ForsideNyheder og Info 2008/09Træner InfoDamesenior 2008/09U18-Piger 2008/09U15-Piger 2008/09U13-Piger 2008/09  U11 Piger 2008/09U9/U7 Piger 2008/09Links SBU TurneringAlbum 2007-08Udvalgte HoldSkolefodboldLinksGæstebogNyheder & Info 2006Nyheder & Info 2004ARKIV DJ-11 mandsARKIV DJ 7-mandsARKIV Piger 11-mandsMiniputpigerAlbume-mail me

U15 pigernes første kamp på hjemmebane 20/8-08

 

U15 pigerne skulle spille første kamp i turneringen på hjemmebane mod Herlufsholm. De skulle lige starte op efter en lang velfortjent ferie og tabte desværre 2-4, men alle ydede en god indsats og alle ser frem til en dejlig sæson med mange gode kampe for dette 11-mandshold.


Referat af U14 pige kampen mellem AIK og Vordingborg
mandag d. 7/4-08
 
Pigerne har her i vinterhalvåret været tilmeldt Hans Heilberg cup, så de fleste (for første gang) kunne stifte bekendskab med, hvad det vil sige at spille 11-mandsfodbold. Nu oprandt dagen hvor vi så skulle igang med den første rigtige 11-mandskamp, hvor der var "rigtige" point på spil. Konceptet var klar fra trænernes side, vi har trænet en del med at få kæderne til at hænge sammen når spillet bliver flyttet fra side/side og frem/tilbage. Første halvleg starter med en del AIK chancer, men Vordingborg har en god bagerste mand, som 2-3 gange får tacklet i sidste øjeblik, så der ikke kommer skud ind til målmanden...øv øv. Anden halvleg starter med en stor Vordingborg offensiv, og vi er presset helt tilbage i forsvaret, og flere af deres skud danser uden om AIK målet . . heldigvis. Lige som man tror at kampen bliver 0-0 så får AIK lagt godt pres fra midtbanens side og vi erobrer bolden midt på deres banehalvdel. Jose J dribler fra ventre side ind i banen og på kanten af feltet skyder hun og bolden sejler ind under overliggeren. . . jubii 1-0 som også bliver kampens resultat.
Stor ros til hele holdet for den koncentrerede indsats i store dele af kampenogså set i lyset af - at næsten alle Vordingborgs piger var årgang 94 og vores piger ''kun'' er 95'ere - FLOT GÅET PIGER...
 
Dagens hold: Amalie, Cecilie, Caroline, Emilie, Fie, Jose O, Jose J, Jose H, Jose E, Kiki, Klara, Simone og Stine
Dagens målscorer: Jose J på langskud fra kanten af feltet efter 22 min. spil i 2. halvleg
Dagens fighter: Amalie, der styrede forsvar og midtbane med stort overblik

AIK 65 Strøby’s pigehold rykker op i pige-1 rækken.

 

Forårets sidste hjemmekamp mod topholdet Væggerløse måtte helst ikke tabes, hvis holdet skulle have chancen for at rykke op i pige-1 rækken til efteråret 2007. Holdet kunne tåle et lille nederlag og så alligevel rykke op på bekostning af Haslev FC. AIK havde tabt det første opgør med 1-4 så der var revanche til gode for AIK.

 

Kampen blev en meget lige affære med en masse spil på midten af banen. Begge hold tilkæmpede sig enkelte store scoringschancer og i første halvleg havde AIK flere gode tilbud på gode indlæg fra venstrekanten ved Nanna, men effektiviteten inde foran målet var ikke særlig stor. Tættest på at score var Denise, men Væggerløses målmand klarede godt for sig. AIK’s forsvar spilede rigtig godt anført af holdets nye forsvars krumtap Silja, som spillede en flot kamp. Hun trevlede det ene angreb efter det andet op på sin hurtighed Også holdets målmand Helena spillede en rigtig god kamp og havde flere gode redninger i kampen.  På midtbanen blev der også fightet flot med Therese som den der lyste mest op. Eftersom kampen skred frem blev flere spillere trætte, men alle blev ved med at fighte og det lykkedes for AIK 65 Strøby at holde 0-0 hele vejen hjem, hvilket betød oprykningen til pige-1 rækken i efteråret 2007 under SBU. Tillykke til spillerne og holdets træner Claus.

Dagens spiller blev holdets målmand Helena og dagens knokler blev ikke uventet Silja.

På billedet ses de glade spillere efter at oprykningen var en realitet. Bageste række fra venstre: Træner Claus, Nanna, Denise, Therese, Signe, Ida Marie, Camilla og Josefine. Miderste række fra venstre: Silja, Caroline, Trine, Jullie og Anne. Forrest liggende målmand Helena.    


Pigeholdet til aftenkamp på hjemmebane den 22. marts 2007

 

En kold og mørk torsdag aften skulle pigeholdet fra AIK 65 Strøby møde Tølløse på hjemmebane. Banen var rimelig selvom det havde regnet lidt de sidste dag, men det var bare koldt og det blæste meget. Alligevel gik pigerne fra begge hold friske på banen til kamp. Første halvleg viste sig at være yderst jævnbyrdig og det viste resultatet 0-0 da også helt klart. Kort efter start af anden halvleg fik Tølløse scoret et flot mål, men kort efter var den mindste spiller fra Strøby frisk da ”målpigen” fraTølløse tabte bolden og Simone fik lynhurtigt vendt og skød bolden i ”kassen”. Lidt senere fik Nanna også scoret et rigtig flot mål så stillingen var 2-1, men Strøby ville have mere og endnu et lidt heldigt mål, hvor Nanna igen fik scoret til kampens slutresultat 3-1. Det var flot kæmpet og alle blev rost af træneren for en rigtig flot kamp. Dagens spillere var: Nanci, Helena, Signe, Silja, Sarah, Nanna, Simone, Julie, Anne, Therese, Ida Marie, Caroline og Denise. Efter kampen fik spillerne kakao og kage og et varmt bad.


2 Pigehold i Strøby Cup fredag den 9. februar 2007

 

Hold 1 fra AIK 65 Strøby bestod af: Pernille, Mai-Britt, Katrine W., Naja, Camilla og Bolette de spillede de tre indledende kampe og hyggede sig meget med hinanden ind imellem kampene. Første kamp mod Karise tabte de desværre 1-4, mystisk nok har vi altid yderst svært ved at spille den første kamp til stævner, men Karise var bedre og fortjente at vinde kampen. Anden kamp mod Rødvig G&I vandt holdet 7-0, holdet sprudlede og scorede 7 meget flotte mål. Den sidste kamp var mod Greve Strandby GS 03 og der vandt de 5-0 også denne kamp spillede holdet yderst fint. Så dette hold gik videre da de blev to`er i puljen og de skulle spille mod et`erne i den anden pulje, som blev Ringsted. Dette blev en svær kamp og vores piger tabte 0-4 og var dermed i taber finalen som blev mod Greve Strandby GS 03, det blev en rigtig spændende kamp, men desværre tabte vi 1-2 og fik derfor ingen bronze medalje om halsen. Heldigvis fik vi nogle scoringspræmier at køre hjem på.

 

2 Pigehold i Strøby Cup fredag den 9. februar 2007

 

Hold 2 fra AIK 65 Strøby bestod af: Nanci, Nanna, Anne, Ella, Emilie og Katrine K. de spillede de tre indledende kampe og hyggede ind i mellem med fodboldspil og andet i den lille hal ved siden af. Den første kamp var mod Rødvig G&I og det gik rigtig fint og holdet vandt fint med stillingen 6-3. Den næste kamp mod Greve Strandby GS 03 gik ikke så godt, da vi tabte1-3, det gjorde det lidt svært for holdet at gå videre, da det så ud til at Ringsted lå ret godt i puljen. Den sidste kamp mod Ringsted tabte holdet desværre også 0-5 og dermed endte holdet på en 3. plads i puljen og fik derfor ikke flere kamp ved dette stævne. De kunne tage nogle scoringspræmier med sig hjem, så det var under alle omstændigheder en hyggelig aften vi havde sammen.


Indestævne i Tåstrup Hallerne 28-1-2007

 

For første gang var den nye årgang piger 93-94 samlet til inde stævne i Tåstrup Hallerne søndag den 28-1-2007. Holdene var mixet med de 2 årgange så de i princippet var lige stærke.

 

Hold-2 startede og vandt den første kamp med 1-0 over Tåstrup FC-4. Næste kamp blev desværre tabt med 0-1 til Slagslunde-Ganløse-2. Sidste kamp blev en meget lige kamp men desværre tabte holdet 1-2 til BS 72-1. Holdet sluttede dermed på 3’de plads. Udmærket piger. Holdet bestod af Nanna, Anne Sarah, Nanci, Signe og Jullie.

 

Hold-1 spillede første kamp uafgjort 1-1 mod Jægerspris IK. Næste kamp blev tabt til Tåstrup FC-1 med hele 5-0. Sidste kamp kunne holdet godt have vundet men koncentrationen manglede og holdet tabte i stedet 1-3 til BS72-1. Holdet sluttede dermed også på en 3’de plads. OK indsats piger. Holdet bestod af Silja, Caroline, Ida-Marie, Helena, Trine og Josefine. 


Indendørsstævne hos EVIF i Hårlev Hallen den 20/1-07 med pigeholdet

 

En forholdsvis tidlig lørdag morgen kørte 12 pigespillere af sted til Hårlev Hallen for at deltage i EVIF`s indendørs stævne.

Det første hold på banen fra AIK 65 Strøby bestod af: Ella, Kathrine, Bolette, Pernille, Emilie og Trine. Den første kamp de skulle spille var mod Endeslev og der havde holdet lidt problemer med at komme i gang med deres spil, de stressede og fik desværre ikke held til at score mål, så Endeslev vandt 4-0. Op med humøret piger og frem mod næste kamp som var mod Rødvig, denne kamp gik meget bedre og AIK 65 var blevet mere sikre på banen og vandt 4-0 over Rødvig. Den sidste kamp var mod A/S Konkurs som kommer fra Gundsø, dette hold har vi mødt før og vidste derfor at det måtte blive svært. Det blev det også og holdet tabte 7-0 med kæmpede det bedste de kunne for at komme rimeligt igennem kampen. Holdet sluttede her og måtte prøve at smile og se det andet hold spille deres sidste kamp.

 

Det andet hold fra AIK 65 Strøby bestod af: Mai-Britt, Nanci, Nanna, Therese, Signe og Caroline. Den første kamp de skulle spille var også mod et godt hold, men de gik friske fra start og kampen endte de da også kun med at tabe 3-1, den første kamp på banen har Strøby faktisk altid svært ved. Den anden kamp mod Rødvig var noget nemmere og holdet kæmpede da også fint og resultatet endte med at Strøby vandt 7-0. Så kom den sidste kamp, som blev utrolig vigtig, den skulle vindes for at dette hold blev nr. 2 i puljen og dermed gå videre i slutspillet, det skulle vise sig at blive svært nok mod en modspiller fra Gundsø med navnet A/S Fiasko. Strøby pigerne kæmpede det bedste de kunne og var utrolig nær på i en alt for spændende kamp, men desværre blev resultatet 2-2 og det var ikke nok til at gå videre, så vi måtte slutte af med en rigtig flot og yderst spændende kamp.
|Forside| |Nyheder og Info 2008/09| |Træner Info| |Damesenior 2008/09| |U18-Piger 2008/09| |U15-Piger 2008/09| |U13-Piger 2008/09 | |U11 Piger 2008/09| |U9/U7 Piger 2008/09| |Links SBU Turnering| |Album 2007-08| |Udvalgte Hold| |Skolefodbold| |Links| |Gæstebog| |Nyheder & Info 2006| |Nyheder & Info 2004| |ARKIV DJ-11 mands| |ARKIV DJ 7-mands| |ARKIV Piger 11-mands| |Miniputpiger| |Album|