ForsideNyheder og Info 2008/09Træner InfoDamesenior 2008/09U18-Piger 2008/09U15-Piger 2008/09U13-Piger 2008/09  U11 Piger 2008/09U9/U7 Piger 2008/09Links SBU TurneringAlbum 2007-08Udvalgte HoldSkolefodboldLinksGæstebogNyheder & Info 2006Nyheder & Info 2004ARKIV DJ-11 mandsARKIV DJ 7-mandsARKIV Piger 11-mandsMiniputpigerAlbume-mail me

Strøbys miniputpiger var lørdag d. 6/12 til pigestævnet "Sportigan Cup" i Vordingborg. Her stillede vi med to lige dygtige hold, og begge hold skulle spille 3 kampe. Det blev til to sejre og et nederlag til AIK 1 og to sejre og en uafgjort til AIK 2, hvilket sikrede adgang til semifinalerne for begge Strøby-hold. Her måtte begge hold dog se sig besejret af nogle dygtige modstandere, men alt i alt var det en positiv oplevelse, og der blev disket op med masser af fight fra Strøbys side, og ikke mindst nogle rigtig flotte mål. Specielt skal  Majas mål i sidste puljekamps sidste minut bemærkes, hvor hun tog turen fra midten, satte 2 modstandere af, og sikkert satte bolden ind. Dette sikrede 1. pladsen i puljen, og derved en plads i semifinalen. Rigtig godt gået.
AIK 1 bestod af Amalie, Anna, Sofie, Pernille og Fie, mens Natasja, Maja, Frederikke, Hanna, Selma og Michella udgjorde AIK 2.

23.11.2008
 

AIK 65 Strøby's U11 piger (99-holdet) deltog i dag i "Tåstrup FC - A/B stævne 2008" i Tåstrup hallerne. Et stævne der var rigtig godt organiseret.

Pigerne viste gode takter og godt spil og med et enkelt mål var det uafgjorte resultat sikret i den første kamp (Viby IF/2 1-1). I næste kamp mødte vi Tåstrup FC/1 og klarede os bedst blandt puljens hold med et nederlag på 3-0. Så så det skidt ud og "3 kampe og i bad"-konceptet var inden for rækkevidde. Hvis ikke det var fordi at pigerne ville det anderledes - de ville have flere kampe i stedet for at tage hjem og se disney-canal. Så med 3-0 over Vallensbæk sikre vi os en plads i semifinalen og det var jo nærmest fantastisk. Her mødte vi Dragør BK/1 som viste sig at være en alt for stor mundfuld, i hvert fald havde de tur i den og vandt med de slående cifre 7-1.

Men alt i alt en strålende dag hvor pigerne hyggede sig og hvor tingene gik over forventning.

 

Fodbold hilsner

Nicolai24.09.2008
 

1999 pigerne hjem fra Haslev med 3-0. Onsdag d 24 september.

 

Det var en smuk, solrig fodbold aften på Haslev stadion. Og det var også en fin kamp pigerne spillede: Hanna og Alberte var hjælperne fra 1998 , og spillede et sikkert og solidt forsvarspil, i første halvleg sammen med målmand-Sidsel, der blandt andet imponerede med at gribe et farligt langskud. I anden halvleg sørgede Clara for at holde målet rent sammen med Tekla, der viste fint teknisk forsvarsspil. AIK pigerne viste meget sammenspil. I kampen var der flere af de lange hårde afleveringer og samtlige spillere sørgede for at holde deres placeringer. Lærke var fint aktiv i angrebet og Kathrine bevægede sig flot frem og tilbage i sin position som fløjspiller.

Så efter allerede 5 min bragte Clara os foran 1-0.  Emma sørgede for 2-0 med et flot langskud og midt i 1st halvleg scorede Sofie til 3-0 på oplæg fra Emma. Det betød at Haslev kunne spille med 7 markspillere, og det gjorde de resten af kampen.    

Og Hattrick, tog med Sidsel hjem.Tirsdag d. 2/9-08 spillede AIK's U11-piger, række 2, hjemmekamp mod Haslev. AIK kom utrolig godt fra start, da det allerede efter ca. 30 sekunder stod 1-0, på mål af Rebecca, som fulgte op på et skud fra Anna. Men glæden var kort, for inden AIK så sig om, stod det 1-5 i Haslevs favør. Efter en lille opsang i pausen, og lidt snak om at det selvfølgelig godt kunne lade sig gøre at hente Haslev igen, gik AIK på banen med en helt anden vilje. AIK styrede kampen fuldstændig, og var meget uheldige ikke at få reduceret. Der måtte flere nærgående forsøg til, før Anna fik hul på bylden og gjort det til 2-5. AIK fightede flot videre, og Rebecca fik da også reduceret til 3-5, som også blev kampens resultat. Trods nederlaget lød der en stor stor ros til pigerne for deres flotte fight i anden halvleg, som også bød på meget godt sammenspil og flotte opspil. Desværre var heldet ikke på vores side denne dag. Dagens fighter blev Rebecca, som fra start til slut leverede en flot indsats, og dagens bamse, som også blev en slags fighter, gik til Anna, som gang på gang lagde nogle perfekte afleveringer ind over, og kæmåede videre, trods de brændte forsøg og til trods for lidt halv ondt i benet. Men hele holdet, som bestod af Louise, Alberte, Pernille, Sofie, Caroline, Selma, Hanna, Michella, Rebecca og Anna, var dagens fightere i bund og grund. Tak til Niels Kyed som dømte kampen.

Onsdag aften d 26 august drog 1999erne til deres første kamp mod Vordingborg på udebane. Vi havde støttespillerne Maja og Pernille med fra 98érne. Det blæste og småregnede, men det så ikke ud til at påvirke pigerne indsats. Der skulle løbes en del på den store bane, og vi gik til halv leg med stillingen 0-3. I 2nde halvleg fik vi udnyttet banen og spillet bedre og Maja scorede til 1-4. Trods mange flotte redninger af både Clara og Lærke endte stillingen 1-6. En god indsats, hvor mange spillere fik lidt skub og knubs af de større modstandere, hvor de to nye trænere havde debut,  hvor vi drog hjem i godt humør og Emma med Hattrich under armen for en god fighter indsats.

Referat U11 piger 19-8-2008:
 
Med sidelinien fyldt af opbakkende forældre og søskende, tog AIK's U11 piger, tirsdag d. 19/8 imod Greve, på hjemmebane, i efterårets første turneringskamp. Det var en spændende og meget jævnbyrdig kamp fra start til slut, og kampen bød på flot spil og en del store chancer. Men mål blev der ikke mange af, dog fik Anna sat to af slagsen ind for Strøby, én i hver halvleg, og det resulterede i en 2-0 sejr til Strøby. Hele holdet, som denne aften bestod af Maja, Amalie, Pernille, Fie, Cecillie, Selma, Hanna, Michella, Anna og Sofie, spillede en rigtig god kamp, og viste at de virkelig har fået styr på det med sammenspil. Dagens bamse gik til Amalie, som klarede målmandsposten helt perfekt, og kort før tid var alene med en Greve-angriber, men fik afværget skuddet. Dagens fighter blev Maja som bare spillede rigtig rigtig flot, og gjorde et solidt stykke arbejde både fremme og tilbage, og til sidst i kampen var tæt på at komme på måltavlen.
Næste kamp venter allerede på torsdag, hvor pigerne skal til Roskilde.

Vindinge var på besøg, onsdag d. 18/6 2008, da Strøbys U10-piger skulle spille sæsonens sidste kamp. Strøby stillede op med Sofie, Pernille, Louise, 2 gange Anna, Amallia, Caroline, Alberte, Fie og Hanna. Kampen var alt andet end velspillet fra Strøbys side, og helt fortjent kom Vindinge foran 1-0. Dette chokerede Strøbys spillere lidt, da de jo helst skulle hive en sejr eller uafgjort hjem, for at være helt sikre på 1.pladsen (Beklager en lidt for optimistisk oplysning i sidste referat:) ) Men Strøby fightede videre, og Anna Liv fik da også gjort det til 1-1 på et perfekt mål, som sad lige i krydset, efter en perleaflevering fra Amallia. Dette var stillingen ved halvleg, hvor pigerne virkelig var tændte og klar til at fighte videre. Dette blev de også nødt til. Louise, som skulle have taget over for Hanna i målet, blev dårlig, hvilket skabte lidt forvirring omkring målmandsposten, men Amallia og herefter Anna P. tog én for holdet, og klarede det begge rigtig godt. Vindinge kom på 2-1, før Anna til sidst i kampen gjorde det til 2-2, til stor lettelse for de intet mindre end 22 fremmødte forældre, søskende og andre AIK'ere som stod og heppede. Kampen endte, efter hårde tacklinger, skulderskub og måske en forstuvet finger til Sofie, 2-2. Et resultat som Strøby kan være helt tilfredse med, da Vindinge virkelig gav dem god modstand. Trods det mindre pæne spil, skal pigerne roses for deres indstilling og flotte fight hele vejen igennem. Dagens fighter gik til Alberte som kampen igennem leverede en solid indsats, og bamsen skal på sommerferie hos Amallia, som leverede det flotteste Strøby-spil, og var meget afgørende med sine ture op af kanten og utrolig præcise indlæg. En stor tak til alle de fremmødte, til Thomas som stod for at dømme kampen og en STOR tak til pigerne for en rigtig skøn sæson, og tillykke med 1. pladsen. NU er den sikker piger:) 

15.06.2008
U10 pigerne til Sommerland Sjælland Cup.
 
Søndag d. 15/6-08 tog AIK's U10-piger afsted på deres årlige tur til Sommerland Sjælland Cup. I alt 4 Strøby hold var afsted, nemlig to x U10, 1xU8 og et U12-hold, så det var rigtig hyggeligt. For U10-holdet (årgang 98) gik det spillemæssigt rigtig godt. To sejre på 2-0 og en enkelt 0-0-kamp, så humøret var højt da vi efter kampene, ved et-tiden, kørte mod sommerland. Desværre var vejret jo ikke helt med os, i hvert fald ikke optimalt bade-vejr, så for de fleste blev det kun til en hurtig dukkert, og træneren kom vist aldrig helt under:) Men alle lod til at hygge sig, og vi slap, heldigvis, for et stort regnskyl, som ellers var frygtet. Nu venter sidste turneringskamp på onsdag hjemme mod Vindinge, og så kan pigerne ellers se frem til velfortjent sommerferie, oven på en rigtig flot sæson!

Onsdag d. 11/6-08 ventede der Strøbys U10-piger en svær udebanekamp i Farum. Strøby og Farum lå nemlig á point inden kampen, dog med Strøby på førstepladsen med en bedre målscorer. Anna, Michella, Rebecca, Selma, Amalie, Amallia, Pernille, Alberte og Frederikke udgjorde dagens hold, og alle piger var ret nervøse før kampen, hvilket ikke blev bedre da forældrene lovede både kage, sodavand og is, hvis de hev en sejr hjem. Men da kampen først blev sparket i gang, var nervøsiteten svær at spore. Tværtimod skulle der ikke gå mere end ca. et minut før Michella på noget af et mål, fik bragt Strøby foran 1-0. Herefter fulgte flere gode Strøby-chancer, men marginalerne var ikke helt med dem, og i stedet fik Farum udlignet, da Strøby-forsvaret tog sig en lille blunder. Men heldigvis var Michella, som senere gik hen og blev dagens fighter, ikke færdig med at vise sig. Efter flot kombinationsspil med Rebecca, fik hun lagt en perfekt aflevering ind over, som Anna sikkert fik i nettet, til stor jubel hos forældrene på sidelinien. 2-1 til Strøby, som også var stillingen ved halvleg. Efter lidt vandmelon i halvlegen, fortsatte pigerne det rigtig flotte spil, og Amallia bragte Strøby yderligere foran, da hun blot skulle prikke Rebeccas skud videre over stregen. Farum fik herefter reduceret, før først Anna og herefter Amallia på et flot skud fik lukket kampen, som endte 2-5 i Strøbys favør. At dømme på pigernes jubel, da kampen blev fløjtet af, var de meget lettede over at have 1.-pladsen i hus, trods én kamp tilbage. Og de tog selvfølgelig godt for sig af både kage, vandmelon, sodavand og is :) Fighteren gik som nævnt til Michella, og bamsen gik til Amalie, som siden kl. 8 om morgenen havde været meget nervøs, men alligevel klarede opgaven som målmand rigtig flot, og ikke kunne have gjort noget ved Farums to mål. Stor stor ros til pigerne for dagens flotte sammenspil, og tak til forældrene på sidelinien, som virkelig levede sig ind i det, og var med til at skabe en god kamp.

21.05.2008
  Onsdag d. 21/5-08 spillede AIK's miniputpiger hjemme mod HErstedØSter. Anna, Sofie, Maria, Maja, Cecilie, Rebecca, Fie, tilbagevendte Pernille og Frederikke udgjorde dagens hold. Strøby spillede fra kampens start utrolig flot sammen, og fik produceret et par store chancer. Specielt kørte det rigtig godt mellem Anna og Sofie i front. Det var dog Herstedøster der med et selvmål, fik hjulpet Strøby ordentlig i gang. Herefter gjorde Anna det til 2-0 og Maja til 3-0, med et drømmemål efter perfekt spilning fra Rebecca. Herstedøster fik en ekstra spiller på banen, hvilket gjorde det noget sværere for Strøby at komme igennem. Men Anna fik alligevel scoret til 4-0. Stillingen ved halvleg var 4-1. Kort inde i 2. halvleg reducerede Herstedøster til 2-4, og pressede hårdt på. Der var gode chancer i begge ender, men Strøby holdt stand, og Anna fik efter en lang dribletur scoret til 5-2, som også blev kampens resultat. Rigtig flot spil hele vejen rundt, og ros til både MAria og Cecilie, som passede målet i hver sin halvleg. Fighteren gik til Anna, som trods bold i mave, hårde tacklinger osv., hele tiden kæmpede videre. Bamsen kom med Sofie hjem (langt om længe:) ), da hun kampen igennem lagde den ene flotte aflevering efter den anden. Super godt. Tak til forældrene på sidelinjen, og til Niels Jørgensen for at dømme kampen.


09.05.2008
 

Et lille "referat" fra vores tur til Scandlines Cup.

Fredag d. 9/5-2008 tog 13 forventningsfulde spillere, to "nervøse" trænere og en del veloplagte forældre afsted til Nykøbing F., for at spille Scandlines Cup.
Nogle havde lettere ved at finde stedet, end andre:), men ca. kl. 19.30 var alle tingene på plads i klasselokalet, hvor vi skulle sove hele weekenden. Herefter gik turen til det lookale pizzeria, som havde godt travlt med at "fodre" en masse sultne fodboldpiger. Da folk var blevet mætte, stod resten af aftenen på lidt fodbold, danseshow (hvad de piger ikke kan...) og TØSESNAK i soveposerne.
 
Strøby stillede op med to hold, da pigerne lidt uvant skulle spille 5-mands. De optimistiske trænere havde tilmeldt begge hold i række A, og vil til trods for resultaterne, stadig vove at påstå, vi med lidt mere held og færre brændte chancer, godt kunne have hevet et par sejre i hus. Men sammenlagt blev det til 3 uafgjorte og 6 nederlag til de 2 Strøby-hold. Alligevel var Strøby-pigerne dem der gjorde sig mest bemærkede med deres høje humør, og cheerleadings-shows. Den stod på masser af sange, AIK-danse, menneske-pyramider og vandkampe i massevis.

Lørdag aften tog spillere, trænere, forældre og søskende, i alt. 34 personer, til MArielyst i BJarne og Birgittes sommerhus, hvor vi skulle grine og hygge. På fedt initiativ fra forældrene, var der blevet handlet både mad og drikke ind, og alle havde en kanon hyggelig aften.
Søndag ved 16-tiden, vendte vi alle meget TRÆTTE, næserne hjemad og kunne nyde resten af pinsen. selvom det ikke blev til medaljer i denne omgang, var alle vist enige om at det havde været en uforglemmelig weekend. Dette skyldtes ikke mindst det helt fantastiske vejr, men også alle de fremmødte forældre, som skabte en god base, og høj stemning.Strøby tog mandag d. 21/4 hjemme imod miniputpigerne fra Solrød. Strøbys hold bestod af Amalie, Fie, Rebecca, Sofie, Selma, Hanna, Michella og Pernille, som alle glædede sig til at spille i det flotte vejr og for de mange fremmødte forældre. Kampen fra fra start til slut en lidt hårdtspillet, men meget jævnbyrdig kamp. Og der skulle gå et kvarters tid før Rebecca fik bragt Strøby foran 1-0, efter en lang stikning fra Fie. Ikke mange minutter efter gentog situationen sig, og Rebecca gjorde det til 2-0, som var stillingen ved pausen. I 2. halvleg kom Michella på toppen og havde et par rigtig gode forsøg. Blandt andet var hun meget uheldig at ramme stolpe, men herefter havnede bolden til Fie, som et stykke udefra fik sat den ind. 3-0 til Strøby. Strøby fastholdt presset, og både Sofie og Hanna havde et par gode forsøg, men efter suverænt sammenspil mellem Sofie, Hanna og Pernille, fik Sofie lagt den indover til Pernille der sikkert gjorde det til slutresultatet 4-0. I den anden ende af banen tog Amalie sig af målmandsposten, hvilket hun klarede rigtig flot, til trods for det var hendes første kamp. Bamsen gik til Rebecca, som knoklede derud af både i angrebet og forsvaret, og fighteren gik til Selma som spillede en rigtig god kamp og var utrolig sikker i forsvaret. Men rigtig godt spillet hele vejen rundt, og tak til dommer Niels Kyed og til de fremmødte forældre for god opbakning.  

14.04.2008
  Forårets første turneringskamp var på udebane mod Vallensbæk. Strøby stillede op med Alberte, Maria, Maja, Cecilie, Pernille, Frederikke, Hanna, Fie og Amallia. Strøby sad fra kampens start på alt spillet, og der gik ikke mange minutter før Amallia bragte dem foran 1-0. Herefter fik Pernille scoret på et flot oplæg fra Amallia, men så gik det lidt i stå med scoringerne. Ikke på grund af dårligt Strøby spil, tværtimod. Chancer var der nok af, men hvor mange gange der blev ramt stolpe inden for 5 minutter, kan dårligt beskrives. Blandt andre havde Pernille en chance, hvor hun 3 gange i træk ramte stolpe efter klumpspil i feltet. Også Cecilie havde et par store chancer, hvor det var lige ved og næsten. Men så fik Strøby frispark nogle meter ude fra feltet, som Fie skød direkte i kassen, hvorefter Hanna fik gort det til 4-0 som var stillingen ved pausen. I anden halvleg havde pigerne derimod ingen problemer med at finde vej til målet, og næsten alle kom på tavlen. Det blev til yderligere 3 mål fra Fie, 2 fra Pernille, 1 fra Frederikke og Amallia og endeligt afsluttede Maja, som SÅ gerne ville score, målfesten med sin venstrefods-scoring til 12-0 :) Bamsen gik til Cecilie som alt i alt havde spillet en rigtig god kamp, stået de rigtige steder, men bare virkelig ikke havde heldet med sig foran målet!


Referat for U10-pigernes træningskamp mod Viby 10/4-2008.
 
U10-pigerne startede torsdag d. 10/4 forårssæsonen med en træningskamp i Viby. holdet bestod af Amallia, Maja, Pernille, Alberte, Caroline, Frederikke, Cecilie, Anna og Sofie, som alle glædede sig til at spille i det flotte forårsvejr. Ingen af pigerne var vilde efter at hoppe i målmandstrøjen, men Anna og Amallia blev overtalt til at tage en halvleg hver, hvilket de klarede rigtig flot. På trods af en hurtig 1-0 føring til Viby, kom Strøby flot tilbage og vandt kampen 5-2. dette skete på 2 mål af Amallia, 1 af Anna, sopm spillede en super flot kamp, og med lidt held kunne have scoret både 2 og 3 mål, plus 2 af Sofie, hvoraf det ene blev sat ind efter en solotur fra midten.
Bamsen var naturligvis svær at uddele, da alle pigerne virkelig var klar og gjorde deres bedste. Men den kom en tur med Frederikke hjem, da hun kampen igennem kæmpede godt, på trods af at hun spillede forskellige pladser, plus hun brillierede med flere finter og var ganske tæt på at få scoret også. 
 


19.09.2007
Onsdag den 19-9-2007 spillede U10 pigerne både turneringskamp mod Ringsted og træningskamp mod Køge Pige FC.

Søndag d. 3/6-07 mødtes miniputpigerne med forældre og søskende til en hygge-dag i Vallø slotspark kl. 12.00. Vejret var i den grad med os, og vi var i alt 31, så kunne bestemt ikke klage. Vi lagde ud med at spise den medbragte mad, på et stort grønt område, som vi, på trods af RIGTIG mange mennesker i parken, havde for os selv. Snakken kørte derudaf, med gårsdagens landskamp som hovedemne, mens pigerne hurtigt blev tiltrukket af slottet, og "den hvide dame". En historie, som en af forælderne satte i gang, og der gik naturligvis ikke lang tid før pigerne havde set "den hvide dame", oppe i et af slottets vinduer. Da maden var sunket stod den på rundbold, hvorefter Lotte og Jeanne havde planlagt et posteløb, som blev kaldt ludoløbet. Her var lagt 6 poster ud, og voksne og børn blev delt i 5 hold. Posterne indeholdt quiz-opgaver, tænke-opgaver, samarbejds-opgaver, prøvesmagninger og endeligt var der en post hvor de skulle lave en sang om AIKs miniputpiger. Disse sange skulle efterfølgende fremvises, og de var faktisk rigtig rigtig gode alle sammen. Så godt der ikke skulle kåres en vinder i dén kategori. Endeligt skulle vinderholdet kåres, hvilket blev Amallia og Pernille + familie. Godt gået. Herefter stod den på ren afslapning i de sk'ønne omgivelser, og så blev der selvfølgelig afsluttet med en god fodboldkamp, før folk ved en 16.30 tiden begyndte at vende næsen hjemad.


Onsdag d. 30-5-07 var Anders, Hannas far, klar som dommer på hjemmebane, hvor AIK tog imod Ringsted. Maja, Amallia, Pernille, Fie, Michele, Selma, Hanna, Lærke, Louise og Andrea udgjorde dagens hold.

Der blev gået til den lige fra start, men kampens mange tilskuere kunne også hurtigt se at AIK haltede lidt efter, i forhold til de meget høje Ringsted-piger. Ringsted havde nogle gode skud tæt på, og kom da også foran 3-0 på nogle flotte langskud hele oppe under overliggeren. -Umulige at tage for Hannapå mål, som trods alt ikke er ret høj. Men Strøby er vant til at komme bagud, så gav ikke op af den grund, og Pernille fik reduceret til 1-3 efter sammenspil med Amallia. Dette var stillingen ved pausen. Anden halvleg var næsten identisk med første, og på trods af Strøby fik kæmpet sig op og scoret, først med endnu et mål fra Pernille, havde Ringsted evnen til at trække fra igen. Kampen endte 4-7. For Strøbys vedkommende blev det til et flot flot mål af Hanna, som midt for mål, fladt satte bolden ud i venstre side. Sidste Strøbymål stod Pernille for, da hun tog en solotur fra midten, og fik hamret bolden ind med en stiv tå.

Med til historien hører at Strøby faktisk spillede en af deres flotteste kampe i denne sæson, men altså måtte indse at Ringsted lige havde det sidste på deres side. Der var heller ingen sure miner blandt pigerne efterfølgende, da alle vidste de havde gjort deres bedste. Meget velfortjent fik Michele fighteren med hjem, da hun mange gange reddede Strøby fra ikke at tabe større, med sine indgreb som bagerste mand. Bamsen gik til lærke, som er en af holdets nyeste spillere, men som samtidig har udviklet sig rigtig meget, fra første kamp hvor hun dårlig turde gå ind i bolden, til hun idag bare taklede igennem og troede på sig selv. Skønt at se. Mange tak til alle de fremmødte forældre. Det skaber en super stemning.


Rønnede-kamp 23/5-07

Onsdag blev det til uafgjort i Rønnede, for AIKs miniputpiger, Rebecca, Maja, Andrea, Hanna, Pernille, Michella, Anna, Amallia, Fie. En tæt kamp var ventet, ovenpå vores tætte 6-5 sejr over dem i sæsonens første kamp, og som resultatet 2-2 viser, blev det også meget tæt. Vi startede kampen med at prøve lidt nyt. Dagens anfører, Anna, som ellers helst ser sig selv oppe foran, startede inde som bagerste mand. Ikke en dum beslutning, da Anna sjældent lod nogle komme forbi sig. Fremme på banen spillede Strøby også godt, og det blev til et par chancer til begge hold. Men som resultat af den meget jævnbyrdige kamp, var det også en meget hårdt spillet kamp. Pigerne gik 100% ind i taklinger, hvilket Strøby-pigerne da også brokkede sig lidt

over:) -Men de var jo lige gode om det.. Mod slutningen af første halvleg kom Rønnede foran 1-0, hvilket holdt frem til pausen. Rebecca på mål havde ellers stået utroligt flot og afværget en del Rønnede-forsøg. Efter halvleg kom Anna frem på favorit-pladsen i angrebet, hvilket hurtigt gav bonus.

Udligning til 1-1. Herefter var det somom gassen røg lidt af ballonen for Strøbys vedkommende. Spillet blev meget rodet, og foregik mest på vores banehalvdel, hvilket gav Rønnede en del chancer. Midt i anden halvleg bragte de sig igen foran. Men så tog Strøby sig sammen, og fik faktisk vist lidt af det flotte sammenspil, som de kan. Og i slutningen af kampen kom det længeventede mål. Anna fik sparket den ind, efter en flot frispilning fra Amallia. Efter kampen var pigerne naturligvis ærgelige over vi ikke vandt, men blev også enige om at det var en god kamp. Dagens fighter gik til Rebecca, som lidtmod sin vilje tog målet i første halvleg og klarede det rigtig flot, for bagefter at piske rundt hele anden halvleg. Rigtig flot spillet. Bamsen skulle denne gang en turmed Andrea hjem. Andrea spillede i denne kamp,næsten alle pladser, men på trods af hun blev "smidt" rundt, gik hun til den med godt mod og spillede godt.


St. Heddinge-kamp 14/5-07

Aik 65's miniputpiger skulle allerede i kamp igen 14/5. Denne gang på udebane i St. Heddinge. Dagens hold bestod af Rebecca, Michele, Amallia, Caroline, Selma, Hanna, Cecilie, Anna, Michella og Andrea.

Pigerne gik fra start frisk til den, og var i boldbesiddelse næsten hele tiden. Der gik dog et godt stykke tid, før Amallia fik bragt Strøby foran 1-0. Herefter viste Rebecca sig målnæse. 2-0. Anna, som ellers havde spillet bagerste i starten af kampen, røg op på favoritpladsen i angrebet, og ikke mange sekunder efter gjorde hun det til 3-0. Strøby havde rigtig meget af spillet, og befandt sig mest på modstandernes banehalvdel, hvor alle spillere flot fik lagt et godt pres, og forsvaret var også på sin plads, når St.Heddinge kom i angreb. Stillingen 3-0 holdt til halvleg. I halvlegen fik forældrene en lille udfordring, da hverken de eller os trænere i 2. halvleg måtte råbe noget til spilleren med bolden. Der måtte naturligvis jubles, roses og heppes,men spillerne skulle tvinges til at tænke selv. En lille opfordring fra det kursus vi trænere var på, dagen forinden. Dette var ABSOLUTlettere sagt end gjort:), men vi klarede det, og det gjorde pigerne i dén grad også. De kørte sejren sikkert hjem. Det blev til yderligere 5 mål, og et slutresultat der sagde 8-0. Spillet var ikke kønt hele tiden, men bød på mange flotte detaljer. Den mest iøjenfaldende var nok, da Michele med intet mindre end en husmandsfinte sate sin modstander fuldstændig af. (Det skal lige nævnes, at Michele ugen forinden var blevet præsenteret for finten, for FØRSTE gang. Stolte trænere:) ) Herudover stod Rebecca også for en superflot spilning, da hun opfangede et kort udspark og lagde en perfekt aflevering ind over til Anna, som sikkert scorede. Amallia satte prikken over i'et med kampens sidste scoring, som var et smukt, fladt langskudsmål. I alt blev det altså til 4 scoringer fra Anna,

3 fra Amallia og et enkelt fra Rebecca. Michella blev dagens fighter, da hun spillede rigtig flot, lige meget hvilken plads hun blev sat ind på. Bamsen gik til amallia, som bare blev ved og ved og ved, og ikke mindst for de 3 flotte mål.

En stor tak skal lyde til de MANGE fremmødte forældre, for go' opbakning, samt pizza, frikadeller, kage og cola efter kampen. Mums (:


09.05.2007
 

Hjemmekamp mod Ørslev

Onsdag d. 9/5-07 skulle AIKs miniputpiger endnu engang spille på hjemmebane, denne gang mod Ørslev. AIK-holdet bestod af Anna, Maja, Pernille, Frederikke, Lærke, Andrea, Rebecca, Fie, Maria og Louise. Der er egentlig ikke så meget at sige til kampen, andet end GODT GÅET tøser. 7 gange Anna, 4 gang Pernille, 3 gange Rebecca, 3 gange Fie og 2 gange Frederikke. AIK vandt kampen intet mindre end 19-0, hvilket gav plads til en del nye målscorere, plus de havde overskud til at prøve at spille meget sammen.

Pigerne nød det i fulde drag, og var vist godt klar over at dette hører til sjældenhederne, men det er jo altid sjovt at prøve.

Anna havde på forhånd lavet en lille "aftale" med Jeanne. Hun havde nemlig lovet at score 4 mål i næste kamp hun skulle med, præcis som hun havde gjort det i de to første. Til gengæld skulle Jeanne så give is. Anna leverede, en smule mod forventning, hvad hun havde lovet + 3 ekstra, så den stod på is til hele holdet, på Jeannes regning, efter kampen :) dagens fighter gik til frederikke, som virkelig viste hvor meget hunh ar udviklet sig, og fik sat prikken over i'et med sine to scoringer. Hun spillede alt i alt bare rigtig godt, og var god til at spille de andre.

Bamsen kom "langt om længe" med Anna hjem, til hendes store glæde. Det giver vist sig selv hvorfor :) Mange tak til Thomas, Majas far, som dømte kampen.Onsdag d. 2/5-07 skulle Pernille, Frederikke, Caroline, Hanna, Fie, Cecilie, Rebecca, Lærke, Michella og Selma i kamp på hjemmebane mod Greve. Nøjagtig som i de to andre kampe kom Strøby bagud. 0-3 - et kvarter spillet. for flere af Strøby-spillernes vedkommende var det kun første eller anden gang de var i kamp, hvilket kunne ses på spillet. Men alle kæmpede godt for det, og med hjælp fra stolpe+overligger, var vi trods alt ikke bagud med mere.

Flot spil var der skam også fra AIks side, og Pernille fik reduceret efter et langt indkast. herefter var det Hannas tur til at komme på måltavlen, da hun fulgte op på et kort udspark fra Greves målmand. Her var det som om Strøby var på vej ind i kampen, men greve var på dagen bare bedst, og kom yderligere foran 5-2, før AIk igen fik reduceret. Målet kom ind, efter kampens nok flotteste fodbold. 1-2-sammenspil mellem Rebecca og Pernille, hvor Rebecca fik sidste fod på bolden. Superflot.

Kampen endte 6-3 til Greve, men Strøby fik på trods, alligevel en masse ud af kampen. Lærke og Michella fik forsøgt sig som målmænd, Caroline som spillede sin første kamp fik spillet både forsvar og angreb og så bød kampen også på nye målscorere. Og det var da også som om at nederlaget hurtigt var glemt, da kagen kom på banen og fighter+bamse skulle uddeles.

Fighteren gik denne gang til Rebecca, som gang på gang prøvede at spille sig igennem oppe foran med Pernille, plus hendes flotte mål. Ceclie fik bamsen med hjem, da hun et par gange i løbet af kampen stod for underholdningen ved at snyde både sig selv og andre med diverse finter midt på banen, uden egentlig at komme nogen vegne:) Flot kæmpet piger og tak til Bo Kristensen som dømte kampen, og også en stor tak til de mange fremmødte forældre. Skønt at se.


Ringsted-kamp

Onsdag d. 25/4-07 stod AIk's miniputpiger over for deres anden sæsonkamp.

Denne gang på udebane i Ringsted. Maja, Amallia, Michele, Michella, Pernille, Hanna, Maria, Selma og Anna var alle mødt op friske og ikke mindst nervøse, og nåede dårlig at få varmet op før kampen blev fløjtet i gang.

Præcis ligesom i sidste uge, startede AIK mindre godt, og kom hurtigt bagud 2-0. Men sådan skal det åbenbart starte for AIK :) for efter noget tid lykkedes det endelig, og de ellers mange chancer blev til mål. 3 gange Anna, og kampen var vendt til Strøbys fordel. Det var en meget lige kamp, hvor begge hold havde chancerne, og ringsted kom tilbage i kampen og foran 4-3.

men Anna var ikke færidg, og fik kort før slut udlignet til kampens resultat, 4-4. dagens fighter gik uden tvivl til Hanna. Alle spillere fightede flot, men det var som om Hanna havde et ekstra gear, og på trods af sin lille størrelse tacklede hun igennem, og var også tæt på at få scoret.

Bamsen fik Michele med hjem. Hun løb på banen i anden halvleg, og skulle spille bagerste mand, og råber på vej ind på banen, at "det ved hun altså ikke hvad er." Det gik nu meget godt alligevel må man sige, for ikke mange kom forbi Michele nede bagi. Flot!

Efter kampen var der disket på med sandwich, gulerødder, agurker, pølsehorn m.m. fra alle forældrene, da vi jo kom ret sent hjem. Det skabte en kanon hyggelig stemning. Tak til Jer.


Kampreferat for AIK65 Strøbys U10 miniputpiger.                         18/4 2007

 

Miniputpigerne i AIK 65 Strøby fik noget af en start på udendørsturneringen i 7-mands fodbold hjemme mod Rønnede IF.

Dagens hold som bestod af Maja, Maria, Louise, Michele, Anna, Michella, Pernille, Rebecca og Fie mødte næsten alle op med ondt i maven, da de alle stod over for at skulle spille deres FØRSTE ”rigtige” 7-mands-kamp.

De mange fremmødte forældre fik fra start en masse at kigge på. Desværre var det Rønnede der stod for underholdningen, og efter kun et kvarters var de foran 3-0. men så var det som om nerverne hos Strøby stille og roligt forsvandt, og de spillede pludselig rigtig flot fodbold. Alle 7 på banen kæmpede en vis del ud af bukserne, og til trænernes store begejstring var der MASSER af flot sammenspil. Ja selv da Anna tabte støvlen, spille hun videre – bare med støvlen i håndenJ

Dette gav bonus efter ca. 23 min., hvor Pernille ramte stolpen, men heldigvis var Rebecca på pletten lige efter. 1-3.

Det startede lidt af en stime, da Michella minuttet efter fik scoret sit første Strøby-mål.

Anden halvleg startede med samme fight, og efter flere gode forsøg, lykkedes det Anna at komme på tavlen. Det kom hun ikke mindre end 4 gange i træk. 0-3 var vendt til 6-3 midt i anden halvleg.

Rønnede fik dog reduceret to gange, men Strøby holdt den hjem og vandt 6-5.

 

Fighteren gik til Pernille, som hele kampen igennem kæmpede flot, og det var både i forsvar, angreb og på midtbanen. Holdets bamse fik Maja fortjent med hjem, da hun kampen igennem diskede op med den ene finte efter den anden, og til tider ”uddriblede” modstanderen med sin trække-finte. Mange tak til Niels Kyed for at passe fløjten.
|Forside| |Nyheder og Info 2008/09| |Træner Info| |Damesenior 2008/09| |U18-Piger 2008/09| |U15-Piger 2008/09| |U13-Piger 2008/09 | |U11 Piger 2008/09| |U9/U7 Piger 2008/09| |Links SBU Turnering| |Album 2007-08| |Udvalgte Hold| |Skolefodbold| |Links| |Gæstebog| |Nyheder & Info 2006| |Nyheder & Info 2004| |ARKIV DJ-11 mands| |ARKIV DJ 7-mands| |ARKIV Piger 11-mands| |Miniputpiger| |Album|