Alex. Velkommen til Alex som just er startet sammen med Jose. der samarbejde ser vi meget frem til. Held og lykke til.  

 1. Så lykkedes det endelig at få Pokalskabet på plads i klublokalet. På billedet ses de mange pokaler som pigerne har vundet fra 1996 og frem til nu. Der skal lyde en stor tak til Johnny Thorsen som har skaffet dette skab og som endelig fik lavet den manlende låge med lås. Så tag en tur forbi klublokalet og lad tankerne flyde tilbage til de mange oplevelser i piger har haft ved diverse stævner, turneringer mv. i årenes løb.
 2. Så er Påskeferien ved at være slut og træningen starter igen onsdag den 11-4-2007 på fulde kraft. Den første turneringskamp venter i den kommende weekend. Så mød talstærkt op. Turneringsplaner, kørsel mv. vil blive uddelt denne dag. Vi ses. 

 1. Husk der er træning for alle hold i morgen den 4-4-2007. Derefter er der ganske rigtigt Påskeferie.
 2. Kampreferat for pigeholdet indlagt fra Grusbaneturneringen. På billedet øverst ses 4 glade piger efter sejren.
 3. Kampreferat for DameSenior er nu fuldt opdateret. Holdet sluttede på en flot 2. plads i grusbaneturneringen 2007.
 4. Kampreferat for Pigejunior er nu på plads. Holdet vandt den sidste kamp i grusbaneturneringen over Tårnby BK med 2-0.
 5. Katrine Sparre blev desværre siet fra på U15 holdet. Men pyt med det Katrine. Du er ikke den første der har prøvet dette. Vi glæder os til en masse mål, når den rigtige turnering starter efter Påske. Se billede fra sidste træningskamp under fanen Udvalgte Hold.
 6. Træningsstart efter Påskeferien er onsdag den 11-4-2007. Husk turneringen starter i weekenden efter Påske for de fleste hold.
 7. Alle spillere, forældre og søskende ønskes en rigtig god og fredelig Påskeferie.    

28.03.2007
 
 1. Træningsstart for U10 piger årgang 1997/98 mandag den 2-4-2007 kl. 17.00 til 18.00
 2. Træningsstart for U8 og U6 piger årgang 1999-00-01 onsdag den 11-4-2007 kl. 17.00 til 18.00
 3. Damesenior spiller i aften træningskamp hjemme mod Rødovre kl. 19.00
 4. Referater fra de sidste kampe kommer hurtigst muligt. Også for pigeholdet 11-mands.


14.03.2007
 
 1. Pigejunior spiller på SBU`s U-15 hold

   

  Katrine Vestergaard er udtaget til kamp mod Skåne den 19. marts 2007 på egne baner i Ballerup, vi ønsker hende lykke og held i denne kamp. Herefter skal der tages endnu 3 spillere af dette hold, så der er skarp konkurrence.

 2. Husk træningskamp med Kvindesenior mod Vordingborg er flyttet til onsdag den 21-3 kl. 19.00 på vores bane.

 3. Kampreferater for Kvindesenior og Pigejunior er nu fuldt opdateret.

 4. Komplet kampprogram for damesenior 11 og 7 mands kan nu ses på fanen Links SBU Turnering. 2 hjemmekampe er korrigeret for 11-mands. 04.03.2007 04.03.2007

 1. Dameseniorholdet spillede lørdag den 3-3-2007 ude mod Damsø FC og vandt fortjent med 4-2. Se referat under Damesenior.
 2. Pigejuniorholdet tabte søndag den 4-3-2007 ude mod Ølstykke FC med 1-0. Se referat fra kampen under Pigejunior.
 3. Mandag aften 5-3 er Damesenior igen på banen hjemme mod Solrød FC kl. 19.00.
 4. Onsdag aften 7-3 er det så Pigejunior der spiller hjemme mod Vordingbvorg IF kl. 19.00.
 5. Som det ses af ovenstående så er der fuld gang i træningskampe. Så til dem der ikke har fornemmet at det er ved at blive forår. Ja, så er det tid til at finde fodboldstøvlerne frem og komme igang. Der er faktisk mange som snyder sig selv og sine holdkammerater for det sociale samvær. Og så ver det måske en god ide at komme lidt i form til turneringen starter lige efter påske !!!
 6. Kampprogram for Pigejunior 1 kan ses under fanen SBU Turnering.
 7. Puljer for Damesenior både 11 mands og 7-mands kan nu også ses under SBU eller under fanen INFO. Det sammme gælder Piger 11-mands. Kampene bliver først lagt fast den 23 marts for disse hold.
 8. Vi må ikke glemme at vi har en spiller på U15. Der Katrine Vestergaard som er kommet fra Herfølge BK til denne sæson. Se billed og tekst under fanen Udvalgte Hold.
 9. Damesenior 11-mands 2007: Holdoversigt
  Kvindeserie 2 (Pulje 6)

  Hold Spillested Trøje Shorts Strømper
  FK Sydsjælland 05 Lov Stadion Lyseblå Sort
  Haslev FC HFC's Klubhus Blå Hvid
  Holme-Olstrup GI Holme-Olstrup Stadion Grøn Hvid Grøn
  Store Heddinge BK St. Heddinge Stadion Rød/Hvid Hvid
  Strøby AIK 65 Strøbyhallen Gul Sort Gul
  Vordingborg IF Vordingborg Stadion Blå/Hvid Hvid Hvid
 10. Damesnior 7-mands 2007:Holdoversigt
  7-Kvindesenior 1 (Pulje 5)

  Hold Spillested Trøje Shorts Strømper
  Herlufsholm GF Herlufsholm Stadion Hvid Blå Hvid
  Holmegaard GB Holmegårdhallen Rød Hvid Rød
  Køge BK Køge Stadion Sort/Hvid Sort Sort
  Møns FK Stege Stadion Hvid Sort Sort
  Strøby AIK 65 Strøbyhallen Gul Sort
  Ørslev GIF (V) Ørslev Sportsplads Rød/Sort Sort Rød/Sort
 11. Piger 11-mands 2007:Holdoversigt
  U-14 piger ( 93-94) 2 (Pulje 6)

  Hold Spillested Trøje Shorts Strømper
  Dalby GI (H) (1) Dalbyhallens Idrætsanlæg Mørkeblå Hvid Mørkeblå
  Endeslev-Vråby IF Endeslev-Vråby Stadion Sort/Hvid Sort Sort
  Præstø IF Præstø Stadion Rød/Hvid Hvid Rød
  Strøby AIK 65 Strøbyhallen Gul Sort Gul
  Vordingborg IF Vordingborg Stadion Blå/Hvid Hvid Hvid
  Væggerløse Væggerløse BK´s anlæg Gul Blå
     

 1. På billedet ses de glade Guldvindere i DJ rækken 2007 ved Strøby Cup 2007. Fra venstre Katrine O, Anna, Marie, Louise C og Louise W og liggende Josephine med Pokalen. Det er en epoke der slutter for 4 af disse gamle AIK spillere, som nu overgår til DAMESENIOR nemlig Katrine 0, Anna Schwartz, Marie Berthelsen og Josephine Lunøe.
 2. Fredag den 16.2.2007 var sidste inddørstræning i foråret 2007. 22 spillere var mødt frem til den sidste træning under ledelse af Conni i trænerens fravær. De havde nogle rigtige hyggelige timer før alle drog på vinterferie. Fremover er det kun udendørstræning mandag og onsdag efter Vinterferien.   
 3. Alle spillere ønskes en rigtig god og hyggelig Vinterferie. Vi ses friske mandag i uge 9.

 1. Udendørstræningen er for alvor igang. Og der trænes nu både mandag og onsdage. På billedet ses opstart af træning på Multibanen i mandags den 11-2. Husk at sidste indedørstræning er på fredag den 16-2. Så holder vi alle vinterferie i uge 8 og er klar igen mandag den 25-2.
 2. Damesenior tabte knebent hjemme med 1-2 til Frem BK, som spiler i Københavnerserien. Se referat under Damesenior.
 3. Pigejuniorholdet har spiller 2 kampe. Den 4-2-2007 tabte holdet knebent med 1-0 til Brede og i søndags 11-2 blev det til et nederlag på 3-0 på en umulig bane i Vipperød. Referater følger hurtigst muligt. 
 4. Strøby Cup 2007 i Strøby Hallen

   

  Vi afholdte stævne i Strøby Hallen over de 2 første weekender i februar 2007. Et stævne med massevis af scoringsgaver, hvor nogle i klubben havde lagt et stort arbejde i, at finde en masse sjove og gode scoringspræmier fra en masse forskellige sponsorer. Der var også isbåde og frugt til alle deltagerne, så selvom man ikke var bland de tre bedste hold i puljen, som fik flotte medaljer og 1. pladsen også fik en pokal med hjem til minde om stævnet i AIK 65 Strøby. Så fik alle spillerne nogle scoringspræmier de kunne dele på holdet, det er altid rart at have noget med hjem fra et stævne.

 5. De gamle pigejunior vandt Guld ved vores eget stævne i Strøby Cup 2007 med finalesejr over Ringsted BK. Holdet bestod af Katrine, Marie, Jose, Anna, Louise C og Louise Wiuff. Tillykke. referat samt billede følger snarest.
 6. Pigerne måtte nøjes med en 4'de plads ved årets Strøby Cup 2007. Referat følger snarest.   

 1. 'Skøre' piger ved Strøby Cup 2007.

02.02.2007
 
 1. Indendørstræningen er AFLYST de næste 2 fredage grundet Strøby CUP 2007. Altså fredag den 2-2-2007 og 9-2-2007.
 2. Husk vi starter træning udendørs på mandage fra på mandag den 5-2-2007 !!!!


28.01.2007
 1. Pigerne i nye årgange 93-94 var til stævne i Tåstrup Hallerne og klarede sig ganske udmærket. På billedet ses det ene hold og det andet kan ses under referat Piger 2007.
 2. Husk at fra næste mandag er der træning udendørs både mandag og onsdag. Sidste indetræning er fredag den 16-2-2007. Aflysning kan forekomme indendørs grundet vores eget stævne de næste 2 weekender !!!!
 3. Og til dem der ikke er kommet ud af starthullerne er det med at finde det varme tøj frem. Vinterturneringen starter altså næste weekend.


 1. Damesenior var til stævne i Solrød med 2 hold. Referat kan nu læses under Damesenior 2007.
 2. GRUSBANETURNERINGEN – pige Junior årgang 1990/91/92:

   

   18/2-07 kl. 13.00 Friplads – AIK Strøby – ændret til:

   

   11/2-07 kl. 11.00 Vipperød BK – AIK Strøby 


 1. Udendørs træningen for pigeholdet, pigejuniorholdet og for dameseniorholdet i AIK 65 Strøby er i fuld gang efter en julepause.

   

  Denne onsdag hvor regnen bare stod ned i ”stænger” kom alligevel 11 friske piger til træning, selvom flere ikke kunne komme på grund af ski træning i ungdomsskolen mødte de andre friske op og fik en dejlig træningsaften på Multi Arenaen denne aften.

  Efter pigernes træning skulle pigejunior og damesenior træne sammen og der var 22 til træning denne aften, så der var småt med plads på Multi Arenaen, men det lød som om alle havde haft en rigt god trænings start denne meget våde aften. Heldigt at vi kunne benytte denne bane, da græsbanerne ”sejler” lidt rundt i øjeblikket. Alle anmodes om hver gang at medbringe både fodboldstøvler og løbesko så vi er helgarderet til alt slags vejr.

 2. Referat fra EVIF indestævne i Hålev-hallen hvor 2 pigehold deltog kan læses på Piger 2007. 


 1. Kampreferat fra Pigejunior stævne ved EVIF's stævne i Hårlev Hallen kan læses på Pigejunior 2007.

 1. Godt Nytår til alle og vi glæder os til den nye sæson 2007.
 2. Pigejunior har været til indestævne i Solrød. det ene hold sluttede på en flot 2 plads efter Skovlunde og med Himmelv Veddelev på 3'de pladsen. Se ovenstående billed fra præmieoverrækkelsen. Se kampreferat under DJ 11-mands.
 3. Orientering for træningssart 2007 mv. for piger og pigejunior se nedstående:

  

  

Godt nytår til alle spillere og deres familier

 

Ja, så er vi i gang med fodbold igen, vi håber at alle har nydt ferien med jul og nytår i fulde drag. Vi håber også at alle er helt klar til at komme i gang med fodbold igen efter en lang pause. Vi træner indendørs indtil den 16/2-07 de sædvanlige tider fra kl. 18.00 – 19.30 og holder vinterferie i uge 8 på ude og inde!

 

Udendørs starter vi den 17/1-07 kl. 17.00 – 18.30 kun onsdage indtil den 5/2- 07 hvor vi starter op med både mandage/onsdage igen!!!!  NB spillere årgang 1992 skifter til kl. 18.30 – 20.00 da de jo bliver pigerjunior.

 

HUSK både fodboldstøvler og løbesko til HVER træningsaften, da vi ikke kender vejret og hvis vi skal træne på Multi Arena så er det med løbesko!

 

TYDELIGVIS kender alle ikke de tidligere givne datoer for indendørsstævner, de er som følger: Spillere årgang 1994/93 – 28/1-07 Stævne i Tåstrup

            Spillere årgang 1993/92 – 20/1-07 stævne i EVIF

            Spillere årgang 1993/92 – 9/2-07 i AIK 65 Strøby

            Spillere årgang 1994 – 10/2-07 i AIK 65 Strøby

 

GRUSBANETURNERINGEN – piger årgang 1993/94: (hjemmekampe hvor vi står først)

 4/2-07 kl. 11.00 AIK 65 Strøby – Tølløse

 4/3-07 kl. 9.30 Albertslund – AIK 65 Strøby

 9/3-07 kl. 16.30 SB 50 – AIK 65 Strøby

 18/3-07 kl. 11.00 AIK 65 Strøby – Greve

 24/3-07 kl. 11.00 Vipperød – AIK 65 Strøby

 01/4-07 kl. 11.00 AIK 65 Strøby – Solrød

 

GRUSBANETURNERINGEN – pige Junior årgang 1990/91/92:

 3/2-07 kl. 13.30 Brede – AIK 65 Strøby

 18/2-07 kl. 13.00 Friplads – AIK Strøby – dato forsøges ændret

 25/2-07 kl. 13.00 GVI – AIK 65 Strøby – dato forsøges ændret

 4/3-07 kl. 13.00 AIK 65 Strøby – Ølstykke

 17/3-07 kl. 13.00 Tåstrup – AIK 65 Strøby

 01/4-07 kl. 13.00 AIK 65 Strøby – Tårnby

Træningskamp 28/3-07 kl. 18.30 hjemme mod Rødovre

 Træningskamp 7/3-07 kl. 18.30 hjemme mod Vordingborg

 

Vi håber at I kan få arrangeret med arbejde, kærester, familie og andet så vi kan stille hold de givne datoer. Vi glæder os meget til den nye sæson!

 

Mange fodbold hilsner fra

Lars og Conni tlf. 56 26 66 17 mail conni.lars@privat.dk

 

 • Orientering for træningssart 2007 mv. for Damesenior se nedstående:
 •   

  Godt nytår til alle spillere og deres familier

   

  Ja, så er vi i gang med fodbold igen, vi håber at alle har nydt ferien med jul og nytår i fulde drag. Vi håber også at alle er helt klar til at komme i gang med fodbold igen efter en lang pause. Vi træner indendørs indtil den 16/2-07 de sædvanlige tider fra kl. 19.30 – 21.00 og holder vinterferie i uge 8 på ude og inde!

   

  Udendørs starter vi den 17/1-07 kl. 18.30 – 20.00 kun onsdage indtil den 5/2- 07 hvor vi starter op med både mandage/onsdage igen!!!!!! Vi håber meget at se nogle damesenior mindst en gang om ugen, vi skal jo i gang med at træne lidt og lære hinanden at kende.

   

  HUSK både fodboldstøvler og løbesko til HVER træningsaften, da vi ikke kender vejret og hvis vi skal træne på Multi Arena så er det med løbesko!

   

  TYDELIGVIS kender alle ikke de tidligere givne datoer for indendørsstævner, de er som følger: Spillere årgang damesenior – 21/1-07 Stævne i Solrød

              Spillere årgang 1989/90/91 – 12/1-07 stævne i Solrød

              Spillere årgang 1989/90/91 – 19/1-07 stævne i EVIF

              Spillere årgang 1989/90/91 – 9/2-07 i AIK 65 Strøby

   

  GRUSBANETURNERINGEN – dame senior årgang 1989 og ældre: (hjemmekampe hvor vi står først)

   11/2-07 kl. 13.00 AIK 65 Strøby – BK Frem

   3/3-07 kl. 13.30 FC Damsø – AIK 65 Strøby

   5/3-07 kl. 19.00 AIK 65 Strøby - Solrød

   11/3-07 kl. 13.00 AIK 65 Strøby - Tåstrup

   18/3-07 kl. 12.30 Albertslund – AIK 65 Strøby

   01/4-07 kl. 14.00 Hvalsø - AIK 65 Strøby

  Træningskamp 28/2-07 kl. 19.00 hjemme mod Vordingborg

   

  GRUSBANETURNERINGEN – pige Junior årgang 1990/91/92:

   3/2-07 kl. 13.30 Brede – AIK 65 Strøby

   18/2-07 kl. 13.00 Friplads – AIK Strøby – dato forsøges ændret

   25/2-07 kl. 13.00 GVI – AIK 65 Strøby – dato forsøges ændret

   4/3-07 kl. 13.00 AIK 65 Strøby – Ølstykke

   17/3-07 kl. 13.00 Tåstrup – AIK 65 Strøby

   01/4-07 kl. 13.00 AIK 65 Strøby – Tårnby

   Træningskamp 28/3-07 kl. 18.30 hjemme mod Rødovre

   Træningskamp 7/3-07 kl. 18.30 hjemme mod Vordingborg

   

  Vi håber at I kan få arrangeret med arbejde, kærester, familie og andet så vi kan stille hold de givne datoer. Vi glæder os meget til den nye sæson!

   

  Mange fodbold hilsner fra

  Lars og Conni tlf. 56 26 66 17 mail conni.lars@privat.dk

   

                                                                                   
  |Forside| |Nyheder og Info 2008/09| |Træner Info| |Damesenior 2008/09| |U18-Piger 2008/09| |U15-Piger 2008/09| |U13-Piger 2008/09 | |U11 Piger 2008/09| |U9/U7 Piger 2008/09| |Links SBU Turnering| |Album 2007-08| |Udvalgte Hold| |Skolefodbold| |Links| |Gæstebog| |Nyheder & Info 2006| |Nyheder & Info 2004| |ARKIV DJ-11 mands| |ARKIV DJ 7-mands| |ARKIV Piger 11-mands| |Miniputpiger| |Album|