ForsideNyheder og Info 2008/09Træner InfoDamesenior 2008/09U18-Piger 2008/09U15-Piger 2008/09U13-Piger 2008/09  U11 Piger 2008/09U9/U7 Piger 2008/09Links SBU TurneringAlbum 2007-08Udvalgte HoldSkolefodboldLinksGæstebogNyheder & Info 2006Nyheder & Info 2004ARKIV DJ-11 mandsARKIV DJ 7-mandsARKIV Piger 11-mandsMiniputpigerAlbume-mail me

Super afslutning på indendørssæssonen

Vores årgang 02, Caroline, Emma, Sandra, Cecille og Pernille sluttede indendørs sæssonen af med bravour.

De spillede i Tune Hallen den 22. marts 2009, hvor de vandt samtlige kampe.

De spillede mod Herstedøster IC hvor de vandt 4-0. De spillede mod FC Lejre hvor de også vandt 4-0. Til slut spillede de mod Svogerslev BK hvor de vandt 1-0.

Pigerne var naturligvis ikke til at skyde igennem.

Pernille havde fødselsdag på dagen, så hun havde kage og kakao med. De andre sang fødselsdag for hende.

Et stort flot tillykke med de flotte resultater til pigerne


Vores nye træner Jan med sine dejlige små piger årgang 2000 og yngre til træning

 

De små U7 og U9 piger er friske og glade og de træner hos Jan hver mandag og onsdag fra kl. 17.00 – 18.00 på banerne ved Strøby hallen, så alle nye er hjertelig velkomne til at kigge forbi.

På billedet ses de glade piger efter træning. Lykke og held med efterårssæsonen til træner Jan og holdleder Hanne vi ønsker Jer en god sæson.


Lørdag d 1 marts drog vi til Ørslev ved Vordingborg, for at deltage i Vordingborg Bank. Pigerne spillede 5 kampe: Den første kamp mod Terslev lignede opvarmning: Spillerne have lidt svært ved at finde hinanden og det gode spil, men Sandra holdt AIKs måle rent og kampen endte 0-0. I den næste kamp mod Team Falster  viste pigerne spil i høj klasse, godt samspil, god boldteknin, angrebslyst og brug af banderne. Desværre blev resultatet ikke derefter og vi tabte 0-1.  Den tredie kamp mod Vordingborg endte 0-2 trods god teknik og samspil. Først i den fejrde kamp mod værterne fra Ørslev kom der gang i scoringerne. Først scorede Tekla, derefter Clara assisteret ad Cecilie, og Sandra afsluttede med et elegant mål, sparket i en spids vinkel fra venstre side.
Ørslev havde arrangeret et hyggeligt, festligt stævne, med underholdene præmier (malebøger, slik, juice, æbler) mellem kampene, og alle drog hjem med medaljer.

Så fik U8 og U6 pigerne fra AIK 65 endelig en bamse

En dejlig onsdag aften den 10. oktober 2007 hvod U8 og U6 tøserne havde sidste træning udendørs og samme aften holdte lidt afslutnings hygge i klublokalet. Der var en dejlig stemning denne sidste udendørs aften og mange forældre mødte op med godt humør. En stor Tak til forældrene på holdet der altid følger disse skønne tøser tl træning og kamp.

Der blev hygget og spist og så kom jeg ind og forstyrrede for at overrække disse dejlige piger en bamse til holdet. Der var stor glæde blandt pigerne og samme aften skulle de holde en dåb for bamsen, det var skønt at se og bamsen var da også klædt på til lejligheden i klubdragt i gul og sort farve. Bamsen blev døbt "Hattrick" så det var jo et rigtigt fodboldnavn. Lykke og held til holdet vinteren igennem håber I får stor glæde af Hattrick.

 


U6 Pigerne til stævne i Osted

 

De friske små U6 pigespillere fra AIK 65 Strøby drog den 1/9-07 til 3-mands stævne i Osted, der var lidt tumult med en manglende spiller inden afgang, men de kom af sted og Caroline, Cecilie og Sandra spillede nogle rigtig gode kampe imod hold fra Skovlunde og Osted. Hvor det bl.a. blev til en 5-1 sejr. Alle pigerne kom på måltavlen og alle havde en rigtig god dag.

 

 

U8 Pigerne til 5-mands stævne i Rishøj

 

Lørdag morgen den 1/9-2007 drog de friske U8 piger af sted til Rishøj for at spille 5-mands stævner, det var fint vejr og pigerne sprudlede for at spille fodbold. Den første kamp var mod Køge Pige FC og der kæmpede de bravt men kunne ikke få helt styr på forsvaret og tabte 0-3. Den næste kamp var mod Rishøj som var en mere jævnbyrdig kamp og den vandt vi da også 1-0 på et rigtigt flot mål. Anden kamp mod Køge Pige FC gik meget bedre end den første og der havde træneren fået pigerne til at dække godt op med en sweeper og de vand kampen flot med 3-0. Som dagen skred frem blev de bedre og bedre så den sidste kamp mod Rishøj vandt de hele 4-0 og det var nogen godt trætte men yderst glade og tilfredse piger der kom hjem til AIK 65 Strøby. Dejligt at den store forældre og bedsteforældre opbakning denne formiddag på banerne ved Rishøj. Hvor alle hyggede med kaffe, kage og dejlig frugt.


FLOT fodboldspil af U8 pigerne.
 
Karoline, Lærke, Mille, Clara, Tekla, Sofie og Kathrine drog til Faxe Ladeplads for at forsvare AIK mod Herlufholm og hjemmebane holdet, og kom hjem ubesejrede med 13 ! mål.
Lige fra start viste pigerne at de ved hvad det vil sige at spille sammen, lave gode afleveringer og råbe på bolden; så den første kan blev en overbevisende sejr med 5 mål.
Den næsye kamp var svær. Der blev kæmpet hårdt -  forsvaret med Clara på mål måtte forstærkes med hele holdt. Vi klarede det 2-1.
Efter så meget forsvarsspil var spillernes holdning klar. ALLE ville spille angreb. INGEN ville spille forsvar; så opstillingen i sidste kamp blve én målmand og fire angribere. Det gav hurtigt mål til Faxe Ladeplads. I anden halvleg styrkede holdet forsvaret, og så scorede AIK i en lidt strøm.. 6 mål. Flot!
 
Vi ses til træning.

12.05.2007
 

Stævne for U8 piger i AIK 65 Strøby den 12. maj 2007

 

En skøn solskinslørdag skulle der være 5-mands stævne for U8 piger i Strøby hvor Herlufholm, Slagelse, Vordingborg og Strøby skulld møde hinanden. Derudover var der 3-mands stævne hvor Vordingborg, ’Rønnede og Herlufholm skulle mødes. Desværre mødte Slagelse ikke op og nogle manglede et par spillere, så efter et hurtigt overblik blev det hele slået sammen og der blev lavet 2 hold fra Herlufholm, et fra Vordingborg og et fra Strøby og et blandet hold fra Rønnede fyldt op fra de Strøby og Vordingborg. Der skal lyde en stor Tak til de fremmødte klubber for deres velvillighed for denne ”sammenlægning” for at få en god oplevelse for de fremmødte spillere i de enkelte klubber. Der skal også lyde en stor ros til træner teamet Josephine og Alex samt deres holdleder Vibeke som denne dag ydede en stor indsats. De to dejlige dommere Jørn og Katrine skal også have en stor Tak.

 

Flere kommentarer fra holdlederen:

 

U8 pigerne var værter for stævnet søndag d 12 maj.

 

Det var en dag med masser af sol, masser af kampe, masser af flot indsats, masser af vand i de nye drikkedunke, og masser af trætte spillere  ( da de  fire kampe var overstået.)

Pigerne spillede mod fire hold: Herlufholm 1, Herlufholm 2, Vordingborg og ”Allstars-Rønnede” der bestod af spillere fra Rønnede som blev suppleret med spillere fra et af de andre hold.  Holdet blev forstærket med Mille fra AIK 65, i deres næstsidste kamp.

Sofie sørgede for scoringen og dermed sejren i første kamp, De øvrige kampe spillede vi uafgjort eller tabte.

 

Tak for et hyggeligt stævne.

 

Vibeke EmborgMikroputpigerne til stævne i Ringsted.

 

Lørdag den 21. april 2007 var det første stævne for de nye mikroputpiger og deres trænerteam. Men alle mødte glade op med deres forældre og den første kamp var mod hjemmeholdet fra Ringsted. Selvom vi tabte 3-4 kæmpede pigerne en rigtig flot kamp. Katrine scorede et rigtig flot mål og Tekla fulgte op med to mål, desværre var dette ikke nok til at vinde kampen.

Anden kamp var mod Herlufholm og man kunne fra starten se at AIK 65 Strøby havde fået blod på tanden fra sidste kamp. De friske piger vandt nemlig hele 5-1 over et ellers godt kæmpende Herlufholm hold. Tekla skød tre mål ind og Lærke scorede hele to mål. Derudover var også Sandra, Cecilie, Sofie og Emma som på trods af at de ikke har spillet udendørs kampe før, så spillede de en rigtig flot kamp.

Alt i alt var det en god start på sæsonen og de to trænere ser frem til en masse dejlige stunder med de glade piger fra AIK 65 Strøby.

 


Træningsstart for poder og micropiger foråret 2007 under ledelse af Alex og Jose.

Der var mødt 8 glade og forventningsfulde piger op på denne dejlige forårsdag.


12.10.2006
 

Kursus for mikroputpiger og podepiger med mødre ”Brug bolden mor”

 

Disse små piger havde selv skrevet navn på nogle fine invitationskort til deres mødre om at prøve at besøge deres fodboldklub og denne dato blev den 12. november 2006 kl. 13.00 i den lille hal i Strøby Hallen. Der kom desværre ikke så mange som ventet, men dem der kom hyggede sig mig og der var 11 spillere med deres mødre en par søskende og en bedste, så det var helt fint. Vi startede med en gang stikbold og det er jo altid hyggeligt, de tre trænere Josephine, Lotte og Jeanne var med og alle hyggede sig meget. Derefter blev der lavet to baner med et par små mål og så skulle der prøves noget krabbe fodbold, det er bare hårdt for arm- og benmusklerne, så der blev svedt af både børn og voksne. Der blev spillet noget fodbold børn mod forældre altid sjovt hvem der er de bedste, måske skulle nogle af pigerne lære mor noget om fodbold denne dag. Derefter en blandet kamp, og så var alle rimelig svedte og røde i hovederne. Sådan er det bare at gå til fodbold, det giver altså sved på panden.

Nu kom der musik på og så skulle der danses ballondans og det var en sej omgang at få fundet frem til dagens vinderpar, men det lykkedes trods alt selvom alle bare var rigtig gode til denne ballondans. Vinderparret blev belønnet med en lille gave hver, moderen fik en dejlig T-shirts med teksten ”Friske piger spiller selvfølgelig fodbold i AIK 65 Strøby” og spilleren fik pandebånd og to svedbånd med SBU mærket på, det var vist helt fint.

Vi satte os over til et langt bord og delte alle op i tre grupper, hvor spillere og mødre skulle finde på tiltag i klubben og finde på positiv og negativ kritik. Der kom mange gode ideer på bordet da en fra hver gruppe senere fremlagde de gode ideer. Det skal I alle have en stor Tak for.

Der var massevis af kage og kaffe, saftevand til spillerne og lakrids snørebånd til de lækre sultne. Der kom et par forældre mere til vores forældremøde hvor vi fik fortalt om delingen af alle spillerne når vi starter udendørs. Da de ”store” årgang 1997/98 skal rykke op til miniputpiger og de andre årgang 1999/00 bliver mikroputpiger og årgang 2001 og yngre er podepiger. Jeanne og Lotte skal træne miniputpigerne og der bliver et 7-mands hold og et 5-mandshold tilmeldt, mens Josephine og en mere skal træne mikroputpigerne hvor der bliver tilmeldt et 5-mandshold i første omgang, evt. følger vi op med nogle træningskampe m.v.

Der var andre informationer og der blev også spurt om der var nogen der kunne tænke sig at hjælpe til med noget og om nogen kunne tænke sig et job som holdleder, hertil meldte der sig en mor på mikroputpigernes hold, men VI SØGER STADIG en på miniputpigernes hold.26.08.2006
 

AIK`s friske Mikroputpiger til turneringskampe i Ringsted den 26. august 2006

 

Lørdag morgen mødte seks morgenfriske piger op på parkeringspladsen ved Strøby Hallen desværre var der en enkelt pige der ikke kom. Men Michelle, Rebecca, Mille, Maria, Katja og Nanna var friske og vi kørte til Ringsted, hvor vi klædte om og var klar til dagens kampe. De glade forældre og familiemedlemmer indrettede sig med stole og tæpper, kaffe og dejlige kager. Vejret var fint så første kamp mod Vordingborg blev fløjtet i gang. Det viste sig at blive en jævnbyrdig kamp hvor begge hold kæmpede fint mod hinanden. AIK 65`s Rebecca scorede et fint mål til 1-0 hvorefter Vordingborg fik et mål. Michelle scorede til stillingen ved pausen til 2-1. I anden halvleg startede Vordingborg med at score to mål, men AIK tabte ikke modet og Mille fik scoret sit første mål, så det var en meget glad pige der løb på banen, ja hele holdet var rigtig glade for denne kamp der helt retfærdigt endte 3-3. Næste kamp mod Ringsted blev meget svær, vi havde nogle trætte spillere, da vi kun havde en udskifter, Ringsted var dygtige og vi havde det svært i første halvleg hvor de fik hele 6 mål. Efter en pause med noget vand og nogle trøstende og hjælpende ord fra træneren kom de godt i gang med anden halvleg og her fik Ringsted kun scoret 1 mål til kampens slutresultat 0-7. Den sidste kamp var mod Rønnede og vores piger stillede op til kamp og var helt friske til den sidste kamp i dag. Pigerne kæmpede både målmand og forsvar så der gik kun et enkelt mål ind og kampen var rimelig jævnbyrdig og den endte med at Rønnede vandt 1-0 over AIK 65 Strøby.

Alle seks spillere skal roses for deres flotte spil, de fightede alle alt hvad de kunne og der skal bydes særlig velkommen til en ny spiller, som kun har trænet en enkelt gang og i dag er med til kamp for første gang nemlig Nanna.29.04.2006
 

Mikroputpigernes første turneringskampe i 2006 skulle spilles 29-4-06 i Rønnede af Sofie, Anna, Selma, Hanna, Maja og Rebecca. Her var modstanderne først Rønnede, så Vordingborg og til sidst Ringsted.

Vejret var med os, og 4 forældre+søskende, samt Sofies mormor og morfar og et vennepar til Maja, var mødt op for at heppe på os. Så grundlaget for en god dag var lagt.

Og det startede da også som det skulle med en sejr over Rønnede. Resultatet hed 2-0, men at dømme ud fra AIKs chancer, kunne der sagtens have stået mere på AIKs konto. Sejren var dog hjemme, efter mål af Anna og Sofie.

I anden kamp viste Anna at hun var i mål-humør. Efter meget flot sammenspil, fik hun med 2 mål bragt AIK foran 2-0 i første halvleg.

Det kan dog diskuteres om det ene mål var et selvmål AIK havde alt spillet, men var meget uheldige at ende med at tabe 3-2. Vi kan dog takke Rebecca i målet, for at det "kun" blev 3-2.

I sidste kamp mod Ringsted skulle der tages revanche efter nederlagene til sidste weekends bamsestævne. Det startede dog skidt og AIK var hurtigt bagud 2-0. men efter mange feber-redninger af Hanna, samt flot fight fra alle på banen, fik Anna scoret yderligere 2 mål, og AIK kunne gå til pause ovenpå, og med 2-2. i anden halvleg var vi dog meget uheldige, og til sidst ville ingenting lykkes. Så kampen endte 6-2 i Ringsteds favør.

Mange tak til Rønnede for de fine huer til pigerne.23.03.2006
 

Referat bamsestævne 23. april 2006.

 

På en kold søndag morgen, 23. april, mødte 15 friske AIK-piger op kl. 9.00, klar til at spille bamsestævne. Pigerne var delt i to hold; de friske fra AIK, som bestod af Pernille, Anna, Alberte, Amallia, Michelle, Katja, Cecilie og Tanya, spillede i gult tøj, og de glade fra AIK, som bestod af Sofie, Katrine, Maja, Rebecca, Selma, Maria og Stine. De glade fra AIK spillede i grønt tøj. AIK-holdene skulle spille mod mikroput-hold fra Ringsted, Rønnede og Solrød.

Spillerne fra alle 5 hold gik godt til den fra start til slut, og det kom der nogle meget jævnbyrdige kampe ud af.

De friske fra AIK endte med 2 sejre og 2 nederlag. Denne ene sejr kom i hus, da de vandt over det andet AIK-hold, med 5-1. Målscorerne her var Pernille, Amallia, Michelle og to kasser fra Anna. Maja fik dog reduceret for de glade fra AIK til slut, på et noget spektakulært lop. Rigtig flot.

Forinden havde de friske fra AIK tabt 0-2 til Solrød og i kampen mod Ringsted blev det til et snævert nederlag på 2-1. Strøby-målet blev sat ind af Anna.

Den sidste kamp gav en 1-0 sejr over Rønnede, hvor Michelle flot fik sparket bolden ind efter en solo-tur.

 

For de glade fra AIK blev det til 3 nederlag og en sejt. De lagde ellers godt ud i første kamp, hvor Sofie med et flot langskudsmål sørgede for en AIK-sejr på 1-0. 

Herefter måtte de desværre lide et 0-2 nederlag til Solrød, 5-1 nederlag til de friske fra AIK og sidst tabte de 4-0 til Ringsted.

Resultaterne afspejler dog ikke den vilje, gejst og gå-på-mod de glade fra AIK viste på banen. Her blev tacklet og gået til den fra alle piger, ja Maja og Stine fik endda headet bolden væk, lige på stregen.  

Da alle 10 kampe var afviklet, linede alle spillere op på række og modtog deres søde bamse. At bamserne var søde, var der vist ingen tvivl om, eftersom alle pigerne udbrød ”nåååå”, da de så demJ

 

Alt i alt en rigtig dejlig dag med masser af glade ansigter og stor opbakning fra forældre og søskende på sidelinien.

En stor tak til Conni Olsgaard for initiativet til stævnet, til forældrene som hele tiden var klar med en hjælpende hånd, til Stig som styrede fløjten og ikke mindst til de andre deltagende hold, for en god dag. 

 AIK 65 Strøby afholdte den 23. april 2006 Bamsestævne

 

En meget kold søndag i april 2006 hvor kalenderen siger forår, men temperaturen næsten siger vinter. Mange forældre til de to hold mikroputpiger var mødt op med kaffekander, kurve fyldt med lækkerier til alle de friske spillere fra Strøby. Men forældrene frøs gevaldigt denne søndag, selvom flere stadig havde de tykke vinterjakker på. Pigerne var også klædt godt på, og holdt fint varmen ved at hvert hold spillede fire kampe.

Dette stævne blev arrangeret, da DBU havde bamser i overskud fra deres bamsekonkurrence i miniputpige rækkerne som nu er blevet afskaffet, så derfor søgte vi om af få bamser til alle de deltagende hold og vi var så heldige at modtage 35 bamser og derfor inviterede vi 3 klubber med hvert et mikroputpigehold à 7 spillere.

Rønnede IF var meget interesseret og det samme var Solrød FC, samt Ringsted som også var meget interesseret i at komme ud til os i AIK 65 Strøby.

Stævnet startede kl. 10.00 og de nyopkridtede baner med små mål var klar til brug. Vores dommer Stig fløjtede op til kampstart med den første kamp à 2x7 min.

 

                 Kl. 10.00- 10.15 - De friske fra AIK mod Solrød

                 Kl. 10.15 – 10.30 – De glade fra AIK mod Rønnede

                 Kl. 10.30 – 10.45 – Ringsted mod De friske fra AIK

                 Kl. 10.45 – 11.00 – Solrød mod De glade fra AIK

                 Kl. 11.00 – 11.15 – Rønnede mod Ringsted

                 Kl. 11.15 – 11.30  - De friske fra AIK mod De glade fra AIK

                 Kl. 11.30 – 11.45 – Solrød – mod Rønnede

                 Kl. 11.45 – 12.00 – De glade fra AIK mod Ringsted

                 Kl. 12.00 – 12.15 – Rønnede mod De friske fra AIK

                 Kl. 12.15 – 12.30 – Ringsted mod Solrød

 

Der blev spillet en masse gode og jævnbyrdige kampe, hvor flere kun blev vundet med et eller 2 mål. Der var kun et par kampe der blev vundet med flere mål så det var yderst tilfredsstillende med det satte hold i klubberne. Da det var et socialt stævne blev der ikke kåret nogen vinder af stævnet, da alle var vindere. Derfor blev der delt flotte bamser ud til alle vinderne og det var nogle glade piger der modtog disse søde bamser fra DBU. så der blev denne dag sendt nogle varme tanker til DBU for det fine initiativ med at uddele disse ”overskuds” bamser til stævner. der skal fra arrangørens side siges en stor Tak til fremmødte forældre og gæste klubber for en dejlig og hyggelig stemning, sammen med fint Fair Play opførsel fra alle.

 


25.09.2005

Idag gik turen til Vordingborg for podeholdet, men modsat sidste søndag, havde vi idag vejret med os.

De 4 podepiger Asta, Caroline, Kathrine og Louise, samt storesøstrene Selma og Pernille var taget med til Vordingborg for at spille to kampe.

Første kamp var mellem Vordingborg og Rønnede, hvor Lotte stod for dommertjansen. Her vandt Rønnede overbevisende.

Strøbys første kamp var mod et ret hårdt spillende Rønnede hold, hvor især en spiller dominerede. Strøbys piger fulgte godt med i størstedelen af kampen, men vores pige i målet, Caroline, kunne dog ingenting gøre på et par hurtige kontra, og Rønnede kom foran 2-0. Strøby fik dog reduceret, da en hårdt kæmpende Kathrine fik scoret et flot mål. Rønnede fik dog scoret en gang yderligere til slutresultatet 3-1.

Tak til Rønnede for flot fairplay, da de tog en spiller af banen, da to af Strøbys spillere pludselig ikke ville mere.

Anden kamp mod Vordingborg var mere i Strøbys favør. Et mål af Selma samt to gange Pernille gav en flot 3-0 sejr. Kathrine fik endnu en gang bolden over stregen, desværre havde kampens dommer fløjtet til halvleg lige et par sekunder forinden.

Efter kampene fik alle hold guldmedaljer, samt SBU ballon, klistermærke og diplom. Her strålede pigerne om kap med solen, og det var ikke til at se at et par af dem 10 minutter tidligere overhovedet ikke ville spille fodbold :)

Tak til Vordingborg, Rønnede, spillere og forældre for en rigtig hyggelig dag og stor tak til forældrene for deres hjælp og indsats.24.09.2005

Det sidste mikroputpige stævne i denne turnering på hjemmebane den 24/9-05

 

Det var ligesom de øvrige tre lørdage med mikroputpige stævner under SBU et skønt solskinsvejr, alle de glade piger mødte op med deres forældre med tæpper, kaffe og kage og meget andet lækkert. Alle de øvrige hold, som var Solrød, Freja Sydsjælland og Ringsted mødte også friske og veloplagte op til det sidste stævne i denne omgang. De to friske dommere var klar på banerne med fløjten og blokken til resultater selvom det i dette spil ikke er det primære, men mere at spillerne får nogle gode og jævnbyrdige og lærerige kampe. AIK 65 Strøby havde følgende hold på banen denne dag: Pernille, Maja, Sofie, Anna, Michelle, Cecilie, Amalia, Alberte, Emma og Rebecca alle glædede sig til kamp og alle ville meget gerne skiftes ind.

Der blev denne dag spillet følgende 6 kampe med følgende resultater:

 

                      Solrød FC – Freja Sydsjælland                                      0-3

                      Ringsted Dame FK – AIK 65 Strøby                              0-0

                      Freja Sydsjælland – ringsted Dame FK                        2-1

                      AIK 65 Strøby – Solrød FC                       0-2

                      Freja Sydsjælland – AIK 65 Strøby                                3-1

                      Solrød FC – Ringsted Dame FK                                   1-1

 

Efter at alle kampe var spillet i god ro og orden skulle der uddeles medaljer og alle hold stillede sig op på en lang række i det dejlige solskinsvejr. Alle spillerne fik en medalje, et klistermærke og en ballon fra SBU med et stort tillykke og tusinde Tak for godt fodboldspil, fairplay og stor hjælpsomhed fra alle trænere og også alle forældrene ønskes alle en god hjemtur.

 18.09.2005

Så havde AIK 65 Strøby det første podestæve for piger under SBU

 

En kold søndag den 18. september 2005 kom Vordingborg og Rønnede til Strøby med deres små podepiger og første kamp skulle spilles af Vordingborg mod AIK 65 Strøby. Det var nogle generte piger der mødte op og Naja kom slet ikke på banen, men Louise, Katrine, Caroline og Asta skulle starte på banen, men nogle af dem blev så generte at de gik ud af banen igen og et par friske søstre gik ind og hjalp til på skift nemlig Pernille og Zelma, på et tidspunkt måtte vi også låne en spiller, modstanden var så flink at hjælpe med en sød pige, så vi fik da spillet de 2 x 10 min. I pausen for vores hold spillede Rønnede og Vordingborg en rigtig fin og jævnbyrdig kamp og vores spillere løb rundt og spillede fodbold med nogle forældre. Der blev hygget og spist nogle kiks og så var næsten alle klar til den anden kamp mod Rønnede. Louise startede på mål, men blev hurtigt udskiftet af Coroline som efter lidt besvær med målhandskerne stod en rigtig flot kamp. De andre spillere skal roses for en rigtig flot kamp hvor alle undtagen en var på banen hele kampen og de kæmpede rigtig flot mod Rønnede. Det var disse små pigers første kampe og nogle af dem er kun fire år gamle, så de klarede det bare så flot og vi alle ser frem til næste stævne i Vordingborg på næste søndag.

 10.09.2005

7 piger, Maja, Anna, Sofie, Maria, Alberte, Pernille og Amallia + forældre tog vi afsted til Præstø, og efter at være kørt forkert et par gange :), nåede vi frem. Ringsted havde igen trukket sig, så i samråd med de andre holds trænere aftalte vi at spille 2x15min. , nu hvor vi var kørt hele vejen derned.

Pigerne skulle for første gang spille i deres nye tøj, sponsoreret af Ellehallen, hvilket endnu er lidt for stort, men det var ingen hindring!

Første kamp var mellem Strøby og Solrød. EN meget jævnbyrdig kamp, med en masse flot spil og skud på mål. Strøby havde et par tætgående forsøg, blandt andet ramte vi stolpen. Men længere inde i kampen havde vi heldet med os, og Amallia fik scoret et flot mål, efter at have løbet alene næsten fra midten af. Kort efter var Strøby igen tæt på, da de efter rigtig flot samspil mellem Sofie, Amallia og Anna, skød lige ved siden af.

Lidt ufortjent fik Solrød udlignet til 1-1, hvilket var stillingen i pausen.

I anden halvleg var holdene stadig meget jævnbyrdige, dog havde Strøby størstedelen af spillet. Det gav udbytte, da Anne scorede et pragtmål til 2-1, som kampen endte. Fortjent sejr til Strøby over Solrød. Anden kamp blev 0-0, mellem Solrød og Præstø, så Strøby forventede endnu en jævnbyrdig kamp mod Præstø. Men Præstø var på dagen bedre end Strøby.

Præstø spillerne var generelt større end Strøby og gik hårdere til bolden, og kampen endte 5-1 til Præstø. Anna reducerede til 1-2 for Strøby i første halvleg.

Strøby spillerne virkede meget trætte og Præstø fortjente sejren.

Alt i alt havde vi en dejlig dag, med godt samvær i det skønne vejr.27.08.2005

Strøby`s mikropiger til et solrigt stævne i Solrød

 

Tidligt lørdag den 27. august kørte følgende glade mikorputpiger afsted til Solrød for at spille deres turneringsstævne: Michelle, Rebekka, Anna, Amalia, Pernille, Sofie, Emma og Maja og en masse forventningsfulde forældre. Den første kamp var mod Præstø og Solrød og de spillede virkeligt godt, så vi var noget spændte på vores hold. Deres første kamp var mod Præstø og den var meget jævnbyrdig og alle pigerne kæmpede så sveden sprang fra dem og første halvleg endte 0-0 og de var stolte i pausen, anden halvleg var ligeså godt spillet og vores målpige kæmpede og fik redet en masse flotte skud fra modstanderen. Kampen endte 0-0 og de små mikroputpiger gik meget stolte ud til deres forældre, det var nemlig der første halve sejr. Anden kamp var mod Solrød og vi fik overtrækstrøjerne på og gik igang og denne kamp var bare så flot spillet af begge hold som passede fint til hinanden i første halvleg fik Anna scoret et rigtig flot mål til stillingen 1-0, som også blev kampens slutresultat. Det var jublende glade forældre der stod på sidelinien og en af forældrene som ventede sig, var helt bange for at skulle føde af spænding. Alle pigerne skal roses for det flotte fodboldspil og en dejlig lørdag formiddag.20.08.2005

AIK`s mikroputpiger til deres første turneringsstævne i Ringsted den 20/8-05

 

En tidlig lørdag morgen drog 7 friske AIK piger afsted med deres forældre til Ringsted, hvor de skulle spille deres første turnerings kampe i stævneform og første kamp skulle spilles kl. 10.00 mod hjemmeholdet Ringsted. Der var hyggelig opvarmning af holdet og da dagens fødselar Anna kom, blev der sunget fødselsdagssang og hun fik en flot kage pyntet med flag. Det var en svær kamp og Ringsted havde især en pige der kørte roulette med vores forsvar, det blev hurtigt 4-0 til modstanderen og derved trådte fairplay reglen i kraft og vi satte en ekstra spiller på banen, men det var ikke helt nok til at udligne, men de fik da ikke flere mål i 1. halvleg og kun et enkelt i 2. halvleg så kampen sluttede 5-0.

Den næste kamp blev spillet efter et kvarter mod Solrød og den var lidt mere jævnbyrdig, her skete der en lille misforståelse i forsvaret og bolden blev taget op i hænder og givet til målmanden, dette kunne dommeren ikke lide og der blev dømt straffe. Så fik de unge spillere prøvet hvad et straffespark er for noget og første halvleg endte 2-0 til Solrød. Efter en snak i pausen gik AIK pigerne til den og efter at Solrød havde scoret et mål mere fik Emma spillet Anna fri og hun scorede til slutresultatet 3-1. Der var jubel og det scorede mål og pigerne fik lidt ny energi efter dette mål.

I den sidste kamp mod Præstø var kræfterne ved at være brugt op og Præstø kom foran med fire mål i første halvleg og fairplay reglen med en ekstra spiller gik igang, men kræfterne var vist ved at være brugt op selvom pigerne kæmpede bravt. I anden halvleg var der kun 6 spillere tilbage, da en var taget hjem, så alle 6 piger kæmpede alt hvad de kunne uden pause og Præstø fik da også kun 3 mål ind i denne halvleg så slutresultatet blev 7-0 til Præstø.

Alle pigerne skal roses for en flot indsats og det så ud som om alle havde en hyggelig dag med godt med sved på panden i sommervarmen. Holdet bestod af Pernille, Anna, Cecilie, Maja, Emma, Maria og Louise.18.06.2005 18.06.2005

Mikroput pigernes debut til stævnet i Svend Gjønge den 18. juni 2005

 

En dejlig solrig sommer lørdag mødtes vi kl. 8.15 ved Strøby Hallen og kørte samlet til Svend Gjønge i Køng på sydsjælland. De 10 microput piger fra AIK 65 i Strøby var meget spændte på hvad det indebærer at tage ud for at spille kamp. Det var alle pigernes første kamp og dermed havde de alle 10 store forventninger til denne dag. De skulle spille 7-mands kampe, det var nogen store baner til disse små nye spillere der næsten alle går i børnehaveklasse og en enkelt i 1. klasse, men vi prøver alligevel, for alle syntes de kunne være spændende at spille rigtige kampe.

Spillerne var Sofie, Maria, Louise, Rebecca, Anna, Emma, Maja, Amallia, Alberte og Michelle som sammen med de mange friske forældre mødte op med tæpper, kaffe og kage m.v. så alle var indstillet på en rigtig hyggedag.

Den første kamp skulle vi spille kl. 10.00 mod Borup IF som skulle vise sig, at være vores små spillere en del overlegen, men de kæmpede de bedste de kunne og trænerne Lotte og Jeanne prøvede at guide dem så godt de kunne, kampen endte med 7-0 til Borup. Der var også et hold miniputpiger fra Strøby som vi kunne heppe lidt på, det var også lidt hyggeligt for pigerne at opleve. Næste kamp kl. 11.15 mod IF Svend Gjønge, de havde ikke så mange spillere men to af spillerne var meget over niveau, så de kørte lidt med ”klatten” og var meget dygtige og selvom om pigerne fra Strøby kæmpede og  Anna scorede endda et super flot mål, var det ikke nok og kampens slutresultat blev 7-1 til Svend Gjønge som senere vandt stævnet.

Den tredje og sidste kamp kl. 13.00 var mod Freja Sydsjælland, hvor det var et meget mere jævnbyrdigt spil der foregik ude på banen. Vores spillere havde fået lidt mere forståelse af spillet og modstanderen var ikke ligeså hård, så det passede fint sammen og pigerne fik en rigtig positiv oplevelse af denne kamp.

Det var nogle stolte små piger der fik medaljer på, som det første hold, da de endte på fjerde pladsen. Nogle af pigerne badede og der var en rigtig god stemning i omklædningsrummet, så alle kunne køre hjem med en dejlig positiv oplevelse af fodboldspillet som Mikroput piger i AIK 65 Strøby.

Så byder AIK 65 Strøby velkommen til et hold små microputpiger

 

AIK 65 Strøby er en klub, hvor vi hele tiden prøver at holde gang i fodbold for børn og voksne i alle aldre. Derfor er der nu startet et nyt hold micropiger som er meget små og meget glade.

Træning mandage fra kl. 16.30 – 17.30 ved Lotte og Jeanne

Træningen startede mandag den 11/4-05 med 6 spillere og en uge senere er antallet fordoblet. Det er utroligt positivt at se alle de små glade piger møde op med stor forventning til ”fodbold livet” Lotte og Jeanne prøver med leg og hygge og selvfølgelig noget fodbold, at gøre denne træning interessant for pigerne, så de har lyst til at fortsætte med at gå til fodbold. Der vil senere på sæsonen evt. blive arrangeret nogle træningskampe for disse piger, nu skal de lige først lære at sparke til en bold.

 

Foreløbig er det valgfrit med hensyn til benskinner og fodboldstøvler, men efterhånden som piger finder ud af om det er noget for dem, kunne de måske ønske sig dette udstyr i fødselsdagsgave. Når vi skal til at spille kampe er det jo nødvendigt.

 

Alle piger født år 1997 og yngre er hjertelig velkomne, så ta`din veninde eller skole kammerat med op til træning og prøv denne dejlige holdsport. På mandage og onsdage færdes der piger i alle aldre på banerne ved Strøby Hallen, da hele pigegruppen i AIK 65 Strøby træner disse dage.

 

Er der spørgsmål så kontrakt enten Conni Olsgaard tlf. 56 26 66 17 som står for det administrative eller en af trænerne Lotte tlf. 29 62 99 51 eller Jeanne 28 40 01 29.


25.09.2004

Det sidste microputpigestævne i 2004 var i AIK 65 Strøby

 

Lørdag den 25. september 2004 var en skøn solskinsdag og de 3 microputpigehold fra St.Heddinge, Greve og AIK 65 Strøby samledes på den bagerste bane, en del forældre var mødt op for at følge slagets gang til det sidste stævne. Første kamp spillede St.Heddinge mod AIK 65 Strøby og Simone scorede et mål og Louise 2 mål og kampens slutresultat blev 3-0 til AIK 65 Strøby. Næste kamp spillede St.Heddinge mod Greve og den sidste kamp blev Greve mod AIK 65 Strøby som vi vand 7-0 hvor Josephine scorede 1 mål, Caroline med 4 mål, Simone 1 mål og Louise med 1 mål, de kæmpede alle rigtig flot, men vi satte fairplay spillet i gang, da Greves spillere var meget mindre, så de havde flere spillere på banen.

Efter at den sidste kamp var spillet, blev alle spillerne stillet op på linie i solskinnet og der blev uddelt SBU medaljer, diplomer, klistermærker, balloner og en lille slikpose, så alle kunne drage glade hjem fra dette microputpige stævne.

11.09.2004
 

Microput pigerne fra AIK 65 Strøby

 

Lørdag den 11. september 2004 kørte 5 glade piger fra Strøby Hallen mod Greve. Vi skulle spille den første kamp mod St.Heddinge som vi sidst tabte stort til, men denne lørdag gik det meget bedre og pigerne kæmpede det bedste de kunne og stillingen endte helt retfærdigt 0-0, så denne kamp var utrolig jævnbyrdig. Den næste kamp var kort tid efter mod Greve, Louise Ringsing lagde ud med at score 3 mål, hvorefter Josephine Hochaver scorede 1 mål yderligere i 1. halvleg. Efter drikkepausen fik Greve et velfortjent mål og Louise scorede endnu 2 flotte mål til kampens slutresultat 6-1. Yderligere spillede Line Nielsen, Simone Pedersen og Cecilie Nielsen en rigtig flot kamp. Der var masser af dejlig kage til spillerne og kaffe og kage til forældrene der fulgte med i spillet på sidelinien.28.08.2004

Microputpige stævne i St.Heddinge den 28. august 2004-09-15

 

Det er det andet stævne for microput piger i rækken af i alt 4 stævner og 5 glade piger tager af sted til St.Heddinge i lørdag morgen i solskinsvejr. Den første kamp er mod St.Heddinge og der gik det helt galt med forsvars spillet og St.Heddinge brød igennem den ene gang efter den anden og stillingen endte 7-0. Men pigerne Line Nielsen, Signe Jacobsen, Louise Ringsing, Caroline Holm og Simone Pedersen tabte ikke modet og gjorde klar til den sidste kamp mod Greve. I denne kamp var vi mere overlegne og Louise fik scoret 3 rigtig flotte mål, Simone et godt mål og Caroline fik også scoret et flot mål i første halvleg, men i 2. halvleg fik Louise besked på kun at bruge sit ”andet ben” nemlig det højre og vi skiftede målpige, så fik Greve chancen og fik scoret til slutresultatet 6-1. Alle pigerne hyggede sig fint og fik spist en masse bolsjer.

21.08.2004 21.08.2004

Microputpigestævne/turnering i Borup.

Det nyoprettede microput pigehold skulle spille deres første 5-mands kampe lørdag den 21. august 2004 i Borup. Det var ikke nemt, nærmest umuligt at stille et micro hold, det var nær på aflysning, men det lykkedes endelig,at finde 4 friske piger der glade blev kørt til Borup. De var meget trætte, men da de klædte om og fik nogle bolsjer, vågnede de op og var friske til kamp. Borup havde selv trukket deres hold, så den første kamp vi skulle spille var mod St.Heddinge, som viste flot fair play med at stille op som os med fire spillere på banen. Det var en meget fair kamp som endte med stillingen 3-3. Det fire spillere Louise, Simone, Cecilie og Josephine kæmpede bravt og kan være stolte at det flotte resultat. Den næste kamp var mod Greve som stillede med et hold friske meget små piger. Så de stillede også op med fire spillere, men vi viste dem fairplay og sagde at de skulle spille med fem spillere, dette gjorde de og vores piger lagde hårdt ud i 1. halveg med at lave 3 mål, hvorefter vi bad Greve om at sætte endnu en spiller på banen, men en lille træt pige meldte fra. Vi fik endnu 3 mål i 1. halveg og i anden halveg havde spillerne fra AIK 65 Strøby svært ved, at komme hjem og dække op og derved fik Greve 2 velfortjente mål. Vores målivrige Louise fik besked på, at hvile sit venstre ben og istedet øve det højre ben. Så det blev til en flot kamp mod Greve, som havde en meget kendt fodboldspiller Michael Johansen med som fader, som var dommer til alle kampene. Efter et velfortjent bad spiste alle pigerne en lækker is.

Vi ser frem til det næste microputpige stævne på næste lørdag i St.Heddinge, hvor vi håber på, at mange flere micropiger kan spille denne dag.|Forside| |Nyheder og Info 2008/09| |Træner Info| |Damesenior 2008/09| |U18-Piger 2008/09| |U15-Piger 2008/09| |U13-Piger 2008/09 | |U11 Piger 2008/09| |U9/U7 Piger 2008/09| |Links SBU Turnering| |Album 2007-08| |Udvalgte Hold| |Skolefodbold| |Links| |Gæstebog| |Nyheder & Info 2006| |Nyheder & Info 2004| |ARKIV DJ-11 mands| |ARKIV DJ 7-mands| |ARKIV Piger 11-mands| |Miniputpiger| |Album|