ForsideNyheder og Info 2008/09Træner InfoDamesenior 2008/09U18-Piger 2008/09U15-Piger 2008/09U13-Piger 2008/09  U11 Piger 2008/09U9/U7 Piger 2008/09Links SBU TurneringAlbum 2007-08Udvalgte HoldSkolefodboldLinksGæstebogNyheder & Info 2006Nyheder & Info 2004ARKIV DJ-11 mandsARKIV DJ 7-mandsARKIV Piger 11-mandsMiniputpigerAlbume-mail me

Kampreferat Pigejunior ved Inde stævne i Solrød  2007.

 

Ved stævnet 12.1.2007 deltog 2 hold fra AIK65 Strøby.

 

Hold-1 bestående af Sisse, Anna, Marie, Lizette og Jullie fik følgende resultater:

Holdet spillede 1-1 mod Solrød-2 og vandt 2-0 over TFC-2 og endelig 5-1 over Eliten.

Holdet vandt der puljen og spillede slutspil om 1-3 plads i stævnet.

Først tabte holdet med 3-2 til Skovlunde IF efter at have ført 2-0. Surt.

Næste kamp vandt holdet med 4-1 over Himmelev Veddelev og dermed sluttede holdet på en samlet flot 2’ plads ved dette stævne 2007. Præmien bestod af drikkedunk + en lille radio. Godt gået tøser.

 

Hold-2 bestående af Katrine, Louise C, Louise A, Mango(Maria), Sabrina og Mai-Britt fik følgende resultater:

Holdet tabte 01 til Solrød-1 og vandt derefter 4-1 over TFC-2. Så tabte holdet 6-0 til Himmelev Veddelev og sidste kamp blev også tabt med 5-1 til et kombineret Brøndby Hold.

Holdet sluttede på 4’de plads. Dog skal holdet roses for aldrig at give op trods den store modstand.

Desværre har vi ikke noget billede af holdet grundet tekniske problemer med kamaraet !!!!  

 


12.10.2006
 

Årets sidste kamp i Elite øst blev en torsdag aften mod Fremad Amager.

 

Så en sen aften kom de friske pigejunior fra AIK 65 Strøby og Fremad Amager var flinke og velvillige til at tage den lange tur en torsdag aften i stedet for lørdag. Første halvleg blev en rimelig lige affære, hvor begge hold fightede og spillede i et flot hurtigt tempofyldt første halvleg, tydeligvis havde ingen festet aftenen og natten før. Efter halvleg og æbler, kage, trænersnak gik pigerne i gang med anden halvleg og velkommen igen til Heidi som var på banen igen og lagde et flot oplæg til Laura Jacobsen som scorede til 1-0. Det varede kun et øjeblik så scorede Fremad Amager og så var vi igen lige. Flere forsøg i mørket på de oplyste baner, men uden held i begge ender. Men Anna fik chancen og lavede et fint lup som gik fint i kassen. Sisse fik held til et flot indlæg til Anna og igen scorede hun, nu til stillingen 3-1 som også blev kampens slutresultat. Desværre skulle vi denne aften sige farvel til Louise som har valgt at stoppe sin fodbold til fordel for skole og arbejde. Lykke og held til Louise. Trænere roste sine spillere i høje toner, det var en utrolig fight de lagde for dagen denne aftenstund, sådan en god kamp har de ikke spillet i lang tid, det var en fornøjelse for den ”gamle træner og holdleder” at slutte sæsonen af med denne flotte kamp.

 08.10.2006
 

Pigejunior 11-mands til Rødovre den 8. oktober 2006

 

 

Det var noget trætte piger der drog af sted på den lange tur til Rødovre for at spille turneringens 2. sidste kamp i dette efterår. Vi kom derind og fik spillerne på banen, men forholdsvis kort tid ind i første halvleg fik Rødovre scoret et 1-0. Noget senere fik Laura Krogh efter et langt sejt træk et godt skud og en målpige fra Rødovre der tabte bolden, så stillingen 1-1. Lykken varede desværre ikke så længe for vores sweeper mistede desværre en spiller og Rødovre scorede til 2-1, som blev første halvlegs resultat. En pause og nogle æbler, en fornuftig snak med træneren og i gang igen. Denne halvleg blev en rimelig lige forestilling. Men efter et hjørnespark til Strøby som Sisse lagde fint til foran målet, hvor Anna stod og satte hovedet på som ind i kassen med den. Flot mål. Kampens slutresultat blev 2-2.

Dagens fighter blev den evigt kæmpende fighter Lotte.30.09.2006
 

AIK 65 Strøby spillede på hjemmebane den 30/9-06 mod Raklev

 

En dejlig solrig lørdag eftermiddag spillede pigejuniorholdet i Elite Øst mod Raklev, dette skulle vise sig at blive en gyser for AIK 65 Strøby. Fra starten af kampen spillede disse to hold meget jævnbyrdigt uden nogen større chancer for begge hold. AIK 65 Strøby fik mere af spillet, men stadig med ganske få chancer. Desværre for AIK 65 Strøby fik Raklev ganske kort før pausen et heldigt mål. Efter en pause med friske æbler fik pigerne lidt snak med træneren og gik friske ind til anden halvleg. Fra starten af anden halvleg kæmpede begge hold og AIK 65 Strøby fik teten og prøvede med flere gode chancer med blandt andet et skud fra Cecilie, men uden held til at score, da målpigen lige fik hånden på og redede målet. Senere kom Malene med et flot langskud som Raklevs målpige også lige fik redet fra at gå ind. Josephine havde et godt forsøg, hvor hun støder frontalt sammen med målpigen fra Raklev og desværre bliver hun skadet slemt på sit knæ. P.t. vides ikke omfanget af skaden, men der bliver desværre ikke mere fodbold i dette efterår for Josephine, så god bedring til hende. Kampen fortsatte men uden held for de gule til at udligne, så denne kamp endte til Raklevs fordel med 1-0. Der blev efter kampen hygget med kager og masser af lækker frugt. Dagens fighter blev Sisse som gennem hele kampen ydede sit bedste og fightede for fuld fart.

 

AIK 65 Strøby`s Black Sheeps kiggede også efter pigerne på Elite Øst holdet

 

De friske og glade unge mænd Black Sheeps i AIK 65 Strøby kiggede ikke kun på herrer senior kampe, men også på pigejunior holdet i Elite Øst fik de nærstuderet. De heppede da også på pigerne dog uden held til at de fik scoret.

 24.09.2006
 

Elite Øst pigejunior drog til Hillerød den 24. september 2006

 

Denne søndag var holdet plaget af afbud, men alligevel drog vi den lange vej til Hillerød, hvor den ene bil fuld af spillere ikke kunne finde det sidste stykke vej. Så der var nær blevet stress på til sidst selvom vi denne dag var i rigtig god tid. Kampen gik i gang og Hillerød skød hurtigt fra sig og fik da også forholdsvis hurtigt tilkæmpet sig to flotte mål, det ene mere fortjent end det andet. Vores piger kæmpede og havde nogle gode chancer i første halvleg men uden held til at score. Efter pause med gulerødder og æbler og småsnak med træneren, gik pigerne friske i gang igen. Denne halvleg var nogenlunde jævnbyrdig og også helt uden mål fra begge hold. Dagens fighter blev midtbanespilleren Josephine der kæmpede en rigtig flot kamp.10.09.2006
 

Den 10. september 2006 på hjemmebane mod Ølstykke i Elite Øst

 

En dejlig solrig og varm søndag skulle pigejuniorholdet spille kamp mod Ølstykke kampen startede og alle spille ivrigt og ville gerne gøre en god indsats. Marie som plejer at spille bagerst i forsvaret scorede sit første mål i sin fodbold karriere, et flot langskud som ramte kassen perfekt. Efter en pause med masser af æbler og vand gik anden halvleg i gang og Krogh og Josephine fik spillet flot sammen og lagde bolden fint ind til Louise som scorede et flot mål til stillingen 2-0 som blev kampens slutresultat. Alle spillerne skal roses for en flot indsats og alle kunne blive dagens fighter, men en spiller som uden at kny tog målet i anden halvleg skal have dagens fighter, samtidig med et flot scoret mål blev det Marie.

 AIK 65 tabte på udebane til Fremad Amager

 

Den 3. september drog pigejunior holdet der spiller i Elite Øst til af sted til kamp med nogen meget ”trætte” piger efter en hård festuge i Køge. Træneren sagde før kampstart, at vi kender denne modstander, da vi har spillet mod hinanden flere gange og de er teknisk gode. Vi skal holde fast i dem fra start af, så de ikke får scoret. Pigerne gik sovende ind og gjorde det modsatte, så Fremad Amager scorede to flotte mål kort efter kampstart. Det meste af første halvleg gik med at vågne, men så vågnede vores piger endelig op og gjorde en indsats og Lizette fik fat på en hurtig dødbold, opsnappet nær modstanderens mål og scorede et flot mål til stillingen i pausen 1-2. En skadet målpiger og en opsang i pausen og nogle æbler hjalp desværre ikke, så Fremad Amager fik held til at score endnu et mål. Den sidste del af kampen kæmpede vores piger for at reducere og havde flere gode chancer med uden held til at score. Så kampen endte 3-1. Der blev spist flere æbler, kaffe og kage og Emilie fra efterskolen delte slik ud, så nogle mætte og trætte piger kørte hjem. Dagens fighter blev den yderst hurtige Lizette som også scorede dagens lyn mål.


30.08.2006
 

Utrolig spændende og flot spillet kamp mod Rødovre

 

Den 30. august 2006 på hjemmebane skulle vi spille mod Rødovre, som vi på forhånd viste var en meget stærk modstander. Rødovre lagde da også lidt heldigt ud med at score et mål på vores banehalvdel og selvom begge hold kæmpede i den første halvleg skete der ikke yderligere på mål siden i begge ender. I pausen fik træneren talt lidt alvors ord til sine spillere, denne kamp kan blive vigtig efter æbler og vand var alle spillere klar til kamp igen. Anden halvleg startede noget uheldigt med, at Rødovre fik scoret sit andet lidt heldige mål, men det er en realitet at stillingen 0-2 ikke er det nemmeste. AIK`s spillere fightede og Lizette fik opsnappet en dødbold nær stregen på modstanderens mål og fik scoret til 1-2, så var der lidt mere at kæmpe for. Sisse fik på en lang friløber held til at score et flot mål så stillingen blev 2-2, dette blev også kampens slutresultat. Begge hold spillede en meget flot kamp og alle spillere blev rost at trænere fra AIK 65 Strøby.

Dagens fighter blev det evigt masende og kæmpende Jullie der maser hele kampen igennem, hun har forbedret sine afleveringer til medspillerne meget og dette skal hus roses for.27.08.2006
 

AIK 65 Elite Øst vandt ude med 3-0 over Raklev.

 

Søndag middag mødte AIK 65 på udebane Raklev i silende regnvejr. Raklev, som til dags dato kun havde tabt rimeligt stort til sine modstandere var på papiret en overkommelig opgave for vores hold. Til dagens kamp var der afbud fra Josephine og Sabrina. Men det lykkedes heldigvis at få Kimie og Christina til at spille i stedet.

 

AIK 65 startede da også bedst og lagde tryk på modstanderen fra start og allerede efter 5 min spil blev det 1-0 ved Louise Jeppesen der blev spillet fri i venstre side og scorede sikkert fladt i målet. Så var der lagt op til en offensiv mod Raklevs mål. Det kom der nok også, men det kneb gevaldigt med præcisionen i afleveringerne og foran mål havde specielt Sisse mange chancer, men det med at afslutte med venstre ben er ikke særligt godt. 10 min før halvleg blev Lizette indskiftet og det skulle vise sig at være en fornuftig disposition. Blot 2 min efter modtog hun en aflevering inde i feltet og resolut scorede hun fladt til 2-0.

 

Anden halvleg blev meget lig første dog med mere tyngde i højre side idet Stine Olsen tog flere gode ture op ad fløjen for at splitte Raklev’s forsvar. og efter 10 min spil blev det 3-0 igen ved Lizette, som modtog en bold i feltet og igen resolut scorede fladt i målet. Regnvejret satte sit præg på resten af kampen og det polerede fodboldspil regnede stille og roligt væk. Raklev havde mod slutningen flere gode forsøg , som dog alle blev reddet i AIK’s forsvar eller af en velspillende målmand i Christina Kasper. 

 

Dagens spiller blev Malene Bekker, som efterhånden har lært vores spillestil at kende og løste sin personlige opgave ganske godt.

 

Holdet bestod i dagens kamp af: Christina, Kimie, Marie, Lotte, Stine, Jullie, Laura K, Sisse, Malene, Anna, Louise, Maria, Lizette og Cecilie.

 19.08.2006
 

Elite øst tabte hjemme 0-2 til Hillerød IF.

 

Første hjemmekamp mod Hillerød IF blev en blandet fornøjelse. Holdet måtte undvære holdets topscorer Anna i denne kamp. Til dagens kamp var der ellers fuldt hold men snart viste det sig at Laura Jacobsen ikke kunne spille med en fiber i låret. Øv,

 

Kampen blev spillet i 25 graders varme og det var Hillerød bedst til at spille i denne varme. Holdet viste flot kombinationsspil over hele banen og var hele tiden på forkant af vores spillere. Ellers stof AIK 65 godt i forsvaret godt anført af Marie og Lotte. Og holdets målmand Cecilie klarede flot fra sig. Men efter 30 min spil fik Hillerød desværre et forærings mål af dommeren. Bolden blev markeret over baglinien af Sisse men dommeren lod spillet fortsætte og i forvirringen blev der scoret på et frit mål. Atter ØV. Dette var stillingen ved halvleg.

 

AIK 65 forsøgte i 2 halvleg med et pres med den lille smule medvind, men rigtige farlige blev vi ikke. Dertil stod Hillerøds forsvar for godt. Først modslutningen af halvlegen blev der mulighed for reducering da Marie blev flyttet op i angrebet. Et indlæg fra hende blev desværre ikke skudt i mål og stedet blev der så scoret på en kontra i vores ende til 0-2. Marie kom med endnu et godt indlæg inden kampen fusede ud, men der var ikke rigtig nogen med inden foran mål. Det er ok at tabe til et bedre hold og det var Hillerød IF denne dag.

 

Dagens spiller blev den evigt kæmpende Lotte Kristensen.  15.08.2006
 

Elite Øst holdet vandt ude 5-1 over Ølstykke

 

På udebane skulle AIK 65 Strøby møde Ølstykke i efterårets første kamp efter oprykning til Elite Øst. Dagens modstander var også oprykker fra foråret 2006, så det var spændende at se hvor vi stod formmæssigt. I dagens anledning var der comeback til Marie, Sisse og Anna. Endvidere velkommen til Malene som er kommet fra St. Heddinge. Malene har i foråret deltaget på SBU’s U14 pigehold med succes. Så vi glæder os til at se om hun kan falde ind i vores spillestil.

 

De første 10 min af første halvleg var meget lige. men efterhånden overtog AIK 65 teten og efter 12 min spil blev det 1-0 ved Anna Schwartz som modtog en løs bold og resolut rundede hun son direkte modstander og scorede sikkert fladt i målet. På samme måde blev det 2-0 efter 20 min spil. Anna modtog en flot aflevering fra Louise Jeppesen og behandlede den på samme måde og hamrede bolden op i venstre målhjørne. Anna fuldbyrdede sit hattrick efter 30 min spil på flot oplæg fra Laura Jacobsen og på sammen måde blev modstanderen snydt og Anna scorede flot til 3-0. Blot 2 min før pausen blev det 4-0 på et selvmål af Ølstykke. Laura Jacobsen forfulgte et indlæg fra Sisse og pressede derved Østykkes spiller til at score i eget net. Målmand fra AIK 65 Josephine Lunøe hav en meget stille halvleg og rørte vist kun bolden en gang.

 

Straks far 2. halvleg pressede Ølstykke på for en reducering og kun godt målmandsspil fra Sisse i målet gjorde at der ikke blev scoret i 2 tilfælde fra klods hold. Men reduceret fil Ølstykke dog. Et frispark fra 25 meters afstand blev flot ekspederet op i højre målhjørne til 4-1. Heldigvis scorede Louise Jeppesen til 5-1 midt i halvlegen på et godt langskud  fra 25 meters afstand. Det lukkede ligesom kampen og resten af kampen forløb uden de store chancer til nogen af siderne.

 

Holdet bestod af: Anna, Josephine, Laura K, Lotte, Stine, Louise, Laura J, Jullie, Cecilie, Malene, Sabrina, Marie og Sisse.

 

Dagens spiller blev ikke uventet Anna Schwartz som scorede 3 flotte mål og gennemførte kampen uden problemer.      10.06.2006
 

Den sidste kamp på hjemmebane i dette forår den 10. juni 2006

 

Alle spillerne samles om bordet og bænk sættet udenfor til taktikmøde og nyder imens noget melon, sammen med en rigtig god snak alle sammen. Vi skulle denne dag møde Tåstrup til en rigtig spændende kamp og alle var meget spændte. De to hold kæmpede begge bravt, men heldigvis fik Louise Jeppesen lavet tunnel og scorede et flot mål i første halvleg. Resten af kampen kæmpede begge hold bravt, med flere chancer men uden held til at score. Lige til sidst i kampen havde Tåstrup et par farlige chancer som vi heldigvis fik redet. Så kampens slutresultat blev 1-0 og det betød at vi til efteråret rykker op i Elite Øst. Dagens fighter blev vores målmand Emilie der stod en rigtig god kamp og hun havde flere gode redninger.

Efter kampen var der stor glæde og der blev ivrigt nydt både kaffe, kage og mere vandmelon så alle var vist både trætte og måtte efter denne vigtige kamp.07.06.2006
 

Den 7. juni 2006 til kampen mod Birkerød

 

Alle de friske spillere drog mod Birkerød for at spille den sidste kamp mod dem i dette forår og kampen startede med at Birkerød scorede et mål lige i starten af kampen og andet skete der ikke i den første halvleg, hvor der ellers var et meget jævnbyrdigt spil.

I anden halvleg et spillet stadig jævnbyrdigt, men en meget træt Stine Olsen med ondt i halsen scorer endelig et flot mål til stillingen 1-1. Desværre får Birkerød held til at score endnu et mål så de vinder kampen 2-1.

Dagens fighter er den evigt kæmpende forsvarsspiller Sabrina Raahauge


27.05.2006
 

DJ 11-mands fik fortjent 2-2 ude mod Tingsted/B1901

 

Til udekampen mod Tingsted/B1901 kom der yderligere en på skadeslisten. Louise Jeppesen har fået en stor bule ved knæet. Hvor slem skaden er vides ikke pt.

I dagens anledning var der comeback til Marie Berthelsen.

 

Kampen startede meget lige med en del løse chancer i begge ender. men rigtig farlige blev det ikke. der skulle gå 30 min før den første scoring kom. B1901 fik tilkendt et frispark 10 meter udenfor feltet og det blev skudt direkte op i fjerneste målhjørne til 0-1. Øv.  Kort før pausen tog Anna Schwartz chancen udefra efter at have afdriblet et pat B1901 spillere. Skuddet gik desværre tæt forbi mål. 0-1 ved halvleg.

Vi var enige om at vi ikke ville tabe denne kamp i pausen.

Desværre startede 2 halvleg dårligt for AIK 65 Strøby. Efter blot 7 min fik B1901 scoret påny efter hjørnespark. Men efter at have sundet sig lidt på dette og efter at have rokeret lidt på holdet kom der gang i AIK 65. 10 minfør tid blev det dømt straffespark på Christina Kasper som blev væltet omkuld i feltet. Anna Schwartz scorede ’sikkert’ til 1-2. Kort efter fik AIK 65 påny tildelt et straffespark efter hands i feltet. Christina Kasper brændte desværre. Med blot 5 min igen skulle der ske noget. Og AIK fik nu et frispark 10 meter udenfor feltet og Christina Kasper blev efter lidt tøven sat til at sparke og hun løftede flot bolden over muren og op i fjerneste målhjørne til 2-2. Desværre blev Christina skulderskadet i denne fase af kampen og er måske ude til næste kamp. ØV.

Dagens spiller/fighter gik til Laura Krogh der sled og slæbte hele kampen igennem.18.05.2006
 

Pigejunior 11-mands pokalkamp den 18. maj 2006 mod Allerød

 

Efter 3. minutters spil scorede Laura Krogh et koldblodigt mål, men inden første halvleg var slut havde modstanderen også scoret et mål. Anden halvleg var en jævnbyrdig affære og begge hold havde flere oplagte chancer men uden held til at score, så kampen endte 1-1, hvorefter vi kom ud i omkamp, som var ligeså jævnbyrdig og den endte 0-0. Det betød desværre straffesparkskonkurrence hvor de første 5 skytter blev udvalgt på begge hold. Der var store nerver denne sene aftenstund, men de 5 spillere var klar til at skyde. Josephine, Laura, Maria, Cecilie og Lizette satte sikkert bolden ind i mål og det gjorde de fem første fra Allerød desværre også. Tre straffesparks skytter mere skulle udvælges og ingen havde lyst men Lotte, Jullie og Stine blev tvunget til det og ingen af dem scorede, selvom vores målmand redede et par skud, fik en af de tre ekstra skytter fra Allerød held til af score, så de vandt desværre den ellers utroligt jævnbyrdige kamp.10.05.2006
 

Kampreferater 13-5-2006.

 

DJ 11-mands vandt ude 3-0 over Solrød FC.

 

I forårets andet møde mellem de 2 klubber havde Solrød revanche til gode efter 3-1 nederlag en uge før.

 

AIK 65 kom klart bedst fra start og efter 1 minut skød Stine Olsen på stolpen og riposten skød Kimie tæt forbi mål. Dermed var linien lagt. Og der var mange gode kombinationer i spillet på midtbanen og gode fremstød fra Kimie Bodin i venstre og Stine Olsen i højre side. Kimie var alene med Solrøds målmand 2 gange uden at kunne score. Louise Jeppesen skød også forbi i 2 situationer og endelig havde Christina Kasper vel også 2 skud tæt på mål. men Solrøds målmand og forsvar reddede alle forsøg med lidt held og god medvind. Et frispark på banens midte blev skud direkte i mål af Louise, men desværre havde dommeren løftet armen så det blev underkendt ??. Altså 0-0 ved pausen, hvor vi med lidt held havde ført både 4 og 5-0.

 

Efter pausen fik vi lidt modvind og vi spiller altså bedre i modvind. Vi holdt Solrød fra farlige chancer og efter 10 min spil tog Kimie en tur direkte mod målet og driblede forbi målmanden som var nødt til at hive i nødbremsen med gult kort til følge. Holdets anfører Josephine Lunøe scorede sikkert på det efterfølgende straffespark. Herefter faldt det hele lidt til ro og efter 25 min spil kunne Louise endelig score til 2-0 på en god frispilning fra midtbanen. Og 3-0 blev det igen ved Louise der angreb en bold ved baglinien, snurrede rundt og hanrede bolden i nettet. Hermed var sejren sikkert i hus. Holdet er nu på en delt 1. plads i puljen med Brede/Lyngby som vi skal møde på hjemmebane 20-5-2006.

 

Dagens spiller blev tildelt Louise Jeppesen der endelig fik gang i mål scoringen


06.05.2006
 

DJ 11-mands vandt ude med 2-1 over Tåstrup FC

 

Lørdag eftermiddag mødte AIK 65 på udebane Tåstrup FC. Denne kamp skulle vindes hvis vi ville hænge på i toppen af rækken.

 

Første halvleg var meget lige på en hullet og langhåret bane dog med overvægt og chancer til AIK 65. men Tåstrups keeper stod en flot 1. halvleg. Største chancer tilfaldt Katrine Olsgaard som spillede på venstre angrebsfløj i dagens anledning.

 

Anden halvleg gik bedre og efter 15 min spil blev det 1-0 ved Katrine Olsgaard der skød flot med sit venstre ben helt over i modsatte side af målet. Tåstrup FC knurrede lidt over målet idet både en Tåstrup spiller og en AIK spiller lå i græsset, men dommeren fløjtede ikke så det var vel ok. 5 min senere blev det 2-0 ved Josephine Lunøe som flot skød en tværaflevering i målet ved fjerneste stolpe uden chance for Tåstrups keeper. Desværre blev Katrine Olsgaard  skadet kort efter og vred rundt på knæet med mange smerter tilfølge. Hvad der er sket vides pt. ikke.

6 min før slut fik Tåstrup FC reduceret til 2-1 på et godt skud fra højre side uden chance for Emilie i målet. Heldigvis holdt AIK hovedet koldt og vandt fortjent 2-1.

 

Dagens spiller blev Josephine Lunøe for flot spil på forreste midtbane og samtidigt var hun ny anfører på holdet som har løftet hendes spil en del.    

 03.05.2006
 

DJ 11-mands vandt hjemme med 3-1 over Solrød IF

 

På en dejlig onsdag aften med masser af sol mødte AIK 65 hjemme Solrød IF i vores lokale fight.

 

Første halvleg var en meget lige og også rodet affære. AIK havde vinden i ryggen men score det kunne holdet altså ikke trods flere gode tilbud til flere af spillerne. Solrød havde en enkelt chance men denne blev flot reddet af Emilie i målet.

 

Efter pausen fik AIK 65 mere fat i spillet og der blev vist mere initiativ og efter 15 min blev det 1-0 ved Katrine Olsgaard der selv gik igennem på banens midte og scorede fladt i målet til 1-0. Men inden jublen havde lagt sig fik Solrød IF et frispark 10 meter uden for feltet og denne chance blev udnyttet flot til scoring 1-1. dette gav lidt gejst til Solrød IF de næste 10 min. Men så sled Sabrina si fri i højre side og lagde en perfekt aflevering til laura Krogh som sikkert scorede til 2-1. 5 min senere blev det 3-1 ved Laura Jacobsen på en flot bold fra midtbanen og desværre blev Solrøds målmand skadet i denne situation og måtte en tur på skadestuen ved hjælp fra Falck. God bedring til Solrød Keeperen.

 

Dagens fighter blev Laura Jacobsen som kæmpede og spillede fornuftigt hele kampen igennem.29.04.2006
 

DJ 11 mands vandt hjemme 2-0 over Birkerød.

 

På hjemmebane mødte AIK 65 et lidt svækket Birkerød hold og skulle på papiret være favorit til sejren.

Til dagens kamp var der comeback til Christina Kasper og det blev et godt gensyn.

AIK 65 havde klar dominans i spil i første halvleg og efter 20 min spil scorede Christina Kasper til 1-0 på en friløber. Og 10 min før pausen var Christina igen på pletten efter flot opspil fra Josephine Lunøe. 2-0 ved pausen var ok.

Anden halvleg blev lidt af en ørkenvandring hvor Birkerød fightede sig flot ind i kampen og havde flere gode forsøg. Men heldigvis var AIK’s forsvar flot på plads hele tiden godt anført af Cecilie Hansen. I målet stod Emilie Kleinert en rigtig god kamp. AIK havde enkelte chancer men score kunne de ikke så kampen sluttede 2-0.

Dagens spiller/fighter gik til Cecilie Hansen som bliver bedre og bedre fra kamp til kamp som bageste spiller i forsvaret.


Pigejuniorholdet spillede kl. 12.15 mod B1901/Tingsted

 

Der var denne lørdag meget sygdom og mange spillere skulle andre ting, så vi havde svært ved at stille hold, men det lykkedes alligevel med møje og besvær. AIK 65 Strøby kom godt fra start og holdet kæmpede fint, men uden held til at score. De kæmpede hele 1. halvleg op mod den hårde vind og de klarede sig igennem denne halvleg ude at modstanderen scorede mål. I pausen fik alle nogle gode råd fra trænere og nu skulle der scores da vi fik medvind og det dejlige solskinsvejr. Det skulle vise sig, at der ikke var nogen på holdet der havde ’lyst’ til at score denne lørdag, Der var flere gode forsøg med Stine Olsen, som den der kom nærmest med et forsøg på stolpen. Josephine Lunøe havde 3 gode langskud, som desværre alle blev skudt lige på målmanden. Men ind ville bolden altså ikke. Så kampens slutresultat blev desværre 0-0. Dejlige basser fra bageren til alle spillerne og til de fremmødte forældrene. Dagens fighter blev pigen der kæmpede flot hele kampen igennem og bandt forsvaret flot sammen, nemlig Jullie Huus.


18.04.2006
 

AIK 65 Strøby havde pigejuniorholdet til kamp i Brede den 18/4-06

 

Pigejuniorholder kørte fra Strøbyskolen uden deres træner den lange tur mod Brede, og de nåede da også at blive rigeligt forsinkede og havde ikke lang tid til omklædning og opvarmning før denne første turnerings kamp. Men kampen fløjtes igang og i den første del af kampen fightede Strøbys piger fint og ca. 18 min. inde i kampen tog Louise Jeppesen en lang friløber og scorede et fint mål til stillingen 1-0. Hele den første halvleg havde Strøby en del chancer bl.a. en på et hjørnespark af Katrine Olsgaard der var nær på at gå direkte i mål, men desværre kom den ikke ind. I halvlegen blev der talt om at fortsætte det fine spil og kæmpe videre i kampen. Kort ind i anden halvleg scorede Brede til stillingen 1-1. Men efterhånden som det blev koldere dalede humøret en smule og efter en redning fra en af vores spillere næsten på stregen tog målpigen Emilie Kleinert bolden op i hænder og dette blev dømt som en tilbagelægning, med et indirekte frispark til modstanderne Brede ca. 1 meter fra vores mål. Selvfølgelig blev der scoret på denne store chance til stillingen 2-1. Derefter var humøret gået helt i vasken for Strøby spillerne, intet ville lykkes og flere chancer blev ikke brugt til at score på. Et par skud på stolpen og et frispark udefra ramte også stolpen, så der var ikke meget held til Strøby. Kampen endte 2-1 og spillere fik sagt pænt tak for kampen og gik så omborg i friskbagte boller på ost og pålæg, som var meget lækkert for de sultne spillere. Dagens fighter blev den evigt kæmpende Kimie Bodin som hele kampen kæmpede med spillere større end hende.29.03.2006
 

Sidste grusbanekamp for pigejunior på hjemmebane den 29/3-2006 mod AC 2670

 

Vi havde en del afbud og sygdom til denne aftens kamp, men 13 yderst friske piger mødte op og spillede en flot kamp i et højt tempo, selvom det var en rimelig kold og blæsende aften var alle pigerne frisk for fight. Kun 4 min. inde i første halvleg scorede Laura Krogh et herligt mål. Der var i denne halvleg mange gode forsøg, også AC 2670 havde et par gode forsøg uden held. Efter varm kakao i pausen, gik pigerne i gang med anden halvleg og de havde stadig et højt tempo og mange gode friløbere uden held. Men på et hjørnespark af Stine Olsen fik hun bolden over til Krogh, som scorede endnu et flot mål til stillingen 2-1. Senere fik samme Stine lagt bolden ind over til Mai-Britt Jørgensen, som fik den spillet videre til Lizette Pedersen der fik den sat fint ind i kassen til kampens slut resultat 3-0. Alle spillerne roses af træneren for et flot tempo og en fin velspillet kamp. Han mener, at det var Laura Kroghs indtil videre bedste kamp. Stine Olsen, Jullie Huus og Sabrina Raahauge roses også for en flot kamp. Så efter nogle vise ord fra træneren og lækker varm kakao med dejlig grøn kage til, var denne aftens kamp overstået.26.03.2006
 

Pigejunior spillede en våd og pladret kamp på hjemmebane mod Skjold Birkerød

 

Søndag den 26. marts 2006 en meget kold og regnfuld dag, skulle vi spille mod Skjold Birkerød på hjemmebane, holdet havde også denne dag en del afbud, men med hjælp af et par pigespillere lykkedes det at stille hold. Det var en næsten umulig bane med meget pladder og vand på, men der var ingen piger der peb, de gik friske til sagen.

 

Kampen startede godt for AIK 65 og allerede efter 5 min spil kom AIK på 1-0 ved Maria Kastebo der blev spillet helt fri i venstre side og scorede fladt i målet. AIK 65 havde nok det meste spil i resten af halvlegen med det kneb med at komme til reelle skudchancer og det samme gjaldt for Skjold Birkerød.

 

Efter pausen fik AIK modvind og blev langsomt men sikkert presset tilbage på banen. Skjold Birkerød overtog midtbanen, men AIK spillerne sled og slæbte så det var en fornøjelse. men desværre score Skjold til 1-1 i allersidste sekund, da Emilie ikke fik fat på et godt langskud. Jeg tror hun var gået kold i kulden. Meget retfærdigt resultat da hvert hold havde sin halvleg. 22.03.2006
 

Træningskamp på hjemmebane mod Vordingborg IF den 22/3-2006

 

Denne flotte aften skulle vi spille træningskamp mod Vordingborg, som har kørt den lange vej til os for denne kamp, det er et ungt hold i stor udvikling og med gode udsigter. Kampen var i højt tempo og kort ind i første halvleg fik Lizette Pedersen scoret et flot mål til stillingen 1-0. Louise Jeppesen fik også sat et flot mål ind i denne halvleg, hvor vi havde meget spil, men alligevel kæmpede Vordinborg flot og havde nogle gode skytter i front. Efter pausen med varm kakao og kuldegraderne der faldt voldsomt til frost fik Josephine Lunøe i starten af halvlegen scoret til 3-0, derefter fik Vordingborg held til at score et flot mål. Efter frispark af Stine Olsen fik hun held til at score direkte fra hjørnet til stillingen 4-1. Det var nogle kolde udskiftere vi havde og kagen frøs næsten til is, men alligevel skulle Laura Krogh også nå at score et fint mål til kampens slutresultat 5-1. Alle spillerne blev rost meget af træneren for en flot kamp og et højt tempo. Vordingborg holdet blev samtidig også rost af AIK 65 Strøby.19.03.2006
 

Pigejunior kamp mod Fremad Amager i Sundby Idrætspark søndag den 19/3-2006

 

En kold morgenstund kørte vi til Sundby Idrætspark, hvor de har en meget flot kunststofbane. Fra start af var AIK 65 tændte og de havde hele teten, det gav dem da også føringen kort ind i 1. halvleg til 1-0 ved en flot mål af Louise Jeppesen. Det meste af spillet foregik på modstanderens halvdel og der var flere gode forsøg fra bl.a. Stine Olsen og et oplæg fra Maria Kastebo til Lizette Pedersen med begge forsøg uden held til mål. Efter pausen hvor pigerne fik dejlig varm kakao fortsatte de hvor de slap, med mange gode forsøg på modstanderens mål. Laura Krogh havde et godt skud til Lizette med desværre også uden held, Stine Olsen havde ikke verdens bedste dag, men hun havde endnu et godt forsøg på mål desværre også uden held. Efter ca. 20. min. spil og mange gode forsøg af AIK 65 Strøby fik Fremad Amager et yderst heldigt mål, hvor målmanden mistede bolden efter først at have grebet den. Det gav Fremad Amager ny energi og de pressede deres spil længere op af banen og kort tid efter scorede de endnu et mål, hvorefter vores piger mistede gejsten, de kæmpede men kom flere gange for sent, og det lykkedes dem desværre ikke at score flere mål, selvom de havde endnu et par gode forsøg. Slutresultatet 2-1 til Fremad Amager var en realitet.DJ 11-mands vandt hjemme 3-0 over Tåstrup FC i grusturneringen.

Kulden og sneen har lagt sig over Danmark men dette er jo ikke nogen hindring for at spille en rigtig god træningskamp mod Tåstrup FC på hjemmebane søndag den 4 marts 2006. Der var rigtig mange fremmødte tilskuere på denne flotte solskinsdag, hvor Kimie også fejrede fødselsdag. Tillykke Kimie.

Første halvleg var meget lige dog men en lille overvægt i spil og chancer til AIK 65 Strøby. Pigerne kombinerede fint opad banen, men manglede lige det sidste for at score.

Anden halvleg blev straks meget bedre set med AIK øjne. Nu blev det fine opspil også omsat til mål. Laura Jacobsen kæmpede sig fri i venstre side og spillede en perfekt spilning ind foran Tåstrups mål, hvor Laura Krogh sikkert scorede til 1-0 efter 5 min spil. 10 min senere blev Louise Jeppesen spillet helt fri på banens midte og hun afdriblede målmanden og liggende scorede hun sikkert til 2-0. Det sidste mål faldt 3 min før tid. Efter flot opspil i højre side ved Stine Olsen blev bolden spillet på tværs og bolden havnede hos Laura Jacobsen, der tog chancen udefra og scorede flot ved fjerneste målstolpe. Tåstrup havde dog stor ære af kampen, men magtede ikke rigtigt at tilspille sig store målchancer på denne kampdag.   


AIK 65 Strøby’s DJ 11-mands klar til SM-finalen 2005.

 

Søndag middag den 9-10-2005 spillede AIK damejunior på udebane mod Farum BK. En kamp, der bare ikke måtte tabes for så var holdet sikker på puljesejren i efteråret.

 

Farum havde på dagen kun 11 spillere til rådighed og under opvarmningen blev spiller mindre skadet. Dette gjorde at AIK fra start var totalt spildominerende og allerede efter 2 min spil blev det 1-0 ved Christina Kasper der scorede fladt i målet. Efter hjørnespark fra Katrine Olsgaard blev det 2-0 på en flot first timer af Laura Krogh. Og det blev 3-0 efter 12 min spil ved Katrine Olsgaard som hamrede et langskud ind under overliggeren. Derefter var der en periode med mange chancer men effektiviteten manglede. Farum havde et par opløb mod AIK’s mål i denne periode. På et tidspunkt havde Farum kun 8 spillere på banen efter et gult kort og 2 skadede spillere. Det blev 4-0 efter 35 min spil ved Sara Stryger som placerede bolden fladt i målet på flot opspil fra Laura Jacobsen.

 

Anden halvleg blev en kedelig affære idet AIK 65 var meget dominerende, men brændte chancer på samlebånd. Selv et straffespark ved Katrine Olsgaard blev brændt. Men til sidst scorede Lizette Pedersen til 5-0 ved på kort afstand at trille bolden under Farums godt kæmpende målmand.

 

Dagens spiller blev den evigt kæmpende og godt spillende Laura Jacobsen.

 

Holdets mål for efteråret var hermed opfyldt, idet den sidste kamp mod St. Heddinge desværre ikke bliver spillet som planlagt idet St. Heddinge ikke kunne stille hold på kampdagen og det desværre ikke var muligt at finde en anden dag at afvikle kampen inden SBU’s deadline.

 

Jvf. SBU’s plan skal AIK 65 Strøby spille SM-finale den 5 eller 6/11 mod vinderen af pulje-1 Hillerød IF og vinder af pulje-3 Herlufsholm IF (afvikles 29/10).

 

Så vi håber på en gentagelse af sidste års SM finale hvor AIK 65 jo vandt.

 


01.10.2005
 

DJ 11-mands tabte hjemme 1-2 til Skjold Birkerød.

 

På Hjemmebane skulle holdet møde nr. 2 i puljen. I tilfælde af sejr eller uafgjort i denne kamp ville holdet have vundet rækken i efteråret. Men sådan skulle det altså ikke gå.

 

Første halvleg var eller helt klart på AIK fødder men heldet og målene udeblev. Holdet spillede meget pænt opad banen men foran mål burde både Katrine Olsgaard og Laura Jacobsen nok have scoret et par mål i kampens første halve time. Skjold Birkerød var hele tiden farlige på kontraangreb. Ellers stod AIK for det meste flot på banen. Christina Kasper blev indskiftet efter 30 min og dette brugte hun kun et minut til at hamre bolden op i nettaget på et godt langskud til føring 1-0.

 

Efter pausen ville dommeren også lege med og et ikke frispark til Birderød betød scoring og udligning til 1-1. Herefter havde Birkerød flere gode chancer for at komme foran, men et godt kæmpende forsvar under ledelse af Natascha Thomsen og Lotte Kristensen holdt stand og Emilie Kleinert i målet var oplagt og snuppede de skud der kom. Men desværre 7 min før tid kom Birkerød i front med 1-2 efter en dårlig pasning i forsvaret og et godt indlæg fra højre blev omsat til føringen på 1-2. I de døende sekunder havde Anna Schwartz et godt hovedstød men målmanden klarede i fin stil.

Nu er AIK 65 kun 3 point foran Birkerød inden de sidste 2 kampe. Så det bliver spændende, hvem der trækker det længste strå.

 

Dagens spiller blev Emilie Kleinert i målet for flere gode indgreb hele kampen igennem og alle udspark var perfekte i dag.24.09.2005

Pigejuniorholdet i kamp mod Hvalsø på hjemmebane den 24/9-05

 

Det var endnu en solrig og varm lørdag, hvor pigejuniorholdet fik fløjtet kampen i gang på hjemmebanen ved Strøby Hallen, hvor en masse forældre, søskende og venner var mødt op for at se på kampen. Lige fra starten så AIK spillerne ud som om de ikke var rigtig vågne, men efter lidt ombytning på banen af træneren kom vi i gang og Louise lagde ud med et flot mål og kort tid efter Christina med endnu et flot mål udefra til stillingen 2-0. Efter hjørnespark skød Louise bolden direkte i mål. Anna havde problemer med skinnebenene og sad på sidelinien og talte med vores ven fra Malawi – Eddie og da hun blev kaldt ind lovede hun Eddie mål og selvom det er nemt at love, så var det åbenbart ikke svært at holde og hun lavede et goal for Eddie. til 1. halvlegs resultat 4-0. En tiltrængt pause men alle sprudlede trods småskader og andre skavanker så de gik i gang med 2. halvleg som ikke blev ligeså mål rig med stadig sprudlede de alle 14, så modstanderne blev helt trætte. Laura K. lavede et flot mål hvor hun var helt alene med deres mål pige og kort tid efter prøvede hun igen, desværre uden held til at score. Målfesten sluttede Christina af med endnu et flot mål til kampens slutresultat 6-0. Træneren havde kun rosende ord til sine spillere denne varme solskinsdag i Strøby, så det var dejligt at høre fra hans mund. Eddie blev udnævnt af træneren til at uddele dagens fighter og det blev den evigt kæmpende Lotte, som denne morgen efter 20 timer i bus kom hjem fra ferie og havde stævne med sine små mikroputpiger og derefter denne kamp. Der er stor ros til alle spillerne og også til den store skare af tilskuere der var mødt op til denne kamp.18.09.2005
 

DJ 11-mands vandt med kniberi ude 2-1 over Solrød FC.

 

Efter at have deltaget i vores eget stævne Strøby Cup 2005 drog spillerne til Solrød for at mødes for anden gang her i efteråret. Første kamp blev vundet med 4-0 til AIK 65. I dagens anledning var Sisse Pedersen hjemme fra efterskole og spillede som hun plejer solidt på midtbanen både i defensiven og i angrebet.

 

Første halvleg blev en meget lige affære dog med overvægt af chancer til AIK 65. Men Solrød FC stod godt på banen så der skulle gå 25 min før den første scoring kom. Katrine Olsgaard blev spillet fri i højre side og tog så selv hele turen igennem Solrøds forsvar og scorede fladt til 1-0 via Solrøds målmandens ene ben. AIK 65 havde flere gode opspil i denne periode, men beslutsomheden foran mål var ikke på toppen denne dag.

Efter pausen fik AIK 65 rygvind og så burde Louise vel nok have scoret 3-4 mål på flotte frispilninger fra midtbanen i halvlegens første 15 min, men ind ville bolden ikke. Og så fik Solrød FC et frispark 10 min udenfor feltet og alle i bageste forsvar skulle lige prøve en ny taktik ledet af Josephine og så var der udlignet til 1-1. Men AIK 65 fortsatte presset og så var det Anna Schwartz’s tur til at brænde i fri position efter 25 min spil. Men blot 4 min senere kom den forløsende scoring ved Anna Schwartz der igen var spillet fri og denne gang scorede hun sikkert fladt i målet til 2-1. Mod slutningen havde Solrød FC enkelte opløb mod AIK’s mål men rigtig farlige blev de nu ikke.

Så efter spil og chancer var det vel ok at AIK 65 vandt. Holdet er nu på en sikker første plads i puljen med 6 point ned til nr. 2. Desværre måtte Jullie Huus udgå i anden halvleg med en forstuvet fod og må se frem til en 14 dages pause. God bedring.

 

Dagens fighter gik til Stine Olsen for solidt forsvarsarbejde og indimellem lysten til at gå med i angreb på højre flanke.   

 10.09.2005
 

AIK`s pigejuniorhold på udebane mod St.Heddinge

En lørdag morgenstund med dejlig sol mødte en del trætte pigejunior spillere op til kamp i St.Heddinge.

Skulle det endelig lykkes at slå St. Heddinge på deres bane eller var heldet på deres side som det plejer at være.  Begge dele kom til udtryk i denne kamp.

AIK 65 startede klart bedst og det ene angreb efter det andet rullede frem mod St. Heddinges mål. Men der var for mange stationer når man endelig kom frem i feltet og beslutsomheden manglede i mange tilfælde. Men efter 25 min spil kom AIK i front ved Louise Jeppesen der driblede sig igennem fra venstre fløj og scorede sikkert til 1-0. Efter chancer i første halvleg burde holdet have ført 3 eller 4-0.

Efter pausen gik det ligesom galt i AIK’s forsvar. Først udlignede St. heddinge efter 5 min spil på et godt saksespark og blot 10 min senere var AIK’s forsvar igen uopmærksom og St. Heddinge scorede til 2-1. 2 chancer og 2 mål det var næsten ikke til at bære.  Men efter lidt tumult i AIK’s rækker kom der igen styr på tingene. Godt styret af Katrine Olsgaard, som trak lidt tilbage i banen og efter 30 min spil kom udligningen, da Katrine spillede Louise Jeppesen helt fri og hun scorede sikkert til 2-2. Og så kom forløsningen da også 4 min før tid. Katrine Olsgaard blev spillet fri i højre side og efter at have sat sin direkte modstander af med 2-3 trædeover finter scorede hun sikkert fladt i målet til 3-2. Jublen var stor og holdet kæmpede resten af kampen ud. Godt kommet tilbage piger .

Dagens spiller/fighter gik til Jullie Huus som klart var den der gik foran i fight hele kampen igennem.       07.09.2005
 

Pigejuniorholdet mod Solrød på hjemmebane

Onsdag aften mødte de friske AIK tøser op til deres turneringskamp mod Solrød FC. Alle 3 gamle efterskoleelever var taget turen hjem til denne kamp.

Første halvleg var med klar AIK dominans og holdet tilspillede sig den ene store store chance efter den anden. Men det kneb lidt med skarpheden i afslutningerne. AIK 65 kom dog på 1-0 ved Anna Schwartz der af driblede sin direkte modstander og scorede sikkert. Det blev 2-0 inden pausen på mål af Louise Jeppesen på et godt langskud. Solrød FC havde i denne halvleg kun enkelte opløb mod AIK’s mål.

Anden halvleg blev mere lige spillemæssigt idet Solrød FC fik mere styr på deres defensive arbejde og i denne periode kneb det også med afleveringerne på AIK’s hold. Men Katrine Olsgaard gjorde forskellen i denne halvleg og med 2 gode langskudsmål øgede hun til 4-0 midt i halvlegen og dette blev også kampens resultat.

Dagens spiller blev ikke uventet Katrine Olsgaard for sin altid gode fightervilje og 2 kanon mål.AIK 65 Strøby vandt hjemme fortjent med 4-0 over Farum FC.

På hjemmebane mødte AIK 65 Strøby søndag eftermiddag Farum FC, som med nød og næppe lige nåede frem til kampens start grundet vejarbejde på motorvejen.

Farum spillede ganske pænt og stod godt på banen i defensiven. Der skulle gå 25 minfør det lykkedes at score til 1-0 ved Louise Jeppesen, der fra venstre trak på tværs af banen og scorede flot med højre ben.

Anden halvleg blev mere domineret af AIK 65 Strøby og Christina Kasper, som var skiftet ind efter halvleg scorede til 2-0 efter godt friløb i venstre side. Efter 15 min spil blev det 3-0 igen ved Christina, som blev flot spillet fri af Anna Schwartz. Og endelig blev det 4-0 ved Louise Jeppesen da der manglede 10 min af kampen. Farum FC blev aldrig rigtig farlige idet hele holdet spillede en rigtig gang god fodbold hele kampen igennem og holdt Farum spillerne i en skruestik.

Dagens fighter gik til Laura Krogh som havde en rigtig god dag med flot fight og mange gode pasninger til sine medspillere.    

 


Pigejuniorholdet til Skjold Birkerød den 27. august 2005

 

De friske pigejunior spillere fra AIK 65 Strøby drog noget stressede afsted mod København, da træner og holdleder to tre kvarter fejl af tiden, måtte forældre og nogle spillere køre mod målet, mens træner og holdleder kom fra to andre steder med et par spillere. Vi nåede noget hæsblæsende derind og var kun lige klar til kampstart da dommeren fløjtede kampen igang. Der var ikke tid til opvarmning, men pigerne gik trods det friske igang med kampen mod de gul/sort stribede modstandere. Det var to jævnbyrdige hold og vi fik kamp til stregen. Anna fik scoret et lidt kludret mål i første halvleg, men et mål er et mål og alle kæmpede godt. Ved pausen stod det 1-0 og alle fik roligt snakket lidt taktik igennem. og anden halvleg gik igang og Skjold Birkerød pressede på og fik da også held med at score et mål til 1-1. AIKèrne kæmpede og Kimie fik lagt et godt indlæg til Louise som fik scoret et flot mål til stillingen 2-1 som blev kampens slutresultat. Dagens fighter blev Louise som kæmpede bravt efter en skade med trykkede ribben.  


20.08.2005

AIK’s Damejunior-1 spillede lørdag den 20/8-05 i Hvalsø uafgjort 1-1.

 

Efterårets første kamp i damejunior-1 ude mod Hvalsø var præget af en del afbud. Louise Jeppesen fik trykket et par ribben mod Skovlunde. Endvidere var der afbud fra Anna Schwart, Fie Rasmussen og Lotte Kristensen. Dette gav debut til Mai-Britt Jørgensen fra pigeholdet.

 

Det var spændende at se hvordan vi ville klare os uden den gamle garde af spillere. Men det skulle hurtigt vise sig at holdet fungerer ganske godt og de unge er klar til at tage over og leverede en ganske flot kamp.

 

Første halvleg var meget lige dog med en overvægt i spil og chancer til AIK 65. Det var temmeligt varmt og derfor var tempoet moderat. AIK kombinerede sig flot opad banen og skabte flere gode opløb mod Hvalsøs mål. Men skarpheden manglede i flere tilfælde. Først kort før pausen lykkedes det score til 1-0. En stikning fra midtbanen til Maria Kastebo i angrebet blev flot spillet videre til Laura Krogh, som skød hårdt og fladt fra 20 meters afstand til scoring. Ganske flot.

 

Anden halvleg var kun 5 min. gammel da forsvaret var lidt uopmærksom på Hvalsøs venstre angriber og hun scorede til 1-1. Midt i halvlegen skiftede Josephine Lunøe og Jullie Huus plads og med ny kraft på midtbanen skabte AIK 65 flere gode chancer i den sidste del af kampen. AIK havde nok fortjent sejren men målet udeblev. Men ok det var varmt og alle spillere skal roses for en rigtig flot fight kampen igennem. Mai-Britt Jørgensen fik en ganske nydelig debut på midtbanen i 2. halvleg.

 

Dagens fighter blev Sabrina Råhauge som måtte til tælling i første halvleg grundet varme mv., men hun kom flot igen og kæmpede og spillede en rigtig fornuftig kamp.    

 16.08.2005

AIK’s DJ tabte semifinalen ude mod Skovlunde IF (DM) med 7-1.

 

Tirsdag aften den 16-8 drog AIK 65 DJ til Skovlunde for at møde Skovlundes DM hold i semifinalen i SBU’s pokalturnering. En meget svær kamp var i vente og dette kom da også til at holde stik. Holdet måtte desværre undvære Katrine Olsgaard og Sisse Pedersen som begge lige var startet på efterskole. Men Anna Schwartz, Marie Berthelsen og Maya Skar var heldigvis hjemme takket være forældrenes lyst til at hente og bringe fra deres efterskole. Tak for det.

 

Første halvleg  blev startet meget svagt af AIK’s spillere idet der var nogle som ikke turde at markere og spille som de plejede og det skal man altså ikke mod et DM hold og efter et kvarter stod det 3-0 til Skovlunde. Herefter blev der rokeret lidt i forsvaret og Kimie Bodin på højre back plads fik godt fat i Skovlundes venstre angriber og Jullie Huus begyndte nu at få fat på midtbanen og Marie Berthelsen og Lotte Kristensen fik mere og mere styr på Skovlundes angribere og det betød faktisk, at AIK kunne holde stillingen 3-0 frem til halvleg. AIK havde et par enkelte kontra angreb i første halvleg, men rigtig farlige blev de dog ikke.

 

Anden halvleg startede som første slap og der blev kæmpet med næb og klør mod overmagten. Skovlunde skabte sig mange chancer, som dog dygtigt blev afværget i AIK’s forsvar. Først efter 20 min spil begyndte enkelte AIK spillere at miste pusten og Skovlunde score på min yderligere 3 mål til 6-0 før det lykkedes for AIK at reducere til 6-1 efter flot kombinationsspil mellem Jullie Huus, Laura Krogh og Louise Jeppesen. Louise Jeppesen placerede bolden flot under Skovlundes fremstormende målkeeper. Skovlunde scorede til 7-1 5 min før tid og dette blev også kampens resultat. Kampen mod overmagten var slut og holdet skal rose for aldrig at opgive selvom det i perioder så lidt håbløst ud.

 

Dagens pokalfighter gik til Kimie Bodin, som på fornem vis markerede Skovlundes venstre angriber ud af banen.

 

Tak til alle forældre der mødte op på denne dag, hvor det var sidste gang, at Maya Skar og Marie Berthelsen deltog inden de helt helliger sig efterskoleopholdet. Vi regner da stadig med at Anna Schwartz kommer hjem og spiller i weekender fremover.         

 03.08.2005

AIK 65 Damejunior vandt kvartfinale pokalkamp over Raklev IF.

 

Onsdag aften tog det gamle Elite Øst hold fra AIK 65 Strøby til Raklev ved Kalundborg, for at spille kvartfinale pokalkamp mod Raklev IF i DBU regi. Det skulle være den sidste kamp, hvor AIK 65 var i stand til at stille det gamle Elite Øst hold, inden flere af pigerne drager på Efterskoler rundt på Sjælland m.v. Grundet afbud og sygdom fra Josephine Lunøe, blev der debut til Christina Kasper og Lizette Pedersen.

 

Første halvleg startede godt fra AIK og holdet satte sig hurtigt på spillet overalt på banen. Hurtigt og sikkert rullede det ene angreb frem efter det andet og efter 15 min spil blev Sisse Pedersen spillet fri i højre side og et perfekt indlæg blev flot headede i mål til 1-0 af Anna Schwartz.

5 min senere blev det 2-0 ved Louise Jeppesen der nærmest halvliggende resolut skød udefra på en flot aflevering fra Jullie Huus. Christina Kasper blev skiftet ind og efter blot 5 min på banen scorede hun til 3-0 ved at afdrible sin direkte modstander og scorede fladt i målet.      

Efter 35 min spil blev det 4-0 ved Sisse Pedersen, som fulgte flot op på et langt frispark fra Katrine Olsgaard og headede bolden over Raklevs målkeeper. Herefter havde Raklev en enkel chance efter indlæg fra venstre, men AIK forsvaret klarede frisag ved fælles hjælp.

 

Anden halvleg blev spillet klart på AIK’s præmisser da spillerne klart sprudlede af energi og spillelyst. Specielt skal Jullie Huus roses for sin bedste kamp til dato. Hun sled og slæbte så det var en ren fornøjelse. Og blev også udnævnt til holdets pokalfighter efter kampen. AIK 65 havde flere gode målchancer, men skarpheden manglede. Raklev havde et par enkelte langskud, som dog alle blev flot klaret af Emilie Kleinert i målet. Lizette Pedersen, som blev skiftet ind efter pausen, fik en flot debut med mange gode indgreb og flere gode afleveringer. Alle på holdet skal roses for en kanon flot kamp, hvor sammenspillet fungerede perfekt og hvor alle arbejdede for holdet.

Efter kampen blev dommeren budt på kaffe og der blev taget et godt slut holdbillede.

 

Holdet er nu klar til semifinalekamp tirsdag den 16-8-2005 kl. 19.00 ude mod Skovlundes DM hold. En svær men ikke umulig opgave. Trods alt i fodbold kan alt ske. Vi håber, at så mange som muligt af Efterskolepigerne kan få fri til denne store kamp.             

 

På billedet ses fra venstre bagest: Marie Berthelsen, Christina Kasper, Katrine Olsgaard, Sisse Pedersen, Natascha Thomsen, Lizette Pedersen og Louise Jeppesen. Forrest fra venstre: Stine Olsen, Laura Krogh, Anna Schwartz, Lotte Kristensen, Jullie Huus og Maya Skar og liggende Emilie Kleinert.AIK 65 Strøby’s Elite øst hold sluttede hjemme mod Fremad Amager.

 

AIK 65 Strøby Elite Øst hold har spillet sin sidste kamp i denne turnering, idet det er besluttet på et spillermøde at trække holdet fra denne række. 8 spillere skal efter sommerferien på Efterskole. det er Maya Skar, Sisse Pedersen, Marie Berthelsen og Stine Seier som alle har besluttet at hellige sig det næste år og kun ønsker at spille, når der byder sig en lejlighed. Anna Schwartz, Katrine Olsgaard Nielsen og Laura Jacobsen vil gerne spille i det omfang som nu Efterskolerne tillader. og endelig skal Fie Rasmussen fra damejunior-2 også på efterskole, men vil gerne spille når hun er hjemme. Dette solide hold som nu har holdt sammen i næsten 8 år skal spille deres sidste kamp i Pokalkamp mod Raklev IF onsdag den 3-8-2005. Herefter skilles vi og hvem ved måske kan holdet samles som Damesenior.

En epoke i pigefodbold i AIK 65 Strøby er forbi. Disse spillere har vundet SM 2 gange og været i semifinalen i Ekstra Bladets skole turnering 2 gange og vundet flere store turneringer på det sidste. Bl.a. Limone Cup 2004 og Nørhalne Cup 2005 og mange andre gode indendørsstævner i årenes løb, hvilket alle de fine pokaler er et klart vidnesbyrd om. Vi håbet at disse pokaler mv. kan blive samlet i et særskilt pokalskab i Strøby-Hallen.

 

Nå men tilbage til kampen mod Fremad Amager(FA) som FA skulle vinde for at overleve i denne række. De var da også dominerende i første halvleg og efter 25 min spil lykkedes det FA at bringe sig foran med 0-1 efter et godt angreb, hvor Emilie i målet kun fik fingerspidsen på bolden og må se den snige sig i mål. AIK havde enkelte chancer, men det kneb med koncentrationen i afslutningerne.

Anden halvleg blev derimod en klar dominans til AIK 65 og holdet skabte flere gode chancer med gode opspil på fløjene. Først efter 25 spil fik Anna Schwartz udlignet på et godt energi mål, hvor hun modtog bolden foran mål og sled sig fri af sin oppasser og scorede sikkert til 1-1. Denne stilling holdt kampen ud og desværre for FA betød dette at holdet rykker ud af Elite Øst sammen med Herlufsholm og selvfølgelig AIK 65 Strøby, som må trække holdet grundet Efterskole mv.

 

Dagens fighter gik til Emilie Kleinert i målet som stod en god kamp og har været en god ankermand i de fleste kampe her i foråret.

04.06.2005
 

AIK 65 Strøby’s Elite Øst hold tabte ude 2-3 til HVB.

 

Lørdag eftermiddag skulle AIK 65 på udebane møde Himmelev-Veddelev BK(HVB). En kamp som havde størst betydning for HVB, idet en sejr til dem ville betyde, at de måske klarede sig fri af nedrykningsræset. AIK 65 har det altid svært i Himmelev. Sidste år glippede oprykningen til Elite Øst netop på denne bane.

 

Vi vidste på forhånd at HVB ville fighte med næb og klør og at de var gode til at skyde langskud og dette skulle vise at holde stik. AIK 65 startede dog bedst og skabte flere gode chancer efter indlæg fra fløjene. Men skarpheden inde under mål manglede. I stedet kom HVB på 0-1 efter et godt langskud som i første omgang blev halvklaret i forsvaret, men riposten snød desværre Emilie i målet. efter 25 min spil blev det -02 igen på et godt langskud som kilede sig ind i det fjerneste hjørne. AIK’s vaklede lidt i denne periode men efter lidt omrokeringer grundet skader mv. kom der mere facon på forsvaret og efter 36 min spil slider Katrine Olsgaard sig fri i højre side og indlægget header Anna Schwartz elegant i mål til halvlegsstilling 1-2.

 

Anden halvleg blev meget lige i spil og chancer dog med en  lille overvægt til AIK. Og efter 20 min spil kom udligningen idet Louise Jeppesen modtag en tværaflevering og snurrede rundt om sig selv og scorede sikkert til 2-2. Herefter havde AIK flere gode chancer og Sisse Pedersen burde have scoret til 3-2 efter en friløber fra Katrine Olsgaard, men desværre blev skuddet ikke højt nok og HVB’s målmand klarede. Og som, det altid går, så modtager en HVB spiller bolden i højre side i sidste minut af kampen og skyder langt udefra og bolden sniger sig ind i fjerneste hjørne til sejr på 2-3 til HVB. Uafgjort havde nok været mere passende, men sådan skulle det altså ikke være.

 

Dagens fighter gik til holdets anfører Marie Berthelsen for at trevle mange HVB angreb op inden de blev rigtig ’farlige’.      

 

 AIK  65 Strøby  i Elite Øst vandt hjemme 3-2 over Skovlunde IF.

 

Lørdag eftermiddag mødte AIK 65 hjemme Skovlunde IF i kampen om 2. pladsen i Elite Øst. Skovlunde havde spillet en kamp mindre og ville med en sejr kunne overhale AIK 65. Dog var kravet sejr og heldigvis var AIK 65 ikke så lette at spille imod, som mange måske tror.

 

Kampen startede med et lille overtag i spil til Skovlunde IF på banens midte, men chancerne inde foran målet blev rimeligt let trævlet op af AIK’s forsvar, selvom der i enkelte situationer var meget sparken væk uden at bolden rigtigt kom ud af farezonen. I denne periode stod Emilie Kleinert i målet til UG. Men AIK 65 var klart farligst på deres modangreb og Louise Jeppesen og Anna Schwartz havde flere gode forsøg på flere gode oplæg fra kanten af Sisse Pedersen. Og AIK 65 kom da også foran efter 28 min spil hvor Anna Schwartz fik stukket Sisse Pedersen i dybden med en perfekt aflevering  og Sisse Pedersen scorede sikkert til føring pål 1-0. Mod slutningen havde Skovlunde flere gode forsøg, men midtbanen og forsvaret fightede så det bragede og red stormen af. Denne stilling holdt til pausen.

 

Anden halvleg fortsatte hvor første slap med lidt Skovlunde overtag på midten, men igen var det AIK 65 der scorede til 2-0, idet Louise Jeppesen opsnappede en høj bold og med køligt overblik sparkede kun bolden sikkert ind over Skovlundes målmand til 2-0. Så tabte Skovlunde lidt af pusten, men blev desværre hjulpet ind i kampen, da AIK’s målkeeper i 2 tilfælde ikke kunne holde bolden efter indlæg fra venstre og så var stillingen pludselig 2-2 med 15 min tilbage af kampen. Men heldigvis kom AIK 65 stærkt igen efter et par rokeringer på målmandsposten mv. og efter 35 min spil scorede Anna Schwartz i 2 omgange på vilje og engagement efter at Skovlundes målmand havde reddet i første forsøg var Anna igen på pletten og scorede flot med et spark ind over målmanden. Dommeren lagde 3 min til og her fik Skovlunde tildelt et indirekte frispark i feltet grundet 7 sec. målmandsreglen og Katrine Olsgaard fik det gule kort for ikke at gå langt nok tilbage i muren. Men heldigvis slap AIK 65 med skrækken og vandt dermed 3-2 og konsoliderede deres 2. plads i Elite-Øst. Kanon indsats piger. Maya Skar, Lotte Kristensen, Stine Olsen  og Jullie Huus skal roses for deres store fight mod deres personlige modstander

Dagens fighter gik til Anna Schwartz for sin gode fightervilje i angrebet og flere gode frispilninger af sine medspillere og et flot mål.


AIK  65 Strøby  i Elite Øst vandt ude 4-1 over Herlufsholm.

 

Onsdag aften d. 12-5-2005 mødte Elite-Øst holdet Herlufsholm på udebane. Herlufsholm var placeret i bunden, mens AIK 65 ligger på en flot 2. plads.

AIK 65 startede da også bedst med at styre spillet på midtbanen og skabte flere gode chancer for scoring. Efter 20 min spil får AIK 65 et frispark midt på banen og Katrine O sparker og Louise Jeppesen snitter bolden videre til Anna Schwartz der scorer sikkert opad den ene målstolpe. 20 min senere har AIK 65 hjørnespark og på dette scorer Sisse Pedersen flot med hovedet til 2-0. Kort før halvleg får Herlufsholm dog reduceret efter et hjørnespark bliver bolden ikke ekspederet ud af forsvarszonen og Herlufsholm scorer og  pause stillingen er dermed 2-1.    

2. halvleg fortsatte hvor første slap op med overtag af spil til AIK 65 og efter 15 min spil er Sisse Pedersen igen på pletten efter oplæg fra Laura Jacobsen og scorer sikkert til 3-1. Og efter 25 min. spil vil Anna Schwartz også være med igen, idet hun sikkert header et hjørnespark fra Louise Jeppesen i mål til 4-1. Denne stilling holder kampen ud. Hele holdet skal roses for fornemt spil fra bageste spiller og hele vejen op igennem til forreste. Alle var engageret, så det lover godt for de sidste 3 kampe inden sommerferien.

 

Dagens fighter gik til Sisse Pedersen, som fik sat fut over sit spil og scorede 2 flotte mål.

 


AIK 65 Strøby’s damejunior og piger har i Kr. Himmelfarts ferien deltaget i Nørhalne Cup 2005 nord for Limfjorden i perioden 5-5 til 8-5 2005. Ialt deltog 21 spillere, 2 ledere/trænere og 6 forældre (par) og 4 søskende.

Afrejsen fra Strøby Hallen onsdag aften foregik i lejet bus og ved forældrekørsel.

AIK 65 spillede med et 11 mands damejunior hold i en pulje med 5 norske hold og 3 danske hold.

Holdet spillede følgende kampe ved stævnet:

AIK 65 mod Bekkelaget 2 (N) 4-0, AIK 65 mod Dronninglund(DK) 5-0, AIK 65 mod Bekkelaget 1(N) 5-0, AIK 65 mod Høvdingen(N) 11-0, AIK 65 mod Jadar(N) 6-0, AIK 65 mod Spa-Bra(N) 2-0

og endelig AIK 65 mod FC Mors(DK) 0-0.

Hvilket betød at AIK 65 blev vinder af denne turnering med en samlet målscore på 33-0 og fik overrakt en Kæmpe Pokal med store ører, som det kan ses af billedet. Holdet bestod af fra venstre bagest: Træner Lars Nielsen, Theresa Pedersen, Louise Jeppesen, Laura Jacobsen, Sisse Pedersen, Anna Schwartz og Cathrine Buch Andersen. Forrest fra venstre: Natascha Thomsen, Stine Olsen, Josephine Lunøe, Lotte Kristensen, Laura Krogh og Katrine Olsgaard. Forrest liggende med den store Pokal Marie Berthelsen.


AIK 65 Strøby’s Elite-Øst hold tabte hjemme 2-4 til Brede IF.

 

Lørdag eftermiddag skulle AIK 65 i Elite-Øst for damejunior møde Brede IF på hjemmebane. En kamp, som var en kopi af SM-finalen fra efteråret 2004. Så der var lagt op til revanche fra Brede IF’s side.

Første halvleg blev en meget lige affære med en del chancer i begge ender. Brede IF fik tilkæmpet sig flere frispark midt på AIK’s bane og disse var hyperfarlige, men blev dog alle reddet i forsvaret.

Det blev dog AIK 65 der scorede først efter hjørnespark i venstre side fik Sisse Pedersen lår/mane på bolden og den snød Bredes målmand til 1-0. Herefter havde Josephine Lunøe et godt ryk i venstre side og det efterfølgende skud endte desværre i side nettet. Denne stilling holdt til pausen.

Anden halvleg’s første 5 min blev skæbensvanger for AIK 65. 2 dårlige opdækninger i forsvaret resulterede i 2 mål til Brede IF. Herefter kunne det have blevet endnu være på flere gode Brede forsøg, men heldigvis slap vi frisag. I stedet blev det 2-2 idet Katrine Olsgaard rykkede fra Bredes forsvar i venstre side og skuddet ramte stolpen og på riposten scorede Anna Schwartz sikkert. Energien og kræfter hos flere AIK spillere var ikke helt i top og igen ved afslutningen af kampen sov AIK’s forsvar og Brede scorede til 2-3 blot 7 min før tid og i slutminuttet blev det til 2-4. På dagen var Brede IF bare bedst og vandt en fortjent sejr.

Dette var en dag, hvor for mange spillere var uoplagte grundet arbejde mv. og så kan man altså ikke vinde kampe i Elite-Øst.

Dagens fighter gik til Lotte Kristensen for sin altid ukuelige vilje til at ville spille fodbold.

 


Elite-Øst AIK 65 Strøby mod Tåstrup B70 endte 2-1.

 

AIK 65 Strøby’s  damejunior i Elite Øst mødte lørdag eftermiddag  Tåstrup B70  på hjemmebane i en meget lige og velspillet kamp. AIK 65 Strøby har vist aldrig vundet over Tåstrup B70 i en turneringskamp og dette faktum var ligesom guleroden for AIK’s hold, at i dag skulle det være. Vi havde slået Tåstrup B70 i grusbaneturneringen tidligere på foråret, så holdene kendte hinanden godt på forhånd.

 

Første halvleg startede med 2 hurtige mål. Først kom Tåstrup B70 på 0-1 efter et skidt udspark fra Emilie Kleinert i målet og dette blev sparket direkte i mål. Blot et minut efter blev der dømt korrekt straffespark mod Louise Jeppesen, som blev fældet i det lille felt. Lidt heldigt scorede Katrine Olsgaard Nielsen mellem benene på B70’s målmand. Det skal nævnes at AIK havde modvind i denne halvleg og der blev brugt mange kræfter på at hente bolden frem i egentlige angreb. men som sædvanlig stod AIK 65 godt på banen og trevlede de fleste forsøg op fra B70 inden de blev rigtige farlige. Så kom AIK på 2-1 i det 43 tyvende minut på mål af Louise Jeppesen der blev spillet fri på banens midte og den direkte vej mod målet blev valgt og Louise scorede sikkert fladt i målets venstre side. Denne stilling holdt til halvleg.

 

Anden halvleg var præget af meget spil på banens midte og der opstod enkelte farlige situationer i begge ender. Sisse Pedersen skulle nok have scoret til 3- 1 midt i halvlegen, men ramte desværre bolden skævt i fri position. B70 havde flere frisparksforsøg i denne halvleg, som heldigvis blev skudt langt over mål. Kampen ebbede langsomt ud og AIK 65 Strøby kunne endnu en gang hæve armene, som tegn på sejr. Holdet er stadig ubesejret i Elite-Øst. Der blev givet og taget fra begge hold med et godt hjerte og sejren til AIK 65 var vist ok. Tak til B70 for en god kamp.

 

Dagens fighter gik til Stine Olsen, som bare bliver bedre og bedre for hver kamp der går. Forsvarer godt og slipper som regel fornuftigt af med bolden i det opbyggende opspil på banen..        


AIK 65 Strøby’s Elite-Øst hold vandt ude 2-1 over BK Skjold.

 

På udebane skulle AIK 65 Strøby møde BK Skjold fra KBU i forårets 3’de kamp. Inden kampen var holdet ubesejret i deres første sæson i Elite-Øst. Skjold var et ubeskrevet blad for AIK 65, men Skjold havde klaret sig godt i sidste sæson, så det var spændende at skulle prøve kræfter med dette hold.

 

1’ste halvleg blev med klar AIK 65 dominans i opspil og chancer. Og fra starten havde bl.a. Louise Jeppesen flere gode langskuds forsøg, som sneg sig tæt udenom målrammen. men som det ofte går så var det Skjold, som kom foran med 0-1 efter 20 min spil, da der var et lille svigt i markering af BK Skjold’s bedste spiller og hun scorede via den ene målstolpe uden chance for Emilie Kleinert i målet. Men AIK 65 pressede ufortrødent på og efter 30 min spil kæmpede Louise Jeppesen sig fri i højre angrebsside og scorede sikkert fra 20 meters afstand og udlignede til 1-1. Lotte Kristensen havde i denne periode også et godt langskud, som strøg tæt forbi den ene målstolpe.

2’anden halvleg var mere lige end første dog var AIK 65 hele tiden farlige på kontrastød og oppe i angrebet sled og slæbte Laura Jacobsen, så det var en ren fornøjelse. og efter 25 min spil kom AIK 65 så foran med 2-1 på et sjældent hovedstøds mål af Louise Jeppesen på et perfekt indlæg fra Sisse Pedersen. De sidste 5 min var AIK presset lidt tilbage på banen og Skjold havde en enkelt farlig chance for at udligne, men AIK 65 stod endnu en gang godt i forsvaret og kampen slutte med endnu en sejr til AIK 65 Strøby. Holdet er stadig ubesejret i deres debut i Elite-Øst og ligger efter weekendens kampe alene på 1’ste pladsen i puljen. Dog er der enkelte hold der mangler, at spille en kamp.

 

Dagens fighter gik til Laura Jacobsen for sit energiske arbejde i angrebet hele kampen igennem.     


AIK 65 Strøby i Elite-Øst vandt knebent 1-0 hjemme over Raklev.

 

Damejunior holdet i Elite-Øst spillede mod Raklev i forårets første hjemmekamp. En kamp som på forhånd kunne blive en meget lige affære, idet vi sidste år spillede 2 lige kampe mod Kalundborg Alliancen, som Raklev nu er trådt ud af.

 

1. halvleg blev da også meget lige i spil og chancer, hvor AIK 65 havde modvind. Forsvaret hos AIK 65 stod meget flot på banen og Raklev fik kun ganske få chancer i denne halvleg. Emilie Kleinert i målet var sikkerheden selv og havde flere gode indgreb. Hele holdet fightede sig flot igennem halvlegen. Angrebsmæssigt manglede holdet pondus i opbygning og chancerne var ganske få.

2. halvleg blev bedre spillemæssigt for AIK 65 Strøby og mange gode kombinationer i opspillet  rullede frem mod Raklevs mål. Men den afsluttende aflevering blev desværre i mange tilfælde skæv og angrebet løb lidt ud i sandet. Først efter 30 min spil kom det forløsende mål til 1-0. Sisse Pedersen trak sig fri i højre side og gik direkte mod målet og istedet for at skyde spillede hun Anna Schwartz fri og i denne position scorede Anna sikkert. Kort efter havde Katrine Olsgaard et godt skud fra distancen, som strøg tæt forbi målet. Så kunne det være blevet 2-0 igen ved Anna Schwartz 5 min før tid, men i driblingen vred Anna desværre sin hofte ud af led og måtte bæres fra banen med meget store smerter. Vi håber Anna bliver klar igen efter et par ugers genoptræning. Kampen sluttede 1-0 og det mest positive var vel, at vi vandt 1-0 selv på en spillemæssig dårlig dag.

 

Dagens fighter gik til Josephine Lunøe, som kæmpede og fightede så det gnistrede det meste af kampen selvom Raklevs spillere var meget ude efter hendes ankler.


AIK 65 Strøby’s damejunior godt fra start i Elite-Øst

 

Efter oprykning til Elite-Øst for damejunior skulle AIK 65 Strøby møde Amager Alliancen på udebane lørdag eftermiddag i forårets første kamp. AIK havde ikke mødt dette hold før og det var spændende at se hvordan vores styrke var i forhold til et af de bedste hold fra sidste sæson.

 

Der var debut til følgende spillere Emilie Kleinert, Sara Stryger, Laura Jacobsen , Maria Kastebo og Stine Olsen.

 

1.halvleg blev en meget lige affære dog med overvægt i spil til Amager Alliancen. de farligste chancer havde dog AIK 65 Strøby og efter 30 min spil fik holdet et frispark 30 meter ude og dette sparkede Katrine Olsgaard direkte på trekantsammenføjningen. Amager havde enkelte skud udefra men de blev alle mesterligt klaret af Emilie Kleinert i målet. Generelt stod AIK’s forsvar godt og specielt Jullie Huus leverede en kæmpe arbejdsindsats.

 

2.halvleg lignede meget første med enkelte farlige chancer til begge hold. men generelt blev slaget slået på midtbanen. AIK’s forsvar leverede generelt et godt stykke arbejde godt anført af Marie Berthelsen og Lotte Kristensen. Her skal også en ros til Stine Olsen, som debutant leverede en god kamp i forsvarets højre side. Efter 32 min spil burde Sisse Pedersen have bragt AIK i spidsen på en friløber men hun skød lige på målmanden og 4 min senere var det Katrine Olsgaard der i fri position skød tæt forbi mål. De sidste minutter var et pres mod AIK’s mål men AIK 65 Strøby’s hold holdt stand og kampen endte fortjent 0-0. Hele holdet skal roses for en kæmpe arbejdsindsats hele kampen igennem.

 

Dagens fighter gik til Jullie Huus for sit enorme koncentrerede arbejde på midtbanen med at holde Amager Alliancen’s bedste spiller i kort snor.

 

På billedet ses holdet efter kampen sammen med holdets nye træningsdragts sponsor Bruno Olsen til venstre i bageste række. Derefter fra venstre Natascha Thomsen, Stella Arildslund, Sisse Pedersen, Marie Berthelsen, Katrine Olsgaard, Louise Jeppesen, Laura Jacobsen og træner Lars Nielsen. Forrest fra venstre Stine Olsen, Josephine Lunøe, Jullie Huus, Emilie Kleinert, Sara Stryger, Maria Kastebo og Lotte Kristensen.            


Kæmpede sig til 3-3 på udebane mod Himmelev-Veddelev(HVB)

Efter sejren på 10-0 over Greve IF skulle takterne følges op i næste grusbanekamp mod HVB på udebane i Roskilde Idrætspark.

Men fra starten af 1. halvleg var HVB klart dominerende i spil og chancer og det blev 0-1 efter 15 min spil og 0-2 efter 30 min spil på et selvmål og det kunne have blevet værre hvis ikke vi var begyndt at fighte og spille, som vi fik gang i de sidste 10 min.

2. halvleg startede AIK bedst, men efter 10 min spil blev det 0-3 på en helflugter fra HVB uden chance for Emilie Kleinert i målet. Det gav heldigvis for AIK mere spil og grundet fight kom vi igen mere med i kampen og fik reduceret efter hjørnespark til 1-3 ved Maya Skar, som helflugtede bolden i mål. 10 min før tid blev det 2-3 ved Louise Jeppesen, som sparkede et godt indlæg fra venstre direkte i mål. 1 min før tid fik AIK tildelt et straffespark, da en af HVB's spillere brugte hånden til hjælp på endnu et indlæg fra Louise. Anna Schwartz scorede sikkert til 3-3.

Det var godt kommet tilbage tøser. HVB skal vi jo møde i turneringen, så det er da ok, trods den svage start på kampen.   


Kæmpesejr på 10-0 over Greve IF i Grusbaneturneringen.

På hjemmebane mødte Elite-Øst holdet Greve IF og dettte skulle blive en af holdets bedste kampe til dato. Banen var rimelig trods den lige var optøet efter den lange vinterperiode. Det var som om spillerne havde glædet sig til denne kamp.

1.halvleg var kun 5 min gammel før det viste sig hvor sejren skulle gå hen. 3 gode langskudsforsøg blev skudt lige over målet. Men så begyndte bolden da også at gå i mål og der blev scoret 2 gange efter hjørnespark som blev sparket perfekt indover af Louise Jeppesen og Katrine Olsgaard og 2 gange efter flotte oplæg fra fløjen og her var Sisse Pedersen i verdensklasse i dag. Alt hvad hun foretog sig gik op i en højre enhed. Cathrine Buch Andersen, som debuterede på holdet var en af målscorerne i dagens kamp.

2. halvleg var efter samme koncept trods modvind blev der fightet og spillet sammen på kryds og tværs hele kampen igennem. Specielt samarbejdet mellem Anna Schwartz og Sisse Pedersen gik rigtigt flot bl.a. for Anna gik med ned i banen og spillede bande med Sisse. Hvilket gav flere flotte oplæg og mål fra begge. Heidi Pedersen spillde højre forsvar og klarede det endnu en gang flot. Også Maria Kastebo klarede sig godt og endelig blev det til debut for Mai-Britt Jørgensen. Generelt må jeg sige, at alle sprudlede så det var en ren fornøjelse, at følge alle spillerne på holdet denne aften. Dagens målmænd Stella Arildslund og Natascha Thomsen stod begge en fejlfri kamp.

På lørdag spiller holdet ude mod Himmelev-Veddelev på grusbane i Darup ved Roskilde.   

 

 


Elite Øst holdet vandt 4-3 ude over Fremad Amager BK i træningskamp.

Endnu en gang fik vi lov til at spille på nyanlagt kunststofbane i Sundby Idrætspark mod Fremad Amager i en træningskamp. 

1. halvleg var meget lige dog med overvægt af spil på midtbanen til Fremad Amager. Louise Jeppesen havde i starten 2 gode chancer for at score men misbrugte og istedet kom Fremad på 0-1 midt i halvlegen på et godt langskud. Kort før halvleg havde Anna Schwartz en god chance, men skød forbi målet i fri position.

2. halvlev startede godt for AIK og efter 4 min spil udlignede AIK ved Anna Schwartz i 2 førsøg til 1-1. Herefeter faldt AIK's forsvar lidt i søvn og Fremad scorede 2 hurtige mål til 1-3. Dog mistede AIK's spillere ikke humøret og kæmpede sig flot op og Anna Schwartz reducerede til 2-3 på hovedstød efter 20 min spil efter hjørnespark. Kort efter fik vi tildelt et straffespark i det Sisse Pedersen blev skubbet omkuld i feltet. Anna scorede 'sikkert' til udligning til 3-3 og Anna's hattrick var en realitet. 5 min før tid kom vi så foran med 4-3 ved Laura Jacobsen, som resolut skød en perfekt tværaflevering fra Sisse Pedersen i mål. Fremad Amager pressede for udligning men bl.a. en velspillende målkeeper Stella Arildslund og et godt kæmpedende AIK hold gjorde, at vi holdt stand. 

Alt ialt en opløftende kamp hvor vores fightervilje stod sin prøve. Kanon indsats piger.       


Første sejr til ELITE-ØST holdet i B70's grusturnering.

På Farum BK's perfekte kunststofbane vandt Elite-Øst holdet med hele 9-2 over et godt kæmpende Farum hold i første halvleg.

AIK spillede i modvind i første halvleg og skabte flere gode chancer i deres nye spillestil. men effektiviteten var meget lille foran mål. Først efter 30 min spil fightede Louise Jeppesen sig igennem i venstre side og scorede i 2 forsøg til 1-0. Kort før halvleg blev Laura Jacobsen spillet fri i venstre side og hun scorede sikkert til 2-0.

2. halvleg blev kamp mod et mål med et par Farum afstikkere midt i halvlegen. AIK lagde pres fra starten og Louise Jeppesen scorede til 3-0 og 4-0 inden for 5 min. spil. Sisse Pedersen scorede til 5-0 efter 10 min spil og Laura Jacobsen scorede til 6-0 på et godt langskud. Herefter fik Farum foræret 2 mål grundet sløset opdækning i forsvaret. Men Sisse Pedersen scorede til 7-2 efetr 25 min spil og Louise Jeppesen score til 8-2 inden det endelig lykkedes for Anna Schwartz at passere Farum's udmærkede keeper til slutresultatet 9-2.

Godt spil på en kanon bane på en kold men solrig søndag eftermiddag. Godt spillet tøser.

    
|Forside| |Nyheder og Info 2008/09| |Træner Info| |Damesenior 2008/09| |U18-Piger 2008/09| |U15-Piger 2008/09| |U13-Piger 2008/09 | |U11 Piger 2008/09| |U9/U7 Piger 2008/09| |Links SBU Turnering| |Album 2007-08| |Udvalgte Hold| |Skolefodbold| |Links| |Gæstebog| |Nyheder & Info 2006| |Nyheder & Info 2004| |ARKIV DJ-11 mands| |ARKIV DJ 7-mands| |ARKIV Piger 11-mands| |Miniputpiger| |Album|