ForsideNyheder og Info 2008/09Træner InfoDamesenior 2008/09U18-Piger 2008/09U15-Piger 2008/09U13-Piger 2008/09  U11 Piger 2008/09U9/U7 Piger 2008/09Links SBU TurneringAlbum 2007-08Udvalgte HoldSkolefodboldLinksGæstebogNyheder & Info 2006Nyheder & Info 2004ARKIV DJ-11 mandsARKIV DJ 7-mandsARKIV Piger 11-mandsMiniputpigerAlbume-mail me

Katrine Sparre på vej ud af banen efter sin sidste optræden på U15 for denne gang. Desværre kunne hun ikke fortsætte på holdet.

Vores bidrag til U-15 holdet forår 2007

 

Katrine Vestergaard årgang 1992 som i øjeblikket spiller på SBU`s U-15 hold, de træner om vinteren i Ballerup og om sommeren i Borup. Det er altid spændende at følge med i hvordan det går for dette hold og samtidig hvordan det går med netop vores bidrag af spiller i disse trænings samlinger. Vi ønsker Katrine lykke og held frem!


Malene hænger stadig på U15 under SBU.

Malene, som kom fra St. Heddinge efter sommerferien hænger stadig på U15 under SBU. Malene er udtaget til træningskamp mod et hold fra Lolland-Falster Boldspil Union lørdag den 11.11.2006. Held og lykke med fortsatte deltagelse.

 


Katrine Olsgaard Nielsen hænger stadig på til U17 landsholdet.

Katrine har i weekenden deltaget i U17 træning Øst i Idrættens hus i Brøndby. Selve træningen foregik i Ballerup Hallen.

Spillerne er samlet i 2 dage og gennemgår alle mulige træningsøvelser, herunder styrketræning. Om aftenen er der forskellige sociale aktiviteter. Det nu 3'de samling som Katrine deltager i og hun er stadig med i truppen.

Næste gang spillerne mødes er i januar hvor både Øst og Vest spillerne mødes i Vejle.

På billedet ses Katrine i samtale med sin tidligere U15 træner Thomas efter SM-finalen. Thomas har hele tiden har troet på Katrine og også sørget for at hun kom til prøvetræning under U17. Tak for det Thomas. 

  

 

 


15.09.2004 15.09.2004

Ny spiller til U-15 træning 2004.

Laura Krogh blev efter 2 udtagelsessamlinger udvalgt til at deltage i den videre træning under U-15 i efteråret 2004.

Desværre kunne Laura kun holde fast i 3 træningssamlinger og fik brev fra SBU, at hun ikke længere skulle deltage. Surt show.

Men vi er sikre på at Laura Krogh tager det som enpossitiv oplevelse. Hvem ved. Måske byder der sig en ny chance senere.  

SBU U 15 Piger vinder talentturneringen

Flot spil sikrede SBU den samlede sejr i årets talentturnering for U 15 piger i Nykøbing.

Det var et sammebidt hold, som gik på banen til dagens finale i Nykøbing.

Ingen skader i truppen gjorde at holde kunne stille i stærkeste opstilling til kampen mod JBU region 1.

Allerede i kampens 2.minut fik SBU en kæmpechance, da JBUs målmand samlede en tilbagelægning op, men Nanna Larsen skød over mål fra 5 meters afstand.

Spillet bølgede frem og tilbage, men JBU scorede kampens 1 mål, da en tværpasning gled gennem SBUs forsvar og den ene JBU angriber kunne score fra kanten af feltet til 0-1.

SBU kom sig hurtigt over scoringen og Emma Madsen bankede en bold direkte på opstanderen.

I kampens 20 minut drev Nanna Larsen en bold frem i fuld fart, og valgte at drøne bolden afsted fra 30 meters afstand, og bolden ramte sekunder senere netmasterne til en fortjent udligning til 1-1.

JBU styrede halvlegens sidste kvarter, som dog forblev uden scoringer.

2. halvleg blev meget lige, men SBU kom højere op på banen, og blev mere spilstyrende, men vi skulle hen til 10 minutter før tid, hvor en dødbold blev afgørende.
Et frispark i venstre side blev sendt ind under mål, hvor Mathilde Brandstrup dukkede op og med et knaldhårdt hovedstød sendte SBU i front med 2-1.

Stor jubel, men alle var klar over at kampen ikke var afgjort endnu, men det blev den allerede 2 minutter efter da Nanna Larsen endnu engang trykkede af fra 30 meters afstand, for denne gang at ramme trekantssammenføjningen.Herfra røg bolden direkte ned foran målstregen, hvor Emma Madsen dukkede op, og sikkert satte riposten i nettet.

Pigerne kørte herefter sikkert sejret i hus og pokalen står nu på Sjælland det næste års tid.

Træner Thomas Rasmussen kunne udover sejren glæde sig over truppens høje tekniske niveau og hele 7 spillere kom med på teknik All-Star holdet og endvidere 3 spillere på det samlede All-Star hold, det var Jeanne Nielsen Skovlunde, Camilla Polly Brøndby IF og Simone Marchmann Brøndby IF.

0-1 ?? ( 12 minut )

1-1 Nanna Larsen Skovlunde IF ( 20 minut )

2-1 Mathilde Brandstrup ( 60 minut )

3-1 Emma Madsen ( 62 minut )Lagt på nettet 22/6 (16:57)

19.06.2004 19.06.2004

SBU-piger klar til talentturnering

Sammen med de fire jyske regioner, Fyn, København og Lolland-Falster deltager SBU's U/15-piger i perioden 19. - 22. juni i den traditionelle talentturnering, som finder sted i Nykøbing Falster.

På lørdag indledes den årlige talentturnering for U/15-piger, hvor den sjællandske trup består af samme 16 spillere, som for godt en uge siden spillede 1-1 mod Farum Boldklubs damedanmarksseriehold og som i den forgangne weekend var samlet i en træningslejr i Borup.
I den sjællandske trup, som SBU-træneren Thomas Rasmussen har udtaget, er der således spillere fra syv forskellige SBU-klubber, hvor Skovlunde IF og Brøndbyernes IF topper med henholdsvis seks og fire spillere.

Talentturneringen har deltagelse af i alt otte hold. Bornholms Boldspil Union er den eneste af landets seks lokalunioner, som ikke deltager i turneringen, hvor Jydsk Boldspil-Union til gengæld er repræsenteret med sine fire regioner. De i alt otte hold er inddelt i to puljer, hvor der spilles alle mod alle, inden der slutteligt afvikles placeringskampe. Sjælland sluttede sidste år på tredjepladsen i talentturneringen, der spilles på B. 1921's anlæg på Østre Allé i Nykøbing Falster.

Det skal i øvrigt bemærkes, at såfremt en kamp slutter uafgjort afsluttes med en straffesparkskonkurrence, hvor vinderen tildeles et ekstra point. I tilfælde af pointlighed er det resultaterne i de/den indbyrdes kamp/kampe, som er afgørende for placeringen i puljen.

SBU-pigerne er placeret i pulje B, hvor modstanderne i nævnte rækkefølge er KBU, JBU's region 2 og JBU's region 3. På SBU's hjemmeside vil der følge en kort omtale af SBU's kampe, ligesom samtlige slutresultater og de aktuelle stillinger vil blive opdateret dag for dag under hele talentturneringen. Læs mere her.

SBU's U/15-trup fremgår herunder, hvor parenteserne angiver rygnummeret på de enkelte spillere.

Målmænd
Sus Petersen, Brøndbyernes IF (1)
Helene Eriksen, Skovlunde IF (16)

Forsvar
Camilla Polly Rahbæk Olsen, Brøndbyernes IF (2)
Mathilde Brandstrup-Andersen, Skovlunde IF (3)
Jeanne Nielsen, Skovlunde IF (4)
Sussie Borch, Brøndbyernes IF (14)

Midtbane
Nynne Jerltorp, B 73 Slagelse (5)
Signe Egebjerg Larsen, Ringsted Dame FK (6)
Nanna Aagaard Larsen, Skovlunde IF (7)
Katrine Olsgaard Nielsen, AIK 65 Strøby (9)
Frederikke Olsen, Herlufsholm GF (12)
Mayan Levy, TH Midtsjælland (15)

Midtbane/angreb
Simone Charlotte Marchman, Brøndbyernes IF (10)
Trine Mikkelsen, TH Midtsjælland (11)

Angreb
Emma Madsen, Skovlunde IF (8)
Camilla Kongsted Malling, Skovlunde IF (13)

Træner: Thomas Rasmussen
Holdleder: Bonnie Brink Pedersen


U/15-hold møder Danmarksseriehold

SBU's U/15-piger er - modsat U/14-pigerne - endnu ikke færdige med sæsonen. Mandag spiller det sjællandske U/15-hold en træningskamp mod Farum Boldklubs Damedanmarksseriehold.

Først en måned efter de sjællandske U/14-piger sluttede sæsonen under struktureret talentudvikling (STU) 2003-2004, kan SBU's U/15-piger følge efter og holde "fyraften". Og ligesom U/14-pigerne sluttede STU-sæsonen med talentskolen i maj, kan U/15-pigerne først holde sommerferie efter stævnet mellem de andre lokalunioner, der finder sted i perioden 19. - 22. juni.

Inden da spiller U/15-pigerne mandag den 7. juni en træningskamp i Farum, hvor hjemmeholdets Damedanmarksseriehold er modstanderen, ligesom holdet samles i en træningslejr i Borup i weekenden 12. - 13. juni.

Til kampen mod Farum, der fløjtes i gang kl. 18.30, har SBU-træneren Thomas L. Rasmussen udtaget en trup på 16 spillere, der repræsenterer syv forskellige klubber. Truppen, der blandt andet består af hele seks spillere fra Skovlunde IF og fire spillere fra Brøndbyernes IF, har nedenstående udseende.

Sus Petersen, Sussie Borch, Camilla Polly Rahbæk Olsen og Simone Charlotte Marchman, alle Brøndbyernes IF, Frederikke Olsen, Herlufsholm GF, Signe Egebjerg Larsen, Ringsted Dame FK, Mathilde Brandstrup-Andersen, Helene Eriksen, Jeanne Nielsen, Nanna Aagaard Larsen, Emma Madsen og Camilla Kongsted Malling, alle Skovlunde IF, Nynne Jerltorp, B 73 Slagelse, Katrine Olsgaard Nielsen, Strøby AIK 65, samt Trine Mikkelsen og Mayan Levy fra TH Midtsjælland.Af: Jesper Hallgren

23.05.2004 23.05.2004


Sølv til Sjælland

Med sejr i begge søndagens kampe ved talentskolen for U/14-piger sluttede de sjællandske piger på 2. pladsen efter København.

Med sejr på 5-1 og 3-0 over henholdsvis Lolland-Falster og Fyn fik de sjællandske U/14-piger søndag oprejsning efter lørdagens 0-3 nederlag til København ved den årlige talentskole, som i år blev afviklet på Langeland.
De to sejre gav SBU-pigerne sølvmedaljer ved talentskolen og det var det maksimale udbytte efter nederlaget til KBU, der vandt alle sine fire kampe ved stævnet og dermed strøg helt til tops. En bedrift SBU havde præsteret de fire foregående år i alle-mod-alle-turneringen, der traditionen tro havde deltagelse af fem af landets seks lokalunioner. Jylland var som den eneste ikke med i talentskolen.

Udover de seks point fik SBU-pigerne i søndagens to opgør også vist meget seværdigt fodbold, hvilket i begge kampe resulterede i mange målchancer og gjorde Sjælland til stævnets mest scorende hold.
I formiddagskampen mod Lolland-Falster var der også kun spillet 29 sekunder, da Kristina Blitz Kragh, Brøndbyernes IF, bragte Sjælland på vinderkurs. SBU-pigerne havde også mulighederne til yderligere pletskud, men scoringerne kom først efter LFBU's udligning tre minutter før pausen.
Inden 1. halvlegs sidste fløjt havde Kristina Blitz Kragh med sit andet mål dog atter bragt SBU i spidsen, og det blev 3-1 til Sjælland bare to minutter efter pausen, da Merle Nielsen, Præstø IF, scorede på hovedstød.
I slutningen af kampen udbyggede Mia Lund, Greve IF, til 4-1 inden Kristina Blitz Kragh nettede for tredje gang til slutresultatet 5-1.

Også i dagens anden kamp mod Fyn tegnede en enkelt SBU-spiller sig for tre fuldtræffere. Det var Cecilie Ancher, der spiller for Skovlunde IF, som var ene om at komme på scoringstavlen i 3-0 sejren over fynboerne. Det var tilmed i løbet af bare 10 minutter i 1. halvleg, at Cecilie Ancher scorede hattrick.
Og som prikken over i'et var det ene mål flottere end det andet. Både scoringen til 1-0 i det 9. minut og 2-0 fire minutter var på hovedstød, men at Skovlunde-spillerne også kan finde vej til netmaskerne med fødderne beviste hun i det 19. minut.

Resultater og slutstilling ved talentskolen for U/14-piger

Bornholm - København  0-2
Lolland-Falster - Fyn  1-0
Fyn - København  0-2
Sjælland - Bornholm  4-0
København - Sjælland  3-0
Lolland-Falster - Bornholm  0-1
Fyn - Bornholm  4-0
Sjælland - Lolland-Falster  5-1
København - Lolland-Falster  4-1
Sjælland - Fyn  3-0

1 København 11-1  12
2 Sjælland 12-4  9
3 Fyn 4-6  3
4 Lolland-Falster 4 3-10  3
5 Bornholm 1-10  3

SBU's hold

Følgende spillere var med i den sjællandske trup ved talentskolen for U/14-piger:
Målmænd: Cæcilie Overgaard, Greve IF, og Malene Lundsgaard Kristiansen, Solrød FC.
Markspillere: Kristina Blitz Kragh og Sasja Volck Hansen, begge Brøndbyernes IF, Jeanett Klubien, Frederiksværk BK, Mia Lund, Greve IF, Camilla Wendelshøj, Herlufsholm GF, Merle Nielsen, Præstø IF, Vinni Schmidt Lorentsen, Raklev GI, Cecilie Ancher, Julie Petersson, Katharina Jensen, Nanna Bloch Rasmussen, alle Skovlunde IF, Bettina Kofoed, B 73 Slagelse, samt Anna Schwartz og Sandra Andersen, begge Strøby AIK 65.
SBU-træner: Brian L. Clemmensen.
SBU-ledere: Louise Brunhøj Nielsen, Benjamin Nielsen og Søren Burchall, der er formand for SBU's dameudvalg.

Tekst: Jesper Hallgren

Af: Jesper Hallgren

22.05.2004 22.05.2004

SBU's sejrsstime brudt

Efter åbningssejr over Bornholm tabte SBU's U/14-piger til København, hvilket betyder at de sjællandske piger ikke længere kan vinde talentskolen på Langeland.

Allerede inden søndagens to spillerunder ved talentskolen for U/14-piger, der finder sted på Langeland, ligger det fast, at stævnet ikke bliver vundet af Sjælland, som det ellers har været tilfældet de seneste fire år.

Efter nederlag til København på 0-3 lørdag eftermiddag kan SBU-pigerne kun bringe sig på pointhøjde med KBU, og vil i så fald alligevel tabe duellen, da indbyrdes kampe afgør stillingen ved pointlighed i alle-mod-alle-turneringen, der har deltagelse af fem af landets seks lokalunioner. Jylland er som den eneste ikke med i talentskolen.

SBU-holdet, der var oversidder ved talentskolens første spillerunde fredag, kom ellers godt fra start i årets talentskole, da de sjællandske piger lørdag formiddag besejrede Bornholm med 4-0 efter 2-0 ved pausen.
Jeanett Klubien, Frederiksværk BK, både åbnede og sluttede målscoringen for SBU. Hun var allerede på pletten efter syv minutters spil og nettede til 4-0 i kampens sidste minut.
I mellemtiden var det Sandra Andersen, Strøby AIK 65, der øgede den sjællandske føring til 2-0 i det 19. minut, og Bettina Kofoed fra Slagelse-klubben B 73, som scorede til 3-0 otte minutter efter pausen, hvor bolden i øvrigt ramte opstanderen i begge sider før den passerede mållinien.

I kampen mod KBU var der ikke meget at juble over for Sjælland, som allerede efter godt en snes minutter var bagud 0-2. Og med en københavnsk fuldtræffer igen fem minutter efter pausen forsvandt den sidste spænding om udfaldet.
Generelt har det i de første seks kampe ved talentskolen været særdeles vigtigt at score det første mål. Det har nemlig i alle tilfælde også resulteret i sejr - og i øvrigt uden at modparten kom på scoringstavlen.

Resultater og stillingen efter kampene fredag og lørdag
Bornholm - København  0-2
Lolland-Falster - Fyn  1-0
Fyn - København  0-2
Sjælland - Bornholm  4-0
København - Sjælland  3-0
Lolland-Falster - Bornholm  0-1

1 København 7-0  9
2 Sjælland 4-3  3
3 Lolland-Falster 1-1  3
4 Bornholm 1-6  3
5 Fyn 0-3  0


Søndagens kampe
Fyn - Bornholm
Sjælland - Lolland-Falster
København - Lolland-Falster
Sjælland - Fyn

SBU's hold
Ved talentskolen for U/14-piger ser den sjællandske trup således ud:
Målmænd: Cæcilie Overgaard, Greve IF, og Malene Lundsgaard Kristiansen, Solrød FC.
Markspillere: Kristina Blitz Kragh og Sasja Volck Hansen, begge Brøndbyernes IF, Jeanett Klubien, Frederiksværk BK, Mia Lund, Greve IF, Camilla Wendelshøj, Herlufsholm GF, Merle Nielsen, Præstø IF, Vinni Schmidt Lorentsen, Raklev GI, Cecilie Ancher, Julie Petersson, Katharina Jensen, Nanna Bloch Rasmussen, alle Skovlunde IF, Bettina Kofoed, B 73 Slagelse, samt Anna Schwartz og Sandra Andersen, begge Strøby AIK 65.
SBU-træner: Brian L. Clemmensen.
SBU-ledere: Louise Brunhøj Nielsen, Benjamin Nielsen og Søren Burchall, der er formand for SBU's dameudvalg.

Tekst: Jesper Hallgren

Af: Jesper Hallgren

14.04.2004 14.04.2004

Dobbelt sjællandsk triumf i Sverige

Træningskampe i Arlöv, Sverige
U/15-piger, Skånes FF - SBU: 0-3
U/14-piger, Skånes FF - SBU: 1-4

Med sejr til både U/14- og U/15-pigerne var der højt humør i bussen, da de sjællandske hold i aftes returnerede til Danmark efter udekampene mod Skånes Fotbollförbunds ditto.
Det var årets andet dobbeltarrangement mellem de hold, og mens det sjællandske U/14-hold således fik revanche for nederlaget i Topdanmark Hallen i Ballerup den 22. marts, kan SBU's U/15-piger - med onsdagens 3-0-sejr - se tilbage på en samlet sejr på hele 8-0.

I aftes var U/15-pigerne ellers længe om at få hul på bylden, og først i 2. halvleg faldt de tre sjællandske fuldtræffere. 11 minutter efter pausen nettede Stine Due Pihl fra Slagelse-klubben B 73 til 1-0, og efter yderligere 11 minutter gjorde Frederikke Olsen, Herlufsholm GF, det til 2-0, før Emma Madsen, Skovlunde IF, i det 63. minut scorede kampens sidste mål.

For SBU's U/14-hold blev sejren der i mod allerede grundlagt i kampens første minut. Der var nemlig blot spillet 31 sekunder, da Mia Lund fra Greve IF bragte Sjælland foran 1-0.
Omkring den halve time blafrede netmaskerne igen. Endda hele tre gange i løbet af bare fem minutter. Med sit andet mål bragte Mia Lund SBU-holdet på 2-0, svenskerne fik reduceret på straffespark inden Cecilie Ancher, Herlev IF, kort efter øgede den sjællandske føring til 3-1.
Allerede seks minutter efter pausen fandt kampens sidste fuldtræffer, der blev sat ind af Anna Schwartz fra Strøby AIK 65.

SBU's U/14-hold:
Startopstilling: Camilla Schultz, Brøndbyernes IF, Vinni Schmidt Lorentsen, Raklev GI, Sasja Volck Hansen, Brøndbyernes IF, Bettina Kofoed, B 73 Slagelse, Sandra Andersen, Strøby AIK 65, Jeanett Klubien, Brederød IF, Katharina Jensen, Skovlunde IF, Cecilie Ancher, Herlev IF, Merle Nielsen, Præstø IF, Camilla Wendelshøj, Herlufsholm GF, og Mia Lund, Greve IF.
Undervejs kom følgende spillere også på banen: Malene Lundsgaard Kristiansen, Solrød FC, Mette Højlund Fisker, B 73 Slagelse, Julie Petersson, Skovlunde IF, Nanna Bloch Rasmussen, Skovlunde IF, og Anna Schwartz, Strøby AIK 65.
Træner: Brian L. Clemmensen.

SBU's U/15-hold:
Startopstilling: Sus Petersen, Brøndbyernes IF, Stine Due Pihl, B 73 Slagelse, Jeanne Nielsen, Skovlunde IF, Mathilde Brandstrup-Andersen, Brøndbyernes IF, Camilla Polly Rahbæk Olsen, Brøndbyernes IF, Nynne Jerltorp, B 73 Slagelse, Frederikke Olsen, Herlufsholm GF, Katrine Olsgaard Nielsen, Strøby AIK 65, Nanna Aagaard Larsen, Skovlunde IF, Trine Mikkelsen, TH Midtsjælland, og Camilla Kongsted Malling, Skovlunde IF.
Undervejs kom følgende spillere også på banen: Mayan Levy, TH Midtsjælland, Signe Egebjerg Larsen, Ringsted Dame FK, Sussie Borch, Brøndbyernes IF, Emma Madsen, Skovlunde IF, og Helene Eriksen, Skovlunde IF.
Træner: Thomas Rasmussen.

Tekst: Jesper Hallgren

13.04.2004
Nyt dobbeltarrangement mellem Sjælland og Skåne

Godt tre uger efter SBU's U/14- og U/15-piger havde besøg af svensk ditto fra Skånes Fotbollförbund skal de to sjællandske unionshold på genvisit, når de på onsdag drager til Arlöv ved Malmö. Det bliver i alt det tredje dobbeltarrangement mellem de to unioner/forbund siden årsskiftet, da drengesiden naturligvis også benytter sig af det glimrende samarbejde mellem de to parter.

På pigesiden gav kampene i Topdanmark Hallen i Ballerup den 22. marts en sejr til hver. De sjællandske U/15-piger sejrede med hele 5-0, mens U/14-holdet har revanche til gode efter et nederlag på 1-2.
Onsdagens kampe spilles på Kronetorpsvallen i Arlöv, hvor U/15-holdene indleder dobbeltarrangementet med kick-off kl. 17.00. Halvanden time senere fløjtes U/14-kampen i gang.

De to SBU-trænere, Brian L. Clemmensen på U/14 og Thomas Rasmussen på U/15, har begge udtaget en trup på 16 spillere.
SBU's U/15-hold består af spillere fra syv forskellige klubber, mens hele 11 klubber er repræsenteret på U/14-holdet, og med tre spillere på U/14-holdet og seks på U/15-holdet er Skovlunde IF "topscorer" på begge mandskaber, der har nedenstående udseende:

SBU's U/14-hold:
Jeanett Klubien, Brederød IF, Camilla Schultz og Sasja Volck Hansen, begge Brøndbyernes IF, Mia Lund, Greve IF, Cecilie Ancher, Herlev IF, Camilla Wendelshøj, Herlufsholm GF, Merle Nielsen, Præstø IF, Vinni Schmidt Lorentsen, Raklev GI, Julie Petersson, Nanna Bloch Rasmussen og Katharina Jensen, alle Skovlunde IF, Bettina Kofoed og Mette Højlund Fisker, begge B 73 i Slagelse, Malene Lundsgaard Kristiansen, Solrød FC samt Anna Schwartz og Sandra Andersen, begge Strøby AIK 65.
Følgende tre spillere indgår stadig i truppen, men er ikke udtaget til Skåne-kampen: Kristina Blitz Kragh, Brøndbyernes IF, Cacilie Overgaard, Greve IF, og Camilla Birkedal fra Herfølge BK.

SBU's U/15-hold:
Sus Petersen, Sussie Borch, Camilla Polly Rahbæk Olsen og Sandra Boelsmand, alle Brøndbyernes IF, Frederikke Olsen, Herlufsholm GF, Signe Egebjerg Larsen, Ringsted Dame FK, Mathilde Brandstrup-Andersen, Helene Eriksen, Jeanne Nielsen, Nanna Aagaard Larsen, Emma Madsen og Camilla Kongsted Malling, alle Skovlunde IF, Nynne Jerltorp, B 73 Slagelse, Katrine Olsgaard Nielsen, Strøby AIK 65, samt Trine Mikkelsen og Mayan Levy, TH Midtsjælland.
Simone Charlotte Marchman, Brøndbyernes IF, og Anne Polk, Himmelev-Veddelev BK, indgår stadigvæk i truppen, men er ikke udtaget til kampen mod Skåne.

Tekst: Jesper HallgrenTræningskampe under SBU 22-3-2004
 Knebent nederlag efterfulgt af storsejr

Træningskampe i Topdanmark Hallen, Ballerup
SBU's U/14-piger - Skånes FF: 1-2 (1-1)
SBU's U/15-piger - Skånes FF: 5-0 (2-0)


Mandagens dobbeltarrangement mellem unionsholdene fra SBU og Skånes Fotbollförbund endte med en sejr til hver. SBU's U/14-piger tabte 1-2 til de svenske ditto, mens de sjællandske U/15-piger med en 5-0-sejr gav Sjælland "den samlede sejr" på bedre målregnskab.
På U/14-siden var der ellers også lagt op til sjællandsk sejr, da Mia Lund, Greve IF, bragte SBU-holdet i front efter 24 minutter. Desværre blev Mia Lunds klubkammerat i Greve, målvogteren Cæcilie Overgaard, passeret otte minutter senere til pausestillingen 1-1.
Og måltavlen gav et fornuftigt billede af opgøret. Det var nemlig to jævnbyrdige hold, som stod godt til hinanden, der i aftes tørnede sammen i Topdanmark Hallen i Ballerup. Og som blev afgjort knap midtvejs i 2. halvleg, hvor Brøndby-keeperen Camilla Schultz, der i pausen havde byttet plads med Cæcilie Ovegaard, blev overlistet.


Sejr skæmmet af hændeligt uheld
I U/15-kampen forsvandt spændingen hurtigt. Allerede efter 12 minutter havde Skovlunde-spilleren Camilla Kongsted Malling været på pletten to gange til sjællandsk føring på 2-0. Det var også stillingen indtil knap en times spil, hvor SBU-pigerne scorede tre gange på fire minutter. Katrine Olsgaard Nielsen fra Strøby AIK 65, der var blevet indskiftet i pausen, nettede til 3-0, inden en anden Skovlunde-spiller, Emma Madsen, også blev dobbelt målscorer med to fuldtræffere inden for bare et minut.
Trods sejren på 5-0 var stemningen i den sjællandske lejr efter kampen alligevel lidt trykket, fordi Simone Charlotte Marchman, Brøndbyernes IF, pådrog sig en alvorlig skade et kvarter for sidste fløjt. I et hændeligt uheld fik hun slået en flig af en knogle i den ene ankel. Hun blev med det samme kørt på sygehuset, og med en gipskinne om benet kan Brøndby-spilleren desværre se frem til en længere spillepause.

SBU's U/14-hold:
Startopstilling: Cæcilie Overgaard, Greve IF, Vinni Schmidt Lorentsen, Raklev GI, Sasja Volck Hansen, Brøndbyernes IF, Bettina Kofoed, B 73 Slagelse, Anna Schwartz, Strøby AIK 65, Jeanett Klubien, Brederød IF, Katharina Jensen, Skovlunde IF, Cecilie Ancher, Herlev IF, Merle Nielsen, Præstø IF, Nana Bloch Rasmussen, Skovlunde IF, og Mia Lund, Greve IF.
Undervejs kom følgende spillere også på banen: Camilla Schultz, Brøndbyernes IF, Mette Højlund Fisker, B 73 Slagelse, Kristina Blitz Kragh, Brøndbyernes IF, Camilla Birkedal, Herfølge BK og Sandra Andersen, Strøby AIK 65.
SBU-træner: Brian L. Clemmensen.

SBU's U/15-hold:
Startopstilling: Sus Petersen, Brøndbyernes IF, Sussie Borch, Brøndbyernes IF, Jeanne Nielsen, Skovlunde IF, Mathilde Brandstrup-Andersen, Skovlunde IF, Sandra Boelsmand, Brøndbyernes IF, Nynne Jerltorp, Solrød FC, Nanna Aagaard Larsen, Skovlunde IF, Signe Egebjerg Larsen, Ringsted Dame FK, Mayan Levy, TH Midtsjælland, Simone Charlotte Marchman, Brøndbyernes IF, og Camilla Kongsted Malling fra Skovlunde IF.
Undervejs kom følgende spillere også på banen: Emma Madsen, Skovlunde IF, Helene Eriksen, Skovlunde IF, Camilla Polly Rahbæk Olsen, Brøndbyernes IF, Katrine Olsgaard Nielsen, Strøby AIK 65, og Anne Polk, Himmelev-Veddelev BK.
SBU-træner: Thomas Rasmussen.

Tekst: Jesper Hallgren


U15 Pigeholdet

Status på U-15 for Piger

Efter starten i August måned har Katrine Olsgaard fulgt træningen 2 gange om måneden enten på Borup Stadion eller i Skovlunde's indendørshal. Katrine hænger stadig fast og er udtaget til holdets første træningskamp mod Skåne FF. Godt gået Katrine, da hun er eneste 89'er tilbage i truppen. Vi håber du holder fast resten af foråret.

U14 Pigeholdet

Status på U-14 piger under SBU.

Vores to U14 piger Sandra Andersen og Anna Schwartz har efter udtagelsen til U14 deltaget i træningen en gang om måneden enten i Borup eller i Skovlunde's Indendørshal. begge hænger godt fast på holdet og begge er netop udtaget til at deltage i holdets første træningskamp mod Skåne FF. Godt gået piger. Vi håber i holder pladsen på holdet resten af foråret.
|Forside| |Nyheder og Info 2008/09| |Træner Info| |Damesenior 2008/09| |U18-Piger 2008/09| |U15-Piger 2008/09| |U13-Piger 2008/09 | |U11 Piger 2008/09| |U9/U7 Piger 2008/09| |Links SBU Turnering| |Album 2007-08| |Udvalgte Hold| |Skolefodbold| |Links| |Gæstebog| |Nyheder & Info 2006| |Nyheder & Info 2004| |ARKIV DJ-11 mands| |ARKIV DJ 7-mands| |ARKIV Piger 11-mands| |Miniputpiger| |Album|